katin_stailaa_ehdotus.jpeg
Blogi

Stailaa PipSa suosikkini (TOP3)
1. ehdotus

Katin ehdottama on mun mieleeni eniten, tykkään Marimekon mekon värikkyydestä niin paljon ja plussaa on tuo naisen hiusmalli (ilmeisestikin katin mielestä tämä olisi mulle hyvä malli?) Sitten tykkään kenkien, korujen, kynsilakan ja laukun värityksistä, että sopivat tuohon mekkoon noin hyvin. Kaikkea mekon väriä sekaisin asusteissa. 🙂 Ballerinoita en kyllä valitettavasti pysty käyttämään – ne lentää aina mun jalasta pois ja sitten kun olisi tarpeeksi pieni koko, niin se on jo liian pieni koko. Kengät siis saisi olla vähän erilaiset jotta pystyisi käyttämään.

2. ehdotus

Sarin ehdottama stailaus pääsee toiseksi vaikka mietein aika kauan tämän ja katin ehdotuksen välillä mutta koska tässä kengät ovat mielestäni liian mummomaiset, niin tiputin tämän sitten kakkoseksi. Kaikki on siis muuten aivan ihania, mutta nuo seeprakengät muuttaisin vähän toisenlaisiksi seeprakengiksi – nämä ovat jotenkin niin mummomaiset (äitilläni on tämänkaltaiset kengät mutta väritys eri) Mutta tykkään että laukku ja kengät olisivat tuollaiset seeprakuosiset. Koru voisi ehkä olla isompikin, mutta senkin näksi vasta ku sovittelisi.
3. ehdotus

Hss:n ehdotus on myöskin kivan värikäs mutta itse en voisi käyttää tuollaisia aurinkolaseja ellei niihin saa voimakkuuksia (en ole varma saako tuonmallisiin) ja nuo sandaalikengät tarvitsisi kantapääpalan koska mulla ei jostain kumman syystä pysy tuollaiset kengät jalassa, aina ne lentäis pois. Mutta pienillä muutoksialla aivan käyttökelpoinen asu!

20 kommenttia

 • Anonyymi

  Paras on tuo nro 2. Seepra sopii tuohon siniseen. Nään jo nuo sun päällä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Seepra tosiaankin sopii, mutta kenkämallia kyllä muuttaisin. 🙂

 • Anonyymi

  Kolmas pienein muutoksin olis vähemmän mummomainen kuin noi kaksi, etenkin ykkösessä…. isomummo lähes.
  Kuvittele itsellesi boleromallinen pusero ja takaa pitkä hame niin että polvet näkyy edestä (jännää siinä hoikalle kantajalleen olisi tuo, että leikkaus toistuu hameen ja boleron helmassa samankaltaisina), sinen ja valkoinen sotkettuna erilaisilla tikruilla yöhs.
  Eka on tosiaankin Marimekko jotta, Marimekko siis! Ehkä toiset kolmekymmentä vuotta vanhettuasi.
  Toi turkoosi… leikkisällä pitkällä hihnakorulla, näyttävällä. Kengät vois olla niin villit kuin löytäisit, mutta noitakin tunikoita ja hameita sulla on kaapit täynnä. Erilaista hei! Miten olis ne keveät siniset puuvillafarkut (tai mustat), valkoinen jättipaita, helma reiteen, hihtat käärittyinä tai kiverrettyinä kuten sä sanot, jättikoru.. tai pitkä kravatti huolimattomasti kaulassa roikkuen, huikean värisinä, kengät hiukan korotetut neontennarit tai törkeän hienot läpyskät? Olkihattu kenties, krakaan sopiva ja kumpi tahansa uusista laukuistasi???

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No teeppä oma ehdotuksesi, niin katsellaan. 🙂 Eli tutki kaupat joissa on pluskokojan ja laita tänne linkit ellet sitten tykkää suoraan tehdä tuollaista kollaasia ja laittaa vaikka aijaaseen ja sitten tänne. 🙂

   Ja nämä on makuasioita.

  • Anonyymi

   Toki on makuasioita, aina. Olisi vaan kiva nähdä sut joskus epätyypillisessä Pipsalookissa. Klingelillä on ainakin kokoja housuissa ja vaatteissa. Siel olis sulle farkut ja valkoiset housut esmeerkiiks. Oooo ja yks ihana rantamekko … toisaalta, ne vaatteet voivat olla sun mielestä ihan mummoja 🙂 Kauniit unet.

 • Anonyymi

  Ihan ovat kaikki kivoja, mutta toka on mun mielestä ehkä kuitenkin se kivoin. En itse välitä kultakoruista, joten ekan ja kolmannen korut ei ollenkaan iske. Eikä se ekan mekkokaan, jotenkin en osaa ajatella sitä sinun päällesi.

  Seeprakuosi on hauska idea!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ohohps! Kiitos kun sanoit, nyt on korjattu! 🙂 Sen siitä saa kun koettaa montaa asiaa tehdä samanaikaisesti. 🙂

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Kaikki nämä stailaukset ovat kivoja ehdotuksia! 🙂 Minä pidin toisesta ja kolmannesta eniten. Kolmannessa on kauniita värejä ja toisessa värimaailma (indigonsininen + seeprakuosi) vaan toimii tosi hyvin. Itse asiassa tuollaiset tohvelimalliset kengät ovat tällä hetkellä tosi trendikkäät (aivan kuten "pyjama"housutkin), mut en kyllä välttämättä itsekään osaisi käyttää. (Ja normimallistojen tuollaiset on yleensä liian kapeitakin mun jalalle, mut ehkä jostain New Lookista tai Evansilta saisi kivoja leveämpilestisiäkin.)

 • Kissankello

  Hei, tietääkö kukaan missä tommosta valkosta jakkua myydään (2. ehdotuksessa). Oon just ettiny tuollaista?

 • Anonyymi

  Nykyäänhän arskoja saa voimakkuuksilla vaikka minkälaisina, etenkin jos optikkoliikkeestä hommaat. Itekin just hommasin Specsaversilta vihdoinkin kunnon arskat, kun piilarien kanssa räpeltämisessä menee hermo ja ne omiin laseihin kiinnitettävät tummennetut palat nyt on vaan niin rumia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän niitä saa, mutta ei just silti semmosia mitä olin ajatellut. 🙂

 • Anonyymi

  Kyllä luulis löytyvän sunkin kokoisia ballerinoja. Ei kaikkien valmitajien kengät ole saman kokokoisia. Ja jos nuo kuvassa olevatkaan sandaalit ei pysy jalassa, niin ehkä vika on siinä ettet vain osaa kävellä niillä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei muuten itseasiassa oo löytynyt. Tarvitsisin ballerinoissa koon 36.5 mutta sellaisia harvemmin on kaupassa tarjolla – tai en ainakaan Porissa ole moisiin törmännyt. Netistä saisi mutta en ole innostunut tilaamaan sieltä.