kissanruoka.jpeg
Blogi

Zooplus 5v.!

Postaus toteutettu yhteistyössä Zooplus.fi kanssa ja sisältää tuotesijoittelua

Zooplus.fi täyttää 5 vuotta ja juhlii synttäreitään kuponkikampanjan merkeissä. Jos se ihana karvakorva tarttis piakotellen ruokatäydennystä, niin nyt ois hyvä hyödyntää tää alennuskoodi.

Mekin ajateltiin tehdä pikkutilaus vaikka likoilla kyl on ihan riittävästi ruokaa mutta onhan noissa ruuissa reippaasti aikaa parasta ennen päiväykseen. Kuvassa näkyvää Miamorin Fine Fillets nimistä märkäruokaa olisi tarkoitus tilailla lisää + jotain uuttakin makua ois kiva ottaa kokeiluun, esimerkiksi tonnikalaa ja mustekalaa. 

Alennuskoodi 5V-JUHLA antaa 5% alennuksen kaikista tuotteista ajalla 24.-25.2. (minimitilaus 49€)

6 kommenttia

 • Anonyymi

  Zooplus on erittäin hyvä eläintarvikeliike netissä, mutta ihmetyttää nuo sun ruokavalinnat. Rafinessa on suolaa ja vehnää, eikä nuo muutkaan ole niitä markkinoiden laadukkaimpia kissanruokia. Suosittelen siirtymään raakaruokintaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia vinkistä mutta raakaruokintaan emme ole ajatelleet siirtyä. Tuossa yhdessä Rafinessa jonka olimme vahingossa ostaneet, oli vehnää mutta missään muissa ruuissa ei ole. Olemme aina yrittäneet olla tarkkoja tuon vehnättömyyden (tai viljattomuuden suhteen) Laatuun en ota kantaa, kun näistäkin ollaan niin paljon mieltä. Toisen mielestä laaduton, toisen mielestä laadukas.

 • Anonyymi

  "Koostumus: kanaa (21 %), maissigluteenijauhoa, kuivatettua siipikarjaproteiinia, riisiä, maissia, vehnää, eläinrasvaa, kuivattua kananmunaa, herneproteiinitiivistettä, kuivattua juurisikuria, kivennäisiä, kalaöljyä, uutetta, hiivaa" Tässä on tuon pro plan kuivaruuan sisältö. Haluaisin painottaa tässä kohtaa, että kissa on lihansyöjä ja viljat kuormittavat sen elimistöä, aiheuttaen erilaisia sairauksia, kuten virtsakiviä ( hyvin yleinen kissoilla, juurikin viljan syöttämisen takia. ) Jos et halua raakaruokkia, niin vaihda edes nappulat laadukkaampiin, esim applaws merkkisiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis tuo Pro Plan tuli ylimääräisenä, emme tilanneet sitä. Tiedämme että siinä on huonot ruokakoostumukset. Ja tiedämme kaiken tuon, mitä sanoit. 🙂

 • Anonyymi

  Aikaisempi kommentti ei näköjään tullut, mutta yritetäänpäs uudestaan. Tarkistin royal canin sensible kissanruuan sisällön ja kuten kaikki muutki rc ruuat, niin se on täynnä maissia ja muita viljoja, sekä säilöntäaineita.