Id Aamuaurinko.jpeg
Blogi

Voehan nenä! Ei mennyt niinku piti (sisältää pa-aaaljon kissakuvia)

Eipä ole kovin mieltäylentävä päivä. Harmaa ku mikäkin! Koko työpäivän mä vaan haaveilin pääseväni sänkyyn, lämpöisen peiton alle ja kissat siihen viel lisäpattereiks. No eipä käyny ihan niinku suunnittelin. Torkkua sain peräti puolisen tuntia (joka tässä tapauksessa ei kyllä piristänyt, ei sitten millään) kun alkoi puhelin pirisemään monta kertaa putkeen (miks just tällaisissa tilanteissa se puhelin pirisee kun muulloin on melko rauhallista) Sitten mies saapui töistä ja kaatui väsyneenä sänkyyn – suunnittelin meneväni myöskin mutta taas oli universumi ajatellu kiusaavan mua kun mies nukkui poikittain sängyssä ja kissat oli vallannu paikkansa sieltä täältä, että eipä sinne meikäläistä enää mahduteta. Joten tuhahdin vain tuossa vaiheessa ja totesin että pitäkää tunkkinne. Ja nyt mä kirjoitan blogiin. (loistava tapa purkaa vähän omaa närkästymistä) Oon kyllä huomannu näiden harmaiden päivien ja epäonnen välisen yhteyden.

Kissoista puheenollen, sillon kun oon saanu pidettyä ne hereillä niin me kaikki nukutaan todella nätisti siihen saakka kunnes kello aamusti herättää. Tänään taas oli niitä aamuja kun joudut heräämään klo 05.28 – Ja se on ihan minuutilleen. Mä en tajua noiden kissojen sisäistä kelloa mutta oon nyt tässä seurannu noita aamuherätyksiä niin se on aina tuo sama kellonaika kun nää tulee kuristen herättämään. Kaipa ne kuvittelee saavansa ruokaa. Tai no, Siirin ei pitäisi kuvitella sillä se tietää talon tavat. Mutta pikkuisen on vielä yritettävä. Jospa ensi yönä saisi nukkua tai sitten mä vaan nostan kädet pystyyn ja meen jo klo 21.00 nukkumaan.

Pitkästä aikaa piti poiketa Ärrällä. Hain Cokista. Että pysyisin pystyssä koko päivän. Harmillista vain että olivat mammat siellä pelaamassa Kenojansa joten aika nippanappa meni että olisin nähnyt bussini perävalot. Onneks bussilaturi oli ihan Ärrän vieressä. Mut tuossa syy miksen useinkaan tykkää käydä Ärrällä eikä varsinkaan kiireellä – okei nyt mulla oli kuitenkin vartin verran aikaa mutta haloo, voiko jollakin mennä vartin verran aikaa kun lätkäsee Kenon myyjälle ja miettii vielä jotain raha-arpoja. Näköjään voi.

Okei eiköhän sitä saatu jo valitettua joten mennään vähän kivempiin aiheisiin. Kuten tiedättekin mulla oli viime viikko vähän löysempi koska mun toiseen uuteen kohteeseen tehtiin peruspesu (mä en osallistu tällaisiin) joten tällä viikolla oonkin saanut sitten ihastella erittäin puhdasta lattiaa ja saanut kuulla asiakkailtakin kehuja lattiasta (kyllä, olen törkeästi ottanut itselleni kehut, vitsi vitsi) Tykkään siivoskella (eikä kissojenkaan aamuherätys haittane kun voin lähteä ihan milloin vain haluan sinne työpaikalleni) ja katsella työpäivän päätteeksi kätteni jälkeä. Siis kun lakaisen likaiset kengän jäljet, kilon hiekkaa ja pussillisen irtolehtiä huspois.

Meillä oli oikein rauhallinen tiistai-ilta, kaikki neljä löhöiltiin
takkatulen ääressä. Voin sanoa että siinä kyllä mieli lepäsi. Katseli
vaan liekkien tanssia ja kissojen selvää lämmön nauttimista.

Tiskikonekin
sitten otti ja lähti. No ei se sentään jalkoja allensa saanut, mustapukuiset huoltomiehet sen hakivat pois. Veivät johonkin Area 51:n kaltaiseen salaiseen
laitokseen lisätutkimuksiin. Josko vihdoinkin selviäisi miksei poistoputki toiminut. Oli mies joutunut siivoushommiin heti aamutuimaan kun alusastiassa olikin vielä vettä ihan mukavanlaisesti + agenttimiesten viedessä konetta hautoonsa, päästi se (tietenkin!) allensa. Ja jos ei selviä, niin sitten saadaan kokonaan uus laite vaikka kyllähän tässä on mietitty josko hommattaisi ihan kokonaan uusi ja erimerkkinen laite.

(varoitus, tästä eteenpäin vain kissakuvia – lopeta siis katselu tähän mikäli tällaiset kuvat ei nappase)  Tätä mieltä Siiri on kuvauksesta kesken pesujen. Mä voisin tuijotella ikuisuuden noiden kahden karvakorvan pesu- ja unihetkiä.

22 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän se sitä suurimmaksiosaksi on, siis mukava työtehtävä – josta kyllä glamuuri on kaukana. 🙂 Mutta se on ihan miten siihen asennoituu. 🙂

 • Oili-Maria

  Oili-Maria

  Hihittelin täällä keskenäni Area 51:lle ja agenttimiehille 😀 Jos nyt päädytte hankkimaan uuden tiskarin, niin käyttökokemuksia otetaan vastaan siitä sitten jos niitä haluat täällä jakaa, meilläkin on loppuvuodesta tiskausmasiinan hankinta edessä eikä hajuakaan että minkälainen olis hyvä 🙂

 • Satu

  Satu

  Sitä samaa täällä ihmetellään, miten ihmeessä kissut voi tietää paljonko kello on?! Meilläkin poikakissa tulee miukumaan oven taakse aina paria minuuttia aiemmin kun oma kelloni herättää 5:45. Meidän kissut ei muuten ikinä tule viihtymään noin lähekkäin toisiaan miten tuossa kuvassa teidän kissut on, vaikka nämä ovat olleet saman katon alla asumassa jo 3 vuotta. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sillon kun Siiri oli meillä ainukaisena, niin se tuli kans pari minuuttia ennen kellon soittoa ni herättelemään. Nyt nää kaks vauhtiveikkoa herättää 5.28. Oon sen nyt kolmena päivänä todennu, ei kuitenkaan (onneks) peräkkäin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tytöthän tullee kivasti toimeen, toi paras merkki kun jo pestään toisiaan 🙂
  Täällä oli tuo juniori eli Herra Huttunen (juu hänen nimensä, kummipoika keksi :D) päättäny
  ruveta hoitaan meikäläisen palmua, eli olohuone oli multaa ja kukan lehtiä täynnä …eli meillä on nyt 150 senttinen bonsaipuu 😀 karun näkönen 😛 killi vaan istu pää kallellaan tossa omassa kiipeilypuussa ja oli sen näkönen että en se minä ollu 😀

  T.Poronpurija

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllä täällä toimeen tullaan mut välillä kyl on vähän rajua kun ei tuo Siiri taida ymmärtää et on voimakkaampi. Voi Juniori minkäs teit! Onneks täällä ei oo huonekasveja. 🙂

 • Anna / Kuvan mukainen

  Anna / Kuvan mukainen

  Söpöt kissuudet taas kerran. Ja tää harmaus on kyllä ollu aivan pepandeerista tasa tänään. Tulis jo joulu <3

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ja toivotaan, että jouluna olis sitten kanssa lunta, että ei olis näin harmaata. Mutta kai se joulunaika muutenkin piristää ja on ihanaa. Joo, kyllä, mä odotan myös jo joulua. Joulu on ihan parasta vuodessa. Niin odotan, että saa taas askarrella joulukortit ja uusia koristeita ja tehdä parit joululahjat pienille sukulaistytöille jne. Muuten mulla jo onkin suurinosa joululahjoistakin jo hankittu =)

   -Anna-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kisut on söpöt ja nokat vastatusten jo mennään. 🙂 Nukkuvat taas sängyssä. Lähekkäin. Joo, joulu on kohta ja toisaalta toivon kans valkeaa joulua. Valkosuus piristää.

   Täällä sovittiin ettei ostella nyt mitään joululahjoja, kukaan. Joulukortteja ois kiva tehdä mutta ei, niin ei. Jokos on askartelu aloitettu? Paljonko on tarkoitus tehdä?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei hyvänen aika Pipsa… Syytän sua kissakuumeen tartuttamisesta! 🙁 Haluaisin vain yhden taikka kaksi karvapalleroa asustelemaan saman katon alle!! Itse rakastan kissavideoita ja -kuvia, ja oon aina iloinen kun niitä postauksiin laittelet, vaikka ymmärrän niitäkin jotka ei kissoista tykkää. Lähetä kaksikolle rapsutuksia!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvää harmaata torstaita sinne täältä hyvinkäältä ! Kynttilöitä vain alamaan ja takkaan tuli niin helpottaa <3 Voiko muuten yhtään laittaa kynttilöitä teille vai meneekö kissat heti tutkimaan?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kuules, hyvää harmaata torstaita Poristakin. 🙂 Takassa on tuli melkein joka ilta. Tästä illasta en kyllä tiedä, laitetaanko. 🙂 En ole vielä kokeillut kynttilää nyt kun molemmat kissat on täällä. Siiri ei ainakaan ollut kovin kiinnostunut. Täytyy katsoa uskaltaako vai eikö.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eiköhän aikuiselle puolen tunnin torkut päivällä riitäkin, kauempaa ei päivällä kannattaisi nukkuakaan.

  Juuri kävimme kotona keskustelua R-kioskeista, että mikä niiden idea oikein nykyaikana on. Menevät varmaan kohta konkurssiin nuokin. Ennenvanhaanhan niistä saatettiin hakea joku erikoislehti tms., mutta nykyään nämä on kätevämpi tilata netistä. Ovat tajuttoman kalliita, eivätkä ole edes hyvin auki, että se aukiolo puolustaisi niiden olemassaoloa.
  Kai ne sitten elävät tuolla veikkauspalvelulla?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No toisinaan riittää, mutta ei aina. Niin, pikaiseen kaupankäyntiin Ärrät on hyviä ja ehkäpä ne tosiaan elää tuolla veikauspalvelulla. Ja sitten sillä että niitä on lähellä esim. bussipaikkaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sun pilvikuvat on kauniita!
  Ja kissatkin toki söpösiä, mutta sun pitäisi erikoistua pilvien valokuvaamiseen:)

  Terv. se valokuvista nillittäjä:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, voi kiitoksia. 🙂 Maisemakuvaus sopii mulle. Kissat on liian nopeita. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *