Valmistujaiset8.jpeg
Blogi

VALMIS KUVALLISEN ILMAISUN TOTEUTTAJA

Juhlittiin viime viikonloppuna ystävien kesken mun valmistumista Sataedusta kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi. Juhlimisen aloitus pikkuisen venyi sillä halusin odottaa tutkintotodistusta, jonka saamisessa kesti koska se tuli postitse. Kaikista ihanaa on kuitenkin ystävien kesken juhlia tätäkin saavutusta. Puolison ja ystävien tuki on rohkaissut mua niin monissa asioissa. Kiitoksia heille kaikille.  

Henna kävi meillä jo perjantai-iltana ja toi ison kasan ihania kukkia (!!). Onneks niille löytyi riittävän iso maljakko. Lisäksi Henna oli tehtyt ihanan nahkaisen kissa-avaimenperän sekä rannekorun missä värikäs rengas keskellä. Mut niin siinä käy aina, että kun toistemme luo mennään niin jäädään moneksi tnniksi juttelemaan niitä näitä. Nytkin juttelun lomassa nautiskeltiin kakkua kuuman yrttiteen kanssa.

Lauantaina saimme vieraaksi Siljan miehensä kanssa. Syötiin porukalla valmistujaissushit ja jälkkäriksi itse tehtyä mustikkapiirakkaa. Lopuksi kippisteltiin kuohuviinillä ja me likat otettiin vielä siiderit siihen päälle. Siiderien korkeissa luki sopivat tekstit. 

Silja oli ottanut mukaansa Rummikub -nimisen pelin jota siinä loppuillasta vielä alettiin pelaamaan. Meillä on usein tapana pelailla jotain siinä samalla kun nähdään ja Siljalta löytyy hyvät pelivalikoimat. Siinä höpötellessä ja pelatessa aika kuluu yllättävän nopeasti. 

Mulle tämänkertainen peli oli uusi tuttavuus joten hetken kesti ymmärtää miten pelattiin, mutta voinen kyllä myöntää että olin viimeinen. No, ensi kerralla sitten eka. Onko kyseinen peli seuraajille tuttu?

10 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *