Blogi

Tämän hetken iloiseksi saava kappale

               

En tiennytkään että HesaÄijä on tehnyt kappaleenkin, paitsi tietenkin nyt. Mä ainakin tulin hyvälle mielelle tätä kappaletta kuunnellessa ja voin todeta samat mitä hänkin eli RAITSIKKA-AAA! Se oli itsellenikin metron lisäksi ihmetystä tuottava koska en aikaisemmin ole niiden kyydissä ollut.

Ekan kerran kun kunnolla Helsingissä liikuskelin kun kävin tapaamassa ystävääni sekä olin muissakin asioissa siellä, niin silloin pääsin ekaa kertaa metron kyytiin. Toisella kerralla olin kans ystävää tapaamassa ja sillä kertaa tehtiinkin kunnon raitsikkakierros. 

Ja mä vaan oon tämmönen että iloitsen tuollaisista pikkuasioista, jotka on pääkaupunkilaisille ihan jokapäiväistä, eivätkä varmaan ymmärrä omaa ihkutteluani. Tällaiselle ”maalaiselle” se on kuitenkin hauskan erilaista.

Mikäs onkaan sun tämän hetken iloiseksi saava kappale – kerro se kommenttiboxiin youtube linkin kera! <3

6 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti tästä. Kuulostaa aika kivalta, jotenkin tulee semmoset ysärifibat. 🙂

 • Elina

  Elina

  Kyllä mä syntyperäisenä stadilaisena ymmärrän ihkutusta.;) Spåralla on kiva ajella joskus ihan muuten vaan, ja katsella maisemia. Metrolla tulee harvemmin mentyä, mutta on siinäkin oma viehätyksensä. Kehärata on vielä kokematta, vaikka kesästä asti on miehen kanssa haudottu, että pitäisi mennä ajamaan se ympäri.

  Pink Floyd: Learning to Fly https://youtu.be/nVhNCTH8pDs

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai mä jotenkin aattelisin ettei sitä silleen ymmärrä kun ite kokee ja näkee niitä joka päivä. 🙂 Kyl se vaan on ihmetystä aiheuttava. 🙂 Kiva muute tuo kappale. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *