5 kommenttia

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Latte kuuluisi tehdä espressosta ja kuumennetusta maidosta. On hyvää ilman mitään siirappeja.

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Mua on stalkattu 90-luvulta. Jippiin silloiseen postiini tuli tarkkoja nimettömiä raportteja, missä olin milloinkin liikkunut. Kerrottiin moneltako ja minä päivinä koirani oli ollut kaupan edessä koiraparkissa. Tykkäsin kulkea rannalla; rannalla olisi ollut kuulema helppoa saada "esimerkiksi kivi päähänsä". Kirjoittaja tiesi terveystietoni, tietää yhä. On tehnyt nimissäni muuttoilmoituksia ynnä muuta. Olen muuttanut lukuisia kertoja, mutta nykyisenkin asuntoni parvekkeelle ja ikkunoihin on lentänyt kananmunia ja kiviä, jäisiä lumipalloja. Poliisille olen ilmoittanut, eivät tee mitään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *