ty%C3%B6asu1.jpeg
Blogi

Työpäivän asu

 TYÖPÄIVÄN ASUA 
Tunika Yours Pörrötakki Ellos Urheiluliivit Lumingerie Legginssit Anttila Kengät Lidl


Multa on usein pyydetty työpäivän asusta kuvaa joten tässä tulee. (selvennys: nimenomaan siis työpäivän asusta, ei ISS:n työasusta)

Mahdollisimman rennot vaatteet, ei mitään hienouksia – vaikka kesällä tulee sorruttua siihenkin. Luojan kiitos mulla on noita rentojakin vaatteita. Enellin urheiluliiveistä on ollut kyllä suuri helpotus – aiemminhan mä menin kaarituettomien rintaliivien kanssa eivätkä ne kestäneet mun kyydissä kuin 2-3kk. Enellit on olleet mulla nyt vissin vuoden verran käytössä, vaihtelen mustien ja violettien välillä. Miettikää myös mikä säästö, kun nuo kaarituettomat maksoi jotain ainakin 30-60EUR väliltä ja niitä sai kolmekin kertaa vuodessa uusia. Enellit maksoi 63EUR (violetit saatu, mustat itse ostetut) ja ovat edelleen kuin uudet, kunhan muistaa pitää huolta.

Lidlistä ostetut kengät on olleet aivan ihanat. Melkein kuin Eccojen kanssa kävelisi. Olen siis yllättynyt että näinkin halvat voi olla hyvät. Nyt tosin seuraan kauanko kestävät kun ovat mulla työpäivän ajan käytössä. Ihan ekoilla Eccoillani kävelin 6,5v., seuraavilla eli niillä Eccoilla jotka blogissakin on näkyneet niin käpyttelin 2,5v. joten sanotaanko että olen positiivisesti yllättynyt jos kestävät yli vuoden. Mulla kun on noita siivouskohteita ympäri kaupunkia niin ei ole mahdollista hommata jokaiseen kohteeseen omia työkenkiä vaan ne jotka aamulla jalkaansa laittaa, niillä mennään. Ekassa kohteessanihan mulla oli työkengät ja omat kengät erikseen mutta nykyisin menen yksillä ja samoilla.

Oli muuten virhe kuvata etupihalla nuo vaatteet. Aurinko häiki ja muutenkin kuvat eivät ole ihan parasta mahdollista mutta onneksi näkyy kuitenkin se mitä esitetäänkin.

14 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siten etten pidä tätä vaatetta TÖISSÄ vaan siellä on ihan ISS:n omat työvaatteet. Tai no, on mulla siellä sellainen pinkki paita mutta se muuttuu tässä ihan kohta takaisin ISS:n omaksi paidaksi. Olen saanut esimieheltä luvan käyttää kesäkuumalla tuollaista kevyempää paitaa. Tämä on siis työpäivän asu joka on eri asia kuin työasu. 🙂 (lukee jo tekstissäkin)

  • Anonyymi

   Miks ei sais ? Ei se joka työpaikassa varmaan oo niin tarkkaa ? Ite jaan itellassa postia ja pidän ihan omia vaatteita siellä päällä! Sisähommissa oon ollu jopa ihanilla nalle kuvioisilla yö-housuilla ! 😀 Whhats the big deal ?!??!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, ISS:llä on tarkat pukeutumissäännöt mutta kyllä niistäkin joissain määrin joustetaan. Esim. sain pitää nyt kesän ajan ja vielä tämän viikon mun kevyempää teepparia. Ensi viikosta alkaen vaihdan taas ISS:n oman teepparin päälle. Että ei siellä tosiaankaan omissa vaatteissa pyöritä.

 • Anonyymi

  Onko sulla siis eri asut viikonlopulle/vapaa päiville kuin työpäivinä? 😀 en nyt tajua tota työpäivän asu – termiä…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis ajatellaan nyt vaikka näin että klo 6-16 välillä mulla on ns. työpäivän asu joka EI ole sama asia kuin TYÖASU. Ja sitten 16 eteenpäin mulla on toisenlainen asu eli on paremmat rintaliivit, parempi mekko, toiset legginssit jne. Jokohan tuo selkiinnytti asiaa? Viikonloppuna asia on tietenkin eri, sillon saa käyttää AINA sitä parempaa asua. Ei ollenkaan työpäivän asua taikka työasua. 🙂

  • Anonyymi

   Mut siehän laitat kotona päälle yöasun. Onko se "parempi asu"? Ja urheilurintsikathan sulla on aina.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm, ollaanko siellä nyt ymmärretty väärin. En mä suinkaan aina laita yöasua päälle kun kotona olen. Mutta toisinaan. Kyllä yöasu on joskus "parempi asu" – riippuu sen hetkisestä tilanteesta ja mielialasta. 🙂 Urheilurintsikoita mulla ei tosiaankaan ole aina. 🙂

 • Anonyymi

  Joo, ei ole kovin hyvä kuvauspaikka, kun toisaalta aurinko häikäisee ja toisaalta osuu voimakas varjo lantiolle/yläreisille. Kenkien allekin voisi jättää enemmän "ilmaa". Isäntäkö kuvaili?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Isäntä kuvasi mutta itse valitsin kuvapaikan. Totesin kyllä nopsaan et ei oo hyvä mut sillon vaan oli pakko ottaa kuvat tuossa. Nyt otettiin taas takapihalla koska se vaan on parempi. 🙂