161.jpeg
Blogi

Tuoksuvaa keskiviikkoa

Mulla oli aamusti jo innostunut olo, sen huomasi kun heräsin viisi minuutti ennen kellon soittoa, se on harvinaista se. Olisi siis tuolloin jo pitänyt aavistaa, että tänään on intopäivä eli pursuan ylimääräistä energiaa. Aamuinen innostus tosiaankin enteili jotain, sillä töiden jälkeen tartuin askartelutarvikkeisiini ja tein kortin, pitkästä aikaa. Innostus kyllä sai pienen kolauksen kun tajusin että kaikki tarvikkeet on korkealla, mutta itsepäin kun olen, niin hain kättä pidempää ja aloitin tavaroiden tiputtelun (mitään en rikkonut) kunnes sain sen pussin missä on askartelutarvikkeeni. Oli kyllä kivaa askarrella mutta nyt muistin miksi en ole sitä aiemmin tehnyt – innokkaiden apureiden takia. Siiri ja Sevi olivat innokkaina vieressä tarjoamassa avustavaa tassua.

Olen tänään viettänyt rentouttavan kotipäivän, siis töiden jälkeen. Muutama tunti mennä vierähti tuon askartelun parissa, kunnes olin viimein tyytyväinen korttiini. Tuo onkin yksi syy miksi en usein askartele, ei pää kestäisi. Olen liian perfektionisti noiden askarteluiden kanssa. Sitten upposin joksikin aikaa siivouksen ihmeelliseen maailmaan (kissat tietysti apureina) jonka jälkeen olenkin istunut koneen ääressä ja kirjoitellut tätä blogitekstiä, sekä seikkaillut nettikaupoissa. Oon saanut jo muutamaan otteeseen matrata: ”Älä osta mitään ennen kesää, älä osta mitään ennen kesää – siis vaatetta”. Löysin nimittäin uuden pluskoon mekkoja myyvän ulkomaalaisen (brittiläisen?) josta kuolaan erästä ihanaa vihreänväristä mekkoa. Harkitsen erittäin vakavissani että otan normaalikokoani pienemmän koon. Kyseessä on siis LadyVLondon niminen kauppa. Eikö olekin I-H-A-N-I-A mekkoja? Mä melkeen kuolin ja päädyin taivaaseen kun tuon vahingossa klikkasin auki. Sitten löysin myös muutaman askarteluliikkeen jotka myivät niitä tarra-arkkeja mitä aikoinaan olen Tiimarista ostanut ja ups, sinne men (ihan huomaamattani) 150€. Ihanan kallista, mutta elämä on! No onhan niille käyttöä moneksi vuodeksi.

Kävin jo eilen äidin tykönä, sellaisen pikavisiitin tekemässä. Pikavisiitti oli hyvä kun meinasi taas mennä tappeluksi. Harmittaa tuollaiset, mutta on mun pakko tässä asiassa kehua itseäni, sillä se olin minä joka annoin asian olla. Meillä oli siis mielipide-eroja eräästä asiasta ja kuuntelin nätisti äidinkin mielipiteen siitä, jonka jälkeen totesin ettei se ole minun makuuni, että tykkään toisenlaisesta. Niin äidin oli sitten ihan pakko tuossa vaiheessa aloittaa se irviminen miten minun mielipiteeni on ihan kamala. Johon taas rauhallisesti sanoin, että vaikka niin mutta tästä minä tykkään. En voi yleensäkään ymmärtää miksi kukaan tekee noin, sillä on olemassa sellainen asia kuin yksilö ja makuasia. Jos mä tykkään esimerkiksi vaniljasta, niin ei sen suklaasta pitävän tartte siitä suuttua. Ymmärrätte varmaankin?

No oli meillä kivaakin kun kävimme hypistelemässä Zizzin loppuunmyynnin aletankoja mutta siellä oli enää vain S-M kokoja ja tosi halvalla, eli kantsii suunnata katsomaan mikäli kaipaat toppeja tai paitoja. Ainakin pinkkiä ja oranssia oli tarjolla! Sitten kävin Korustudio Linnassa, Hennaa moikkaamassa ja siinä samalla sovittelin sormuskokoja kun Henna aikoo tehdä mulle sormuksen. Ja hieno sormus se onkin. Saatte tekin sen nähdä, mutta vasta sitten valmiina. 

Katsoin eilen huvikseni (okei myönnetään, oli tylsää) tuon V***n
Puhelinmyyjät -sarjan ekan osan ja voin sanoa että siihen tulee jäämään.
Tuli tässä kuitenkin mieleen ne omat puhelinmyynti kokemukset, olen nimittäin
itsekin kokeillut siipiäni tuolla alalla ja todennut, ettei ole minun
juttuni. Totesin sen oikeastaan kolmen tunnin kuluttua homman alettua. Siinä mielessä tuossa ohjelmassa sanottiin ihan oikein, että
sinne pääsee helpolla mutta pärjääminen onkin sitten toinen asia. Katsoiko kukaan lukijoista tuota sarjaa? Löytyykö lukijoista puhelinmyyjiä?

Kuten postauksen kuvista olette varmaankin jo huomanneet niin mulle saapui se kauan odotettu Yves Rocherin tilaus. Käytiin se eilen Ärrältä hakemassa ja tänään sitten pääsin ihmettelemään noita purnukoita. Pieni yllätyskin tuli, kun nuo purkit osottautuivat noin pieniksi – odotin vähän isompia. (Ei, en tilaushetkellä tuijottanut millilitroja) No kuluupahan nopeasti. Oli pakko laittaa kämmenen päälle noista viirut, ja se oli kyllä virhe koska nyt mun käteni haisee ihan tuolta miesten suihkugeeliltä. On todella voimakas haju, miellyttävä, mutta voimakas. Vielä en ole siis tämän ihmeemmin päässyt kokeilemaan mutta kädessä tuo viilentävä kasvonaamio kyllä viilensi, vaikka oli vain pieni viiru. Lupaa siis hyvää. Niin, ja olen kuvissa näkyvät tuotteet omilla rahoillani ostanut, sanon siis vain ettei kenenkään tarvitse repiä hiuksiaan. 

Ai niin, näette tuossa myös minkä tuotteen otin miehelleni eli tuon suihkugeelin. Se oli siis se kaupan päälinen. Mulle tuoksut on tärkeitä, sillä rakastan tuoksuja. Hyviä tuoksuja. Minä se meillä valitsen kaikki suihkugeelit, deodorantit sun muut. Mun hajuaisti on tarkka. By the way, tuo suihkugeeli haisee tuoksuu edelleen!

39 kommenttia

 • Anniina/Jääkaappihomo

  Anniina/Jääkaappihomo

  Minun pitäisi ostaa elokuun lopun juhliin mekko ja Lady V London on ollut ahkerasti selattavana jo parin viikon ajan. Mutta en osta ennen kesää..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä kuitenkaan tee niinkuin minä, että jätät sen oston ihan viime tippaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eikö tuolta saanut tilata minkä tahansa tuotteen kaupan päälle? Suihkugeeli oli varmasti kaikkein halvin kaupanpäällinen…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sai toki, mutta kun tuo nyt oli se ainut jonka hyväksyin miehelleni. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä oon kyllä pistäny merkille kommenteissa, että olet aika hmm..tiukka omasta mielipiteestä tai et ota yhtään muusta näkemyksestä ns.vaaria.. eli ilmeisesti omena ei ole puusta kauas pudonnut tässäkään tapauksessa?! Sitten kun on kaksi voimakas mielipiteistä, niin riitahan siitä syntyy. Itse en tälläisille ihmisille yleensä edes esitä mielipidettäni, olen vain hiljaa… valitettavasti aikuisissakin on niitä paljon jotka ei ymmärrä ettei makuasioista voi kiistellä.:(

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mä olen kyllä vähän erimieltä… Kyllähän Pipsa pitää kiinni omasta mielipiteestään kun on siitä varma ja miksi ei pitäisi!? Eihän sitä nyt tarvitse alkaa omaa mielipidettä muuttaa tai paloitella jos joku muu on erimieltä!! Pipsa osaa kuitenkin asiallisesti olla erimieltä mielestäni. On mitä mieltä on ja toteaa vaan että muut saa olla muuta mieltä, hänelle sopii tämä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Etkai ottanu parin euron suihkugeeliä vapaa valintaiseksi kaupanpäälliseksi? Minä otin semmosta luxusta mitä en muuten raaskis ikinä tilata <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Otin. 🙂 Mullahan oli idena että otan kaupan päälliseksi jotain miehelle ja se nyt sattui olemaan tuollainen halpa. 🙂

 • Oili-Maria

  Oili-Maria

  Mulla kyllä (ihan hyvällä mielellä siis) kiinnostaa, kuinka mahtavan kasan tarroja tuohon hintaan saa? 🙂 Itelle on jo 20 € askartelujuttuihin kerrallaan aika paljon 😀

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Muakin kiinnostaa. Ja kun kerta vinkkasit mekkokaupankin, niin vinkkaisitko myös tuon tarrakaupan? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tarrakaupan vinkkasin tuossa uusimmassa postauksessa, mutta sanotaan nyt tässäkin eli Kirjokas. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mähän kiipesin? En silti ylettynyt, eli tarvitsin kättä pidempää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos olivat pieniä purnukoita niin voi ei… kädessäsi meni hukkaan kaikkia ainakin yksi kerta.
  Äidit ovat ihania ja läheisiä vasta kuolleina. Kuten olen joskus todennutkin, äiti-tytär -suhteet ovat usein vaikeita eikä kyseessä ole rakkaudettomuus. Äidit eivät halua päästää irti ja aikuiset tyttäret ovat vain tarvittaessa pieniä ja avuttomia. Missä muuten veljesi ja siskosi ovat? Onko heidän kanssaan helpompaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei mua se yksi hukkaan heitetty kerta haittaa. 🙂

   Se voi olla jotain tuollaista, että eivät haluat päästää irti. Mene ja tiedä.

   Ja mitä tulee peiliin katsomisessa, niin ainahan me voimme katsoa peiliin ja todeta että siellähän se virnistelee. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nousinkin vaan ei se riittänyt, kun ne oli kaikki kaapin päällä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mulla kans vaikea suhde äidin kanssa. Vaikka olen jo 27 vuotias niin hän pitää minua vielä pikku lapsena. Mut kuitenki kaikesta huolimatta rakastan äitiä:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sama täällä, kyllä mä äitiäni rakastan mutta sais olla sekaantumatta asioihini. Ja kyllä, näistä on keskustelu.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä vähän veikkaan, että ehdit kyllästyä niihin tarroihin kauan ennen kuin ne tulee käytettyä ja suurin osa rahoistasi menee periaatteessa hukkaan. Koska ei noita hetkessä käytä ja koko ajan tulee kaikkea uutta kivaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jaa, eipä ne vanhatkaan tarrat ole kyllästyttäneet. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En kanssa ymmärrä miks noita tuotteita piti tuhlata tohon käteen. Kaipa kaikki tietää miltä saippuat ja käsivoiteet näyttää. Ymmärrän jos kyseessä ois joku tuote minkä värillä on väliä esim itseruskettava tai huulipuna yms.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Siis valitsit ilmaiseksi tuotteeksi 2,90 maksavan suihkugeelin??? Tiesitkö, että siihen olisi saanut ottaa melkein mitä vain, monen kympinkin hintaisia tuotteita?!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä, kyllä mä tiesin. 🙂 En vain innostunut mistään kalliimmasta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kun porukka täällä kommentoi et "miksi otit parin euron tuotteen kaupanpäällisiksi" niin ihan vaan heille tiedoksi että mäkin tilasin yvesiltä silloin ja vaikka paketissa oli tuo sama kasvonaamio (6jotain e), samanhintainen kuorintavoide ja vielä 1,90 maksanut huulirasva niin kyllä minä sain toisen kalliimmista tuotteista ilmaiseksi, meikkivoiteen joka oli luomivärin kanssa samanhintainen eli olisikohan ollut 14-16e.

  Ja mäkin muuten yllätyin että tuo naamio ja samankokoinen kuorintavoide oli niin pieniä!! Ois pitäny älytä tarkistaa minkä kokoinen… Toisaalta niillä on vaan 6kk käyttöaikaa eli ehtiipähän sen 50ml käyttää loppuun siinä ajassa 😛

  • J.B

   J.B

   Ilmaiseksihan saa sen, minkä ekana klikkaa ostoskärryyn, oli se sitten minkähintainen tahansa.

   Minäkin aina silloin tällöin tilaan, kun saa juuri jonkun kalliin tuotteen ilmaiseksi, mutta en kyllä ole kovin vaikuttunut tuotteista. Pullot on tosiaan pieniä ja kosteusvoiteet on todella vesipitoisia. Kerran otin kaupanpäälliksi 25,90 maksaneen vartalovoiteen ja se oli niin ohutta, että käytin sen kerralla. Eikä ollut edes tehokasta! 😀

   Minä ihan tykkäsin Yveksen tuotteista teininä, en sitten tiedä, onko laatu laskenut vai onko minusta tullut vaativampi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän se on miten JB sanoi, ja mä siis otin kaupanpääliseksi jotain miehelleni ja sellaiseksi nyt sattui valikoitumaan tuollainen halpa suihkugeeli kun ei siellä isoa valikoimaa oikein ollut. Enkä minä ala ottamaan sellaista tuotetta, jota ei tulisi sitten käytettyä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko kokeillut oikeasti iholle hyviä luomutuotteita? Esimerkiksi frantsilan tuotteet sisältävät vain kaikenlaisia kasveja ja ovat näin ollen sekä iholle, että luonnolle äärimmäisen hyvä valinta 🙂 Tavallisissa tuotteissa, mitä näyt käyttävän on nimittäin lähinnä kemikaaleja ja usein niistä on enemmän haittaa, kuin hyötyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No näistäkin ollaan varmasti miljoonaa mieltä. Jos käytän luomutuotteita, niin varmasti jotkut löytävät sieltäkin huomautettavaa. Joten käytän mitä käytän. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *