asu27.2._2.jpeg
Blogi

Today’s Outfit – Black&White Animalprint Dress

Moni kyselee että huomaanko jo itsessäni jotain kun olen jo yli kuukauden päivät laihduttanut ja -10kg saanut pois, niin pakko sanoa että olen pikkuhiljaa alkanut huomaamaan jotain. Ainakin sen että olen energisempi eli mun rakkaat päikkärit on jääneet pois. Ja sitten tuo liikkuminen on jotenkin kevyempää, mutta eihän se ole ihme kun miettii että aiemmin kannoin 10 litraa maitoa mukanani ja nyt se määrä on pois. Tällaiset pikkujutut helpottaa sitä oivaltamista ja tuovat intoa jatkamiseen. Myös herkkujen mukanaolo on auttanut jaksamaan, ja epäilenkin että sillä tavalla olen välttänyt repsahdukset.

Olen muuten nauranut tätä ”Minkä värisenä sitä näet tämän mekon” artikkelia ja oon aika ihmeissäni sillä olen nähnyt tuon mekon molemmissa väreissä. Ensivilkaisulla se oli valkokultainen (pienesti vaaleansininenkin mutta enemmän silti valkoinen) mutta toisella vilkuisulla värit olikin muuttuneet sinimustaksi. Oli pakko kokeilla kännykälläkin ja siinä mekko näytti taas valkokultaiselta mutta alkoi yhtäkkiä muuttumaan sinimustaksi. Mulle tuli heti mieleen ne optiset illuusiot, missä piti tuijottaa jotain mustavalkoista kuvaa olevaa pistettä niin se kuva muuttuikin värikuvaksi. Minkä värisenä sinä näet mekon ja muuttaako se sinulla tuota väriä samalla tuijotuskerralla?

Tänään on tapahtunut ja touhuttu (ja tullaan touhuamaan) kaikenlaista. Mulla alkoi tänään loma ja tässä nyt suunnittelen Helsinkiin menoa kun eräs ystäväni mua sinne houkuttelee. Nähtäväksi jää innostunko lähtemään vaikka olisihan se pieni maisemanvaihdos mukavaa vaihtelua. Tänään myöskin saapui ihanan iso kasa tarroja, noilla pärjään helposti muutaman vuoden ajan. Joku oli kysynyt mistä tarrakaupasta olen tarrani ostanut, niin tällaisesta paikasta kuin Kirjokas. Virallisestihan se on askartelukauppa. Tänään olemme menossa iltaa istumaan kaveripariskunnan luokse. Tänään pitäisi myös postissa ja kaupassakin ehtiä käymään. Tänään on siis paljon kaikenlaista.

Koska mieleni on tänään ollut hivenen maassa ja itkeskelty on monen monet kerrat, niin asuksikin valikoitui hieman normaalia tummempi, mutta silti yhtä rakas asu. Inhoan muuten ylikaiken bussissa, tai yleensäkin julkisella paikalla itkemistä. Jo senkin takia, kun sitä ei välttämättä saa loppumaan ja semmonen itkujen välissä nikottelu on ärsyttävää. Sori naapurit kun ootte joutuneet kuuntelemaan mun Alla pohjantähden ja Mun aika mennä on hoilotuksiani mutta se on vähän helpottanut, kun on saanut laulaa pahan mielen pois, tai ainakin se on lieventänyt oloa.

Onneksi on ihana mies ja vaatteet jotka kummasti piristää mieltä, mutta kuten kuvistakin huomaatte, niin ei oikein jaksanut hymyilyttää. Löysin muuten kivat höyhenkorviksetkin tuolta kaappini perukoilta kun hieman siivoskelin. Niitä sitten yritin sovitella ja ajattelin jo kivoja asukuvia mutta koska sain vain toiseen korvaan, niin ei tullut niitä asukuvia sitten otettua. No ei tuo korvisreikä umpeen ole mennyt, kun jokin aika sitten nappeja pidin korvissani. Oon yrittänyt tottaa itseäni korviksiin, mutta ei niin ei. Ne vaan tuntuu ylimääräisiltä korvissani. Painavilta vaikka olisivat hyvinkin kevyen tuntuiset. No pitää yrittää painaa se korvis vaan läpi, kyllä se siitä.

Olin melkein unohtanut tämän mekkoni tuonne kaappiin mutta nyt ajattelin ottaa sen taas käyttöön. Tämä on parempi hieman lämpimämpinä päivinä kun on tuollaista liukaspintaista viskoosia. Toimii muuten hienosti pinkin neuletakinkin kanssa, pitääkin joskus muistaa ottaa kuvaa. Tämä mekkohan on nyt 3,5v. vanha ja on aivan priimakunnossa. Tuli vain mieleen kun jotkut niin arvostelevat Yoursin vaatteita laaduttomiksi, että ovat muutaman kuukauden kuluttua rikki. No kyllähän sellaisiakin on eteeni tullut, mutta toisaalta ne ovat aina olleet halpoja. Tämä ja nykyiset mekkoni ovat kuitenkin maksaneet siinä 40-50€ väliltä ja sellaiset halvat olivat 10-20€ hintaisia. Mun mielipiteeni on, että jos on halpa hinta niin ei voi olettaa (välttämättä) saavansa pitkäikäistä tavaraa/vaatetta, ja ettei lyttäisi koko kauppaa muutaman tuotteen takia.

Mitäs tykkäätte asusta? Päivän asu 
Mekko – Yours
Legginssit – Yours
Kaulakoru (Meri) – Kalevala Koru
Huulipuna – Loreal Intense 288 (Intense Fuchsia)

42 kommenttia

 • M-K

  Hienoa Pipsa! Muutoksen näkee kyllä ja haluan rohkaista sinua jatkamaan samaan malliin! Se on kaikki sinulle itselle eduksi ja hyödyksi! – Terveisiä Teksasista!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, ja kyllähän sitä tässä jatketaan. Ei oo mikään ongelma sen suhteen. 🙂

 • Anonyymi

  Mikäs se on mielen matalaksi vetänyt? Harvoin sitä kai muuten vaan itkeskellään..

  10 kiloa on aika paljon, joten ehkä se noin hahmottaa parhaiten, että kymmenen maitotölkkiä reppuun ja menoksi, varmasti tuntuisi raskaalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ikävät asiat sen on vetänyt, eikä ihan tyystin ole tänäänkään päässyt yli. Jopa uniin tulee. 🙂 Mut eiköhän se tästä.

   Musta tuollaiset hahmottamiset on hyvä juttu silloin kun ei muuten näe isompia muutoksia. Niinkuin itselläni on nyt ollut. Maito auttoi hahmottamaan. 🙂

 • Anonyymi

  Koru sopii tuohon kivaan mekkoon mun mielestä tosi hyvin. 🙂

  Mun mielestä se kohuttu mekko oli selkeesti sini-musta, yhden kaverin mielestä valko-kultainen. Hassua, et se tosiaan joillain viel vaihto väriäkin, mulla se oli koko ajan samassa värissä. 🙂 Tässä illalla poitsu viel otti asian puheeksi ja käväsin katsoo kuvaa hänen koneellaan, edelleen sini-musta. Mutta jutustahan oli helsingin yliopisto jonkin sortin johtopäätelmiä tehnytkin (tälleen nopeasti) ja siinä artikkelissa (oli joko hesarin tai nyt:n sivuilla) vähän selvitettiin mistä ilmiö voisi johtua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, niinhän se näyttää sopivan. 🙂

   Tuo mekko oli kyllä hauska, koska mulla se vaihteli väriä. Milloin valkokulta, milloin sinimusta. 🙂

 • Elliida

  Mutta sähän olet monesti sanonut, ettei sulla ole korvissa reikiä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos olen sanonut, niin selvästi vitsinä koska reiät mulla on korvissa. 🙂 En vain tykkää käyttää korviksia.

 • Anonyymi

  Huulipunaa 🙂 ja ihana kaulakorunenkin pilkistää, pois itkut … viikonloppu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, huulipunaa. Piti hieman yrittää piristää asua sillä kun ei nyt tuo hymy sillä tavalla valaise. 🙂 Kaulakoru on ihana.

 • Anonyymi

  Toivottavasti olet ylpeä tuosta pudotuksesta! 🙂 Olen blogisi suht uusi lukija ja olen katsonut melkein kaikki porinat mitkä olet tehnyt. 😀 Sinulla on jotenkin todella rauhoittava ääni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olenha minä ylpeä, mutta sitä ei vain ilman maitoa tajunnut kuinka isosta määrästä on kyse – nyt jo. 🙂 Vai rauhottava – kiitoksia, vaikka mielestäni ääneni on ihan kamala. Mutta toisaalta, kukapa nyt omaa ääntään rakastaa 😉

 • Tirli

  Mikäs sua itkettää, onko joku kuollut? Vaikka eihän se mulle kuulu, mietin vaan noita kappaleita…Voimia kuitenkin! *hali*

  Näen mekon vaalensini-kultaisena kokoajan, kultainen tai beige mutta pääväri vaaleansininen 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei oo mikään isompi hätä, eikä kukaan ole kuollut vaikka siltä se tuntuu.

   Tuo mekon väritys on kyllä jännä. 🙂

 • Anonyymi

  Kyllä huomaa että on lähteny tuosta rintojen alta,vyötärö on tullu esiin ja kasvoista kans. Hyvä Pipsa.Aivan näyttää kun pituutta olis tullu lisää. Siniharmaalta mekko näyttää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kasvoista en ole kyllä mitään lähtemistä huomannut, vaikka oon tuota tuplaleukaa yrittänyt tuijottaa. 😉

 • Anonyymi

  Hyvä Pipsa! Näkee että figuuri on keventynyt! Nyt vaan jatketaan samaan tahtiin:)

  Harmi että on ollut vähemmän mukavat fiilikset, toivottavasti sielläkin alkaa lämpenemään ja aurinko paistaa vähän kauemmin päivä päivältä:) Silloin kun asuin vielä Suomessa, niin tässä hemi-maaliskuussa alkoi jo puuduttamaan se kylmyys ja pimeys niin pistin Mamban "vielä on kesää jäljellä" soimaan:) Sitä kuunnellessa piristyy ihan varmasti vaikka olis suru vähän puserossa.

  Susanna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tästä on kyllä hyvä jatkaa. 🙂

   Hei, tuo Mamban kappale on kyllä kiva. Sitä soittelinkin tuossa syksymmällä. 🙂 Piristävä!

 • Anonyymi

  Jossakin kommentissa kerroit tilanneesi tarrat huutonetistä ja nyt sitten paikka olikin joku Kirjokas.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kahdesta paikasta tilannut: ensin Huuto.netistä, sitten kunnon askartelukaupasta (Kirjokas). 🙂

 • Anonyymi

  Jessus mikä vyötärö sieltä onkaan kuoriutunut esiin! Keep going girl 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   MIstäs kuvittelet mun kankkusen saaneen kun olen 2kk ollut juomatta tippaakaan alkoholia? Eiku niimpä tietty, elämänhumala. 😉

 • Anonyymi

  Waude, mä katoin samaa mitä toinenkin anonyymi; vitsit mikä vyötärö!! 🙂 hauska miten selvästi näkyy tuo kympin muutos – nyt ei saa sit lannistua vaikka ei paino ihan samalla tatsilla putoakaan!

  Mutta siis hyvältä näyttää noinkin, nyt vain tuo tukka pois silmiltä niin nainen on ihan muuttunut. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mulla on aina kaikki laihtuminen näkynyt tuossa rintojen alla ja vyötäröllä. Siitä menee aina ensin.

   En mä tukkaa silmiltä pois ota. 🙂

 • Anonyymi

  Muutos näkyy hyvin tuosta rintojen alta mutta se kohta ei oo kyllä vyötärö 🙂 Eiköhän vyötärö oo hieman alempana. Hyvä alku 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vyötärö on alempana mutta kyllä sieltäkin on senttejä sulanut. 🙂

 • Anonyymi

  Ihana Pipsa! Toi vyötärö on todellakin tullut esiin,sanokoot muut mitä lystää…..tsemppiä jatkoon

 • Anonyymi

  Tuli kaventumisesta ja asusta mieleen, että olisi itselle kyllä kova paikka kun ei enää lempivaatteet olisi sopivia vaan isoja! Tuokin mekko jo niin monta hetkeä kanssasi elänyt 🙂 Hauska miten jotkut vaatteet tuntuu niin "omilta", kun taas jotkut vaatteet keräävät muilta kehuja mutta eivät jotenkin itsestä tunnu hyvältä. Onnea pudotusmatkalle! Asetahan tavoitteeksi että vaikka kun 20kg on poissa niin lähdet reissuun! 😉 Olis hauska toteuttaa kimppamatka Pipsa + lukijat vaikkapa sinne Lontooseen! 🙂 Voin lähteä oppaaksi 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mekoissa on se hyvä puoli, että niitä pystyy kaventamaan. 🙂 Eli en heti niitä pois anna, vaikka isoiksi kävisi vaan käyn kaventamassa. 🙂 Iso määrä tuo alennusta. 🙂 Mä en viitsi nyt pistää mitään kilotavotteita tietyn ajan päähän koska huomasin jo tässä, että se saattaisi aiheuttaa sellaisen että alkaisi tekemään ties mitä että saisi isoja pudotuksia ja pääsisi tavotteeseen. Ei, en tee tuollaista koska en halua sössiä tätä. Kyllä se 20kg sieltä tulee. 🙂 No tuskimpa tuollainen kimppamatka ihan helpolla onnistuu. 🙂 Vaikka kiva idea onkin. 🙂

  • Anonyymi

   Eihän siihen tarvitsisi kuin varata aika ja paikka ja jokainen hommaisi omat lippunsa 🙂 tai varmasti joku matkatoimisto olisi valmis sponssaamaan blogiyhteistyönä ryhmämatkajärjestelyt. Tuo kilotavoitepointti on kyllä tärkeä, itselläkään ei voi pudotuksessa olla suurempia tavoitteita koska muuten jos epäonnistun, niin tulee luovutusmieliala ja vedän koko homman läskiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kilotavoite on joissakin asioissa hyvä mutta ei sellaisissa missä on tyyliin 100kg/1kk. 🙂

 • Anonyymi

  -10kg on jo tosi hieno saavutus! 🙂
  Mulle toi mysteerimekko on pysyny koko ajan sinimustana. Kaverien kans porukalla sitä kateltiin ja kaikilla oli vähä eri mielipide. 😀
  Sain mieheltä lahjaks älypuhelimen ja tein heti Instagram-tunnukset ja seurailen sua nyt sieläki. 🙂
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on aivan loistava saavutus. 🙂 Ja tästä vaan jatketaan!

   Mysteerimekko kyllä jakaa mielipiteitä. 🙂 Ja se on jännä. Mieskin näkee sen eri värisenä kuin minä. 🙂

   Oi olitkos se sinä joka oli seuraajaksi tullut. Pistähän itse kans kuvia tulemaan. 🙂 Kissoista!

 • Anonyymi

  "Mysteerimekko" on koko ajan ollut sinimusta. En ymmärrä, miten siitä saa valkoisen väännettyä. 😀 Osa kavereista on nähnyt sen valko-kultaisena ja suuttuneet, kun en näe sitä samalla tavalla.

  -BellatrixX

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jokainen sen näkee vähän eri väreissä, mutta ei siitä mun mielestä pitäisi suuttua. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jokainen tuntuu näkevän vähän eri väreissä. 🙂 Itekki näin siis ensin valkokullassa, sitten sinimustana. Ja jopa niin, että se siinä silmieni alla vaihtoi väriä.