14 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvä, että suhtaudut koronaan niin, että pysyt kotona. Ilmeisesti Satakunnassa on nyt ollutkin enemmän tartuntoja. Joko olet päättänyt, otatko rokotteen? Käsittääkseni sairaalloisen ylipainoiset ovat riskiryhmäläisiä, mutta saavatkohan sitten rokotteen aiemmin kuin muut?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, yritän omalta osaltani tehdä sen etten nyt liido mitenkään ylimääräisesti kaupungilla vaikka mieli tekisi ja aikaakin olisi. En ole päättänyt rokotteen suhteen vielä mitään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Meneppäs läski lenkille kun sulla tuota aikaa näköjään on. Makaat kotona tietokoneen ääressä ja suu käy jatkuvasti. Istut ja syöt. Tuollaisella valtavalla paino määrällä luulisi lenkkeilen houkuttelevan. Meneppäs ihan peilin eteen ja katso itseäsi, mitä näet? Muut näkee sinut sairaalloisen läskinä, rumana. Suorastaan etovan vastenmielisenä haisevana mätisäkkinä, jolla ei korvien välissä ole muuta ajatusta kuin ruoka ruoka ja ruoka. Kasvotkin kahden normaali ihmisen kasvot, turvoksissa ja niistäkin näkee kuinka epäterveellisesti syöt ja elät. Sinuna pistäisin kommandopipon päähän liikkuessani ihmisten ilmoilla. Noin rumaa ja kamalan näköistä ihmistä ei ole vain kenelläkään ilo katsella.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nimettömälle 25.1.2021 17.29

   Sellaista tekstiä ihminen tuottaa kuin mielikin on ja kommunikointitaidot antavat myöden. Kirjoitat vihaisena ja ehkä purat tänne omaa ahdistustasi? Luulen, että jos tekstisi lukisi joku sinulle läheinen ja rakas ihminen, hän katsoisi tekstiäsi ja sinua järkyttyneenä. Toivottavasti nimettömänä verkossa kommentoinnin ulkopuolella voit kuitenkin hyvin ja asiasi ovat kunnossa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Samaa mieltä ap:n kanssa. Hyi, miten voit olla niin epämiellyttävä. Ei ihme että kaverisikin on niin epämiellyttäviä ja äitisi ei tahdo pitää enää yhteyttä. En minäkään tahtoisi pitää tuollaiseen läskimykseen yhteyttä jos olisi minun lapsi!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En ymmärrä mikset vain lopeta typerää blogiasi senkin kuvottava läskihirviö. Jos haluaa vainoamisen loppuvan, kannattaa niin tehdä. Ymmärrän vainoajia erittäin hyvin, sillä jos he aikovat oikeasti tulla tappamaan sut. Saisi sut kerrankin hiljaiseksi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ylilaudalla arvaillaan, että Pipsa itse kirjoittaa yliampuvia törkykommentteja saadakseen huomiota.
  Tässä voinkin aiheeseen liittyen kysyä, oletko Pipsa viime aikoina ihan kirjoittanut kyseiselle foorumille, vai esittikö joku muu sinua?
  Toivottavasti ymmärrät, että moni meistä keskustelee tai ihan vain lukee keskusteluja sinusta siellä, koska se ei nykyään muualla ole mahdollista. Sielläkin on näitä mätisäkki-kommentteja, mutta yleensä ne eivät saa suosiota vaan ne jätetään omaan arvoonsa, suurin osa viesteistä on asiallisia vaikkakin kritisoivia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai sellaista siellä Ylilaudalla taas kerran. Onhan musta ollut netissä vaikka mitä kaikkia arvailuja ja kyllästyttääkin olla niitä aina oikomassa. Pitäisköhän kirjoittaa isolla, niin menisi perille? MINÄ EN KIRJOITA TÖRKYKOMMENTTEJA ENKÄ KIRJOITA KYSEISELLE FOORUMILLE. Olenhan sen jo monia kertoja sanonut etten siellä käy. Käyn ainoastaan kun mulle ilmoitetaan jostain vakavemmasta kuin "yhyyy pipsa on läski". Sellaiset eivät mua kiinnosta. Mutta myönnän, että kävin katsomassa Ylilaudan keskustelua eikä se kauheasti ole vuosien takaisesta muuttunut. Joten carry on jos se helpottaa oloa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ylilaudalla kirjoittelee sairaita ja pahoinvoivia ihmisraunioita, älä anna huomiota vähääkään niille, eivät ole sen arvoisia. Hoidon tarpeessa suurin osa siellä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi päästät läpi noita törkyjä? Etkö enää moderoi kommentteja, vai minkä takia niitä aina väliajoin päästät näkyville?

 • Ev

  Ev

  Tuli tuosta auringon kaipuusta ja alakuloisuudesta mieleen, että itsellä ainakin näiden pimeiden talvikuukausien ohitse on auttanut kirkasvalolamppu. Sen valossa aamuisin ”paistattelen” esim aamupalaa syödessä tai lehteä lukiessa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Märisehän mötikkä vielä vähän lisää turhasta, jospa saisit sen tsemppivyöryn jolla jaksat muutaman viikon ennen uutta keksittyä paskanjauhantaasi😂.
  Olet naurettava. Myötähäpeää tuostakin uusimmasta insta videosta.. Voi tollonperse sentään😂😂

 • Marika

  Marika

  Kiusaaminen, henkinen ja fyysinen väkivalta ei lopu koskaan eikä mistään, kun ihmiset käyttäytyvät näin. Minä ainakin äänestän niin, että nettikirjoittelulle ja ahdistelulle tulee rajat ja kirjoittelijat voidaan saada selville.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toivottavasti nää tietyt kommentoijat eivät koskaan saa lapsia. Kammottava ajatus, että joku opettaa tollasta käytöstä :O

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *