Kiva1.jpeg
Blogi

VÄRIKÄSTÄ ELÄMÄÄ JO 10 VUOTTA


Nyt on aika juhlia sillä blogini täytti tämän vuoden alussa 10v. Siis apua, olen jo kymmenen vuotta kirjoittanut tätä blogia ja kokenut kaikenlaista. Niin hyvässä kuin pahassakin. Mut miettikää, kymmenen vuotta! Se tuntuu melkoiselta matkalta kun tälleen ajattelee ja nyt onkin hyvä hetki muistella mitä kaikkea tuossa ajassa on tapahtunut. Toivottavasti vain muistan kaiken. 

Mut siis onneks olkoo Värikäs elämäni – Oot kymppivee! <3 


– Tapasimme ystäväni Anna the Anselmin kanssa kun hän tuli meille käymään. Ja seuraavana vuonna huristelimme mieheni kanssa Annan luokse
– Kävin More to Loven stailauksessa Porin Sokoksella, kun Gossip-kiertue kävi täällä. 
– Kävin myös ensimmäisessä lehtihaastattelussa Helsingissä saakka, kun Image-lehti halusi tehdä jutun. (Näin jälkikäteen hieman kauhistuttaa tuo mun vaatevalinta mut se oli silloin) Kymmenen vuoden aikana on tullut oltua aika monissakin lehtihaastatteluissa. 
Aloin tekemään videoita. (muistan vieläkin miten jännittynyt olin kun piti ensimmäistä kertaa puhua videolle)
Sain kauniin kukkalähetyksen seuraajaltani. Missähän mahtaa tänä päivänä olla? 
– Ystävystyin kunnolla Hennan kanssa kun hän laittoi korupajan pystyyn, niin kirjaimellisesti menin ja juurruin pajatontuksi. Vuosien varrella ollaan koettu monia kuvausreissuja, Salon reissu yms. Ja onpa Henna tehnyt mun nimeä kantavat korviksetkin – Värikäs pipsa liikennevaloissa
– Kymmenessä vuodessa on tullut otettua melko monia asukuvia
– Kymmenen vuoden aikana on tullut muutettua kolme kertaa. Kerrostaloasunnosta rivarikolmioon ja sieltä isompaan omakotitaloon. 
– Kymmeneen vuoteen on mahtunut myös vainoajiakin. Rivarikolmiossa tällainen seurasi n. puolen vuoden ajan tekemisiä ja raportoi siitä nettiin. Näitä vainoajia on myös saapunut nykyisen kotimme ympärille. 
– Meille tuli kissat. Siiri, Silla, Sevi, Sulo ja Piipu. Valitettavasti menetimme Sillan ja Siirin aivan liian varhain. 
– Käytiin Norjan reissulla
– Musta tehtiin minidokkari Lihava ja Onnellinen Ylen Perjantai-ohjelmaan. Kuvasin tästä reissusta myös behind the scenes videon
– Opiskelin ja valmistuin terveydenhuollon sihteeriksi (´17) ja kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi (´20).


Ja nyt kun on kymmenen vuotta takana, niin yleensä näissä jää miettimään, että katuuko jonkin asian kertomista tai olisinko tehnyt jonkin asian tosin. Niin on aika helppo sanoa, etten varsinaisesti kadu mitään, mutta varsinkin alkutaipaleella olisin voinut olla tarkempi kirjottamisieni suhteen. Sellaisia tiettyjä tunteenpurkauksia olisi voinut jättää vähemmälle.  
Tosin tuohon blogien alkuaikaan monikin bloggaaja kertoi aika avoimesti arjestaan ja sellaista oli kiva lukea, mutta kun blogin suosio lähti nousuun, niin sitä alkoi miettimään entistäkin tarkemmin mitä kertoo. Samoin kävin itselleni, tosin oma suosio toi tullessaan nettihäiriköt. Näiden takia sitä tuli varovaisemmaksi mitä kertoi eikä enää voinut ottaa esimerkiksi extempore kuvaa, vaan piti katsoa ettei taustalla ollut mitään erikoista. 
Mutta vaikka blogi on tuonut myös ikävämpiä seuraajia, niin olen sen kautta päässyt tutustumaan myös uusiin (mukaviin) tuttavuuksiin. Joten jos ei vähän pahaa, niin kuitenkin enemmän hyvää. 5% muuttaisin, 95% jättäisin. 

Mitä sulle on jäänyt kymmenestä vuodesta mieleen?

10 kommenttia

 • Leena

  Leena

  Onnea kymmenen vuoden saavutuksesta.
  En yhtään muista, missä vaiheessa ja mistä löysin blogisi.
  Kivaa on ollut seurata sun postauksia. Vaate esittelyt on ollu mielenkiintoisia. Samoin nää porina videot.. Valokuvat on uskomattoman hienoja. Oot todella kehittynyt niissä. Kissoista juttua riittäis vaikka kuinka. Itsellänikin on kissa.
  Toivottavasti saamme seurata sinua tulevinakin vuosina.
  Onnea vielä.

 • IlonaK

  IlonaK

  Ensimmäiseksi tulee mieleen siun rohkeus ja reippaus, jotka ovat vain vahvistuneet (kaikista pöljäkommenteista huolimatta). Sitten värikkyys: miusta siulla on jo värikäs luonne ja persoonallisuus ja pukeutumisessakin se näkyy. Sitten se, kuinka olet löytänyt enemmän omaa tyyliäsi. Tietysti kissat (Viirakainen laittaa terveisiä karvahaalareille). Upeaa on se, kun suoritit kaksi tutkintoa aika lailla peräjälkeen. Ja sinusta on kehittynyt hyvä valokuvaaja – kyllä ottaisin muutaman kuvasi seinälleni!
  Onnittelut kuluneistä vuosista ja toivon siulle ainakin toisen mokoman lisää !

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Tiesithän että mun valokuvia saa ostaa ja näinollen taulut itselleen teettää? 😉

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *