Ellos2020 1.png
Blogi

SYYSTAKIT ELLOKSELTA

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä Ellokselle

Kävin pitkästä aikaa Elloksella kurkkaamassa mitä heillä on tarjota syksylle ja samalla mieleeni muistui saamani monet tiedustelut, että mistä plussakokoinen löytää kivoja takkeja. Joten tässä olisi listattuna muutamia kivoja takkeja joihin itse tykästyin ensivilkasulla. Tosin ainoa takki jollaiselle voisi olla tarvetta on Ahkkan sadetarkkiparka, koska mulla ei ole sadetakkia. Ja Ahkka on merkkinä todella hyvä. Olen kuullut monien kehuvan merkin vaatteita ja onhan itsellänikin yksi parkatakki, mutta koska täällä etelässä ei ole ollut kovin kylmiä talvia, niin se takki ei ole montaa kertaa päälleni eksynyt. Tuo ruskea Ahkka-merkin parkatakki on samanlainen kuin se mikä mulla on kaapissa roikkumassa, joten suosittelen sitä.    

Suurinosa näistä takeista on tällä hetkellä Elloksella alennuksessa ja monissa näyttäisi olevan kokoja ihan kokoon 60 asti. 
Villikorttina vielä heitän tämän Persona by Marina Rinaldi -merkin takin, joka on kaikista värikkäin ja jopa erikoisin, näin siis Suomen mittakaavalla ajateltuna. Vai oisko se just sopivan erikoinen mulle?

Elloksen takkiselailun ehdottommiksi suosikeiksi nousi nämä kaksi takkia tässä. Only Carmkoma -merkin mustavalkoinen takki, johon tykästyin ihan vain siksi että mulla on joskus aikoinaan ollut samannäköinen takki mutta lyhyempänä. Ja uskotteko jos kerron, että tuon okranvärisen Ellos Plus Collectionin softshell-takin ottaisin vain sen värin takia. No okei, mulla on tuosta takista vanhempi mallinen versio, se punaisen värinen, niin siitä tiedän että tämä uudempi versio on yhtä hyvä. Nyt pitäisi vain keksiä ihana tekosyy tämän okranvärisen softshellin ostolle, sekä sadetakille. Jos pitäisi valita vain toinen, kumpi se olisi?

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuossa Rinaldi-takissa on vain 49% villaa. Hintaan nähden siis huonolaatuinen. Materiaalilaput kannattaa syynätä tarkkaan, ja kantsii etsiä vaikka netistä tietoa millainen on laadukas villakangastakki. Näin takille saadaan paljon pidempi käyttöikä ja maailmaan vähemmän jätettä 🙂 Itse ostin alkusyksystä Stockalta tosi hyvälaatuisen italialaisen villakangastakin. Olihan se tyyris, mutta tuo varmasti monta vuotta iloa ja hyötyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta, se on hintaansa nähden heikonoloinen. Mä muuten katsoin toisessa kaupassa villakangastakkeja, siis en nyt mutta muutamia vuosia sitten kun etsin sellaista, niin yhdessäkin luki villakangastakki eikä siinä ollut prosenttiakaan villaa. 😀 Että kyllä, se materiaalilapun syynäys kannattaa. Tosin pitää myös muistaa, ettei kaikilla ole varaa ostaa sitä hintavampaa ja paremmilla villoilla tehtyä villakangastakkia.

 • S

  S

  Suositukset täältäkin Ahkkalle! Todella laadukkaita vaatteita verrattuna moniin muihin Elloksen omiin merkkeihin. Toki näkyy myös hinnassa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ahkka on tosiaan hyvä. Harmittelen vain kun tuolle omalle ei ole juuri ollut käyttöä. Siis kun ollut niin lämpimät talvet.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *