8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Saako toisten tekemää musiikkia soittaa ihan vapaasti blogivideoilla? Meinaan, kun uimahallin vesijumpassakaan ei ollut Teoston lupaa musiikkin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Saa käyttää jos on luvallista käyttää. Netissä on musiikkisivuja joista löytyy kappaleita mitä saa vapaasti käyttää. Itse olen musiikin ottanut youtuben omasta äänikirjastosta josta olevaa musiikkia saa käyttää videoilla. Vesijumppien asioista en osaa sanoa mitään. Vain omista toimista.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kirjasarjasuosituksia:

  Knausgård: Taisteluni -sarja
  Gardell: Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -trilogia
  Kinnunen: Neljäntienristeys + Lopotti

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hiton tyhmä.. Kerjäät villasukkia ihmisiltä. Opettele kuule läskimooses itse kutomaan, kyllä sulla työttömällä aikaa on! Häpeäisit! Maksa edes jos joku ne sulle säälistä vaivautuu kutomaan. Langat ei ole ilmaisia eikä myöskään aika.
  Oot kyl idiootti, läskiä pääkin täynnä.. Hyi helevetti, olet oksettava ulkokuori ja oksettava kaikkinensa…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisit voinut katsoa kyseisen instagram stoorin vähän tarkemmin ennenkuin alat raivoamaan, sillä siellä olisit huomannut kohdan jossa puhun villasukkien O-S-T-A-M-I-S-E-S-T-A. Joten ei, minun ei kuulu hävetä yhtään mitään sillä se en ole minä joka raivoaa ja vääristää asioita. Jos jonkun pitäisi hävetä, niin kyllä se silloin olet sinä. Mukavaa syksyn jatkoa ja rauhaa elämällesi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *