Spl%25c3%25a4tsbpienib.jpeg
Blogi

HARJOTTELEMALLA OPPII

 

Ostin itselleni jokin aika sitten valaisusetin, johon kuului käsisalama, softbox ja studiojalusta (erikseen ostettuna). Innostus studiokuvaukseen tuli koulussa missä pääsin kokeilemaan kunnollisia studiovaloja, mutta koska valmistuin, niin en enää pääse harjottelemaan koulun studiovaloilla, joten katsoin järkevämmäksi ostaa oman setin jolla harjotella. 
Mä oon vielä tällainen että tykkään lähteä sieltä matalimmalta tasolta harjottelemaan, enkä siis suinpäin ryntää ostamaan kalliimpia mahdollisia laitteita ja studiotilaa. Tämän hetken studiotila on kotona, mutta valaisusetissä on se hyvä puoli että voin ottaa sen mukaani eli käyttöä ei ole rajoitettu vain sisätiloihin. 
Halusin kuitenkin tehdä omat harjottelut ihan kotosalla, tulla niin sanotusti sinuksi setin kanssa ennenkuin lähden kuvailemaan mallien kanssa. Siinä sitten pohdiskelin mitä kaikkea voisi kokeilla ja muistin nähneeni youtubessa videon tällaisesta ”Fruit splash” kuvauksesta ja ajattelin että se olisi hauskan erilainen. Itse tykkään katsoa youtubesta ja pinterestistä inspiraatiota, jos ei ole selkeetä ideaa omassa mielessä ja kun en oikein tiennyt mitä kaikkea salamavalon kanssa voisi kokeilla. 

Ja kuvatessa voi olla hauskaakin kun koskaan ei tiedä minne hedelmän palaset lentää. Tuossa siis tiputin viisi mandariinipalasta lasin yläpuolelta ajatuksena että ne menevät kaikki lasiin. No eivät menneet. Sen takia tuo muualle lentävä mandariinipala tekee kuvasta lähes koomisen. Jos mandariinipala voisi puhua, niin se varmaan huutas tuossa FREEDOM.   

Tämäkään fruit splash ei ole täysin onnistunut, mutta oon silti erittäin tyytyväinen toteutukseen ja ensi kerralla voi kokeilla taas toisilla asetuksilla. Harjottelemalla kun oppii. Kenties ensi kerralla videoin harjotteluni teidän nähtäväksi. 

4 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Oon ite kyl tosi tyytyväinen tähän vaikka parannettavaa onkin. Mut noin ekaksi harjotteeksi tosi hyvä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitto! Joo, mustakin toi ohimenevä viipale tuo oman hauskuutensa kuvaan. Ja se on vaan tää yks kuva. Muissa ei. 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *