Embbjulia1.jpeg
Blogi

MITEN PUKEUDUIN KESÄLLÄ 2020 ?

    
      Excuse My BonBon – Julia-mekko                         Yours Clothing – Pink Animal Print Dress

Kesä meni melkoisessa hujauksessa ohitse, joten nyt on hyvä hetki muistella miten silloin tulikaan pukeuduttua, siis silloin kun muisti ottaa kuvan asusta. Otin kesällä todella rennosti asukuvien suhteen, ettei kaikista yksinkertaisesti huomannut ottaa kuvia. Julia-mekko oli silti yksi omista lemppareistani ja se tuli napattua usein päälle. Aika paljon menin loppujen lopuksi niillä tutuilla kokonaisuuksilla. 

          Yours Clothing – Ruutumekko                    Yours Clothing – Green Animal Print Dress
                Excuse My BonBon – Vyö

Oon myös vähentänyt uusien vaatteiden ostoja, koska olen yrittänyt olla järkevämpi kuluttaja ja esimerkiksi tästä syystä vaatteiden esittelyt ovat vähentyneet, mutta onneksi voi aina tehdä haavekollaaseja. Oon siis viime aikoina kuunnellut vähemmän niitä vaatteiden kutsuhuutoja ja vain jos oikea tarve on. Viimeisimmät vaatteet mitä olen ostanut, on ostettu joskus kesällä. Ja oon iloinen tästä muutoksesta. 

                        KappAhl – T-paita                                Yours Clothing – Blue Mesh Dress

                        Housut – Yours Clothing

Muistan kun muutama vuosi sitten oli kukkahousuvillitys. Lähes kaikilla oli kukkahousut. Kunnon kukkapöksyt joihin myös itse innostuin kun bongasin nuo yllä olevat. Pidän kyseisistä housuista, mutta en osaa käyttää niitä oikeaoppisesti, joka kuulemma tarkoittaa että yläosan pitäisi olla musta ja tunikapituinen. Itse olen tykännyt käyttää värikkäitä yläosia, jotka sopii kuitenkin housun värien kanssa yhteen, enkä ole lähtenyt piilottelemaan mahaani, joka tietenkin tulee esiin tämän tyyppisessä kokonaisuudessa. Joten siinä se maha on, koko komeudessaan.

 

                                                        Palmiina – Hupsari 

Syksyn tullen olen pukeutunut lähes tulkoon aina hupsareihin. Olin sitten töissä, kuvausreissulla, kotona tai metsässä. Niin aina se on hupsari minkä valitsen päälleni ja ainoastaan värien kanssa tulee mietittyä että laitanko päälleni keltaisen, luumunvioletin vaiko tummansinisen. Mikä on siis päivän väri. 

6 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Joko kasvomaskit ovat ilmestyneet Porin kaupunkikuvaan? Meillä täällä eteläpohjanmaalla on kaupoissa kaikilla myyjillä maskit ja asiakkaillakin ainakin joka toisella. Joko olet hankkinut oman maskin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eipä juurikaan. Ihan vain muutamia olen nähnyt ja nekin on ollut kauppareissulla, ei niinkään kaupungilla. Ja joo, on mulla maskit. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kukkahousut näyttäisi vielä paremmilta tumman yläosan kanssa. Sitä samaa väriä, mitä housujen tumma pohjaväri on.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, se toimii kyllä tummemmankin yläosan kanssa ja itse kokeilinkin ihan aluksi mustan paidan kanssa mutta koin sen itselle liian tummaksi.

 • Iida

  Iida

  Mun mielestä pinkki paita on just kiva noiden kukkapöksyjen kanssa! Tumma ois tylsempi. Kiva kun on taas kommentit auki, ja että oot tehnyt kirjoitettuja postauksia – niitä on hauska lukea. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, on kiva taas pitkästä aikaa kirjotella. Tuntuu mukavalta. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *