5 kommenttia

 • Anonyymi

  Latte kuuluisi tehdä espressosta ja kuumennetusta maidosta. On hyvää ilman mitään siirappeja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, tää mun oli vaan vaniljakahvia 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ei, ei laiteta. Meni sekasin kaakaot ja lattet. 😀

 • Anonyymi

  Mua on stalkattu 90-luvulta. Jippiin silloiseen postiini tuli tarkkoja nimettömiä raportteja, missä olin milloinkin liikkunut. Kerrottiin moneltako ja minä päivinä koirani oli ollut kaupan edessä koiraparkissa. Tykkäsin kulkea rannalla; rannalla olisi ollut kuulema helppoa saada "esimerkiksi kivi päähänsä". Kirjoittaja tiesi terveystietoni, tietää yhä. On tehnyt nimissäni muuttoilmoituksia ynnä muuta. Olen muuttanut lukuisia kertoja, mutta nykyisenkin asuntoni parvekkeelle ja ikkunoihin on lentänyt kananmunia ja kiviä, jäisiä lumipalloja. Poliisille olen ilmoittanut, eivät tee mitään.