Sulo17.jpeg
Blogi

Sulo 6kk

Meidän Sulo-poika täytti sunnuntaina 6kk ja muutaman päivän kuluttua hän
on ihastuttanut meidän kotia 3kk ajan. Poika on kasvanut ihan huimasti
ja painaakin huimat 5kg. Muistelisin että tytöt painoi saman verran
vasta vuoden iässä eli siinä mielessä poikaiset kasvavat nopeammin. Ihan
erilaista seurata pojun painonkehitystä että minkälainen jätti siitä
vielä tuleekaan.

En ole jotenkin käsittänyt että tämä poika on jo näin iso, sitä ei nimittäin näe kun joka päivä kuitenkin hänet näen. Kasvaa pikkuhiljaa niin tottuu näkemäänsä. Mutta onneksi mulla on parit kuvat joista sitä kasvua näkee, nimittäin tuosta ylläolevasta kuvasta. Kun Sulo tuosta vielä kasvaa, niin ei kohta mahdu tuohon petiin – vaikka kyllähän likatkin siihen itsensä ahtaavat joten varmasti Sulokin.

Sulo on ensimmäinen kissamme joka omaa näin rennot nukkumistavat.

Sulo on aina kaikessa mukana. Jos mä yritän lattialla kuvailla tavaraa X, nin se on ihan pakko ängetä linssin eteen ihmettelemään. Tai jos käyn vessassa, niin sinne pitää tulla ihmetelemään, tai jos mies fiksailee jotain omia juttujaan, niin tottakai tämä pikkumieskin on siinä vieressä ihmettelemässä. Välillä jopa nauruttaa mun pojjaat puuhaa poikien puuhia.

Ha-aaaukotus! Sulossa on se jännä puoli että vaikka se nukkuis täyttä unta työhuoneessa ja jos lähden vaikka keittiössä käymään, niin kohta kuulen pieniä askeleita kun poika kipittää perässäni katsomaan mitä touhua. Paitsi jos mieskin on kotona ja siellä työhuoneessa, niin sitten saan liikkua vapaasti ilman pikkuvarjoa.

Sulo on tullut aikasmoinen linssilude, se on aina siellä missä kamerakin. Isompia houkutteluitakaan ei tarvita, riittää että joku lelu on jolla sen saa pysymään hetken verran paikoillaan. Muut kissat tarvitsee juusto/kalkkunaviipaleen että suostuvat tulemaan kameran eteen. Sulo ei selvästikään tiedä arvoaan, mutta eiköhän sekin ajan kanssa. Mut tässä tämmöset pieni väliaikatiedot Sulosta, kun kovin ootte pojun perään kyselleet. Et oikke hyvin menee, hyvin on sopeutunut tänne meidän laumaan.

11 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sulo on suloinen. Sitä ei voi kieltää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kissat on ihania ja Sulo varsinkin (okei, on ne kaikki mut hää on semmone extrapakkaus)

 • Anonyymi

  On kyllä aivan ihana,niinkuin muutkin teidän karvakaverit.

  -Aba-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Kaikki on kyl ihania. <3

 • Anonyymi

  Kissoista on tosi vaikeaa saada hyviä kuvia. Aina tulee jotakin epätarkkuuksia ja epäterävyyksiä. Aika hyvin olet onnistunut!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Joo, siis tarvitaan aikalailla valoa tai jos sitä ei oo niin salaman kanssa opetella kuvaamaan. 🙂 En mäkään aluksi hyviä kuvia saanut mut vuosien harjottelulla on alkanut tulemaan hyviä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Blogin aloituksesta saakka nyt ainakin mut kuvailin jo ennen sitäkin tosin pienemmässä määrissä. Et sanotaanko nyt että 5v. oon kuvaillut. 🙂

 • Anonyymi

  Minä olen kuvannut kymmenisen vuotta. Vuodessa joku kymmenentuhatta kuvaa. Muutaman hyvän olen saanut otettua. Eli muistikortilta koneelle siirtäessä suurin osa menee roskiin.