shopninka_magenta_mekko.jpeg
Blogi

Mekkoihasteluita, pyöräretkien suunnittelua, aurinkolasien löytäminen ja pienesti Siiristäkin

Shopninka – Poliana Plus – magenta mekko

Shopninkalta tuli ihana pikkupaketti, josta paljastui aivan ihastuttava mekko! Pientä fiksailua kaipailee noiden olkaimien osalta, kuten tuossa oikeanpuolisessa kuvassa voi huomata – ei pysy mulla kovinkaan kauan kunnolla. Pienesti siis kiristää, mutta se on onneksi nopea puuha kun ompelukoneen kanssa hurauttaa menemään. Bongatkaapa kuvasta taas mamman pieni kuvausassari!

Kysytäänpä nyt lukijaraadinkin mielipidettä mekosta, mitäs te tykkäätte? (psst! Perustelut ois kiva kuulla kans!)

Itse tykkään nimenomaan tuosta helmasta, kun on tuollainen epäsymmetrinen. Sitten tykkään edessä ja takana olevasta olevasta löysyydestä – saa selkäkin pientä happihyppelyä! Mekko on myöskin sopivan tiukka tuosta yläosasta (ei mikään äärettömän tiukka vaan sellainen sopiva, muodot esiintuova) ja loppuplussa tulee tuosta värityksestä, tykkään!!!

Pyöräni tuli sitten kuntoon – yllättävää kyllä, se ei ilmeisesti ole ollut epäkunnossa kuten olen luullut. Tai sitten vanhassa paikassa joku on käynyt vain vetämässä ilmat renkaista pihalle – koska nyt niissä ainakin pysyy ilmat. Arvatkaapa vaa kuka menee tuulispäänä tällä viikolla!

Ja koska muutamat teistä on kyselleet mimmonen pyörä mulla on, niin Tunturi Elina on merkki ja tässä siitä kuva (joka on kylläkin kolme vuotta vanha mutta sama pyörä se edelleen on) On muuten helskutan hyvä pyörä! Tehtiin siihen miehen kanssa semmonen hauska juttu jo muutamia vuosia sitten, että laitettiin kahdet päälirenkaat. Noiden kanssa kumirikot väheni huomattavasti – suosittelen tekemään noin vaikka niiden kumien kanssa saa kyllä tahia hetken aikaa. 

Odottelen innolla tulevia pyöräretkiä, olisimme eilen menneet käymään mutta koska Porissa satoi lähes kokoajan niin päätettiin jättää se johonkin toiseen viikonloppuun. Ja odottelen innolla Anselmin tuloa Poriin, sillä hän meinaa ottaa oman pyöränsä mukaan niin päästään pyöräillen tutkailemaan Poria. Ja kuka ties vaikka niiltä reissulta tulis jotain videotakin (jos vaan siinä vauhdissa muistetaan)

Arskalasit vaan ei niiden kotelo

Wut?

Täällä blogissakin olen jonkin verran mumissut aurinkolaseista ja siitä kunnen saa sellaisen kunnon kärpäslätkiä (ne ei sovi silmälasien päälle laitettavaks, eikä niihin saa voimakkuuksia)
mutta sain kuitenkin semmosen arskalasikärpäsen purasun että pengoin
kun laatikot läpitse ja löysin kuin löysinkin mun aurinkolasini
voimakkuuksilla! Nuo lasit sain jollakin ihmeellisellä kampanjalla joten
linssien miinukset on vain 6- joten en niillä näe yhtä hyvin kuin
nykyisillä laseillani mutta kyllä niiden kanssa silti pärjää (älkää siis ihmetelkö jos en tunnista jotakuta 50m päästä, en nimittäin näe niin tarkasti näiden arskojen kanssa)
Ihan taatusti aion ulkoiluttaa vielä tänä kesänä näitä arskalasejani!
Ovat nimittäin sittenkin aika kivat vaikka itse mutisinkin jossain
kommentissa, että nää on kamalat – muistissani nimittäin olivat mun
erittäin vanhat arskalasit jotka olivat pyöreät eikä tällaiset…
ovaalit (?) Ja näistä mä tykkään!

Kuten jotkut teistä on jo varmaan lukeneetkin blogin fb-sivuilta, niin meillä kävi pieni fiba ruuanlaiton kanssa eikä siinäkään vielä kaikki kun piti liedenkin mennä ja seota. Se kyllä tuli kuntoon kun pestiin uunin sisus kunnolla ja pistettiin hetkeksi aikaa lämmöt päälle. Mut voi jessus että meinas mennä hermot palohälyttimiin – meillä kun on niitäkaksin kappalein! Onneks tuo ei tapahtunut silloin kun olisin yksin kotona, ei nimittäin minkäänlaisia mahdollisuuksia saada hälyttimet itse hiljennettyä. Sen verran korkealla ovat!

Tässä pientä Siiri päivitystä, kun niin moni murmeli on Siiristä kysellyt
(eli te jotka ette tykkää lukea Siirin kuulumisia, skipatkaa seuraava pitkä tekstinpätkä)

Siirin kanssa on tullu leikittyä tuon höyhenlelun kanssa ja kuten ylläolevista kuvista voi päätellä, on se Siirin lempilelu – sitä osataan pyytää kaapista. Siiri tulee siis kurisemaan/maukumaan, ohjaa kaapille ja jää tuijottamaan että leiki mun kanssa. Samoin se tekee, jos haluaa pihalle. Fiksu kissa! Nyt on myös alkanut raksut ja vesikin maistumaan, joten ollaan lopetettu niiden laittaminen märkäruuan joukkoon (ei mitään isoa määrää olla laitettu mutta pienesti) Vedenjuontikin alkoi onnistua kun laitettiin vesi ihan kirkkaaseen vesilasiin – siitä Siiri käy aina ehtoisin lipittelemässä kauheat määrät vettä. Siiri seuraa eniten mua ja myöskin tottelee mua paremmin – muutaman kerran meillä on kyllä ollu valtataistelu maksamakkarasta, jota olen laittanut leivän päälle. Vaikka Siiri olisi juuri saanut oman ruokansa, niin maksamakkara on ilmeisesti sen verran herkunhajuista että sitä pitää yrittää varastaa mutta tässäkin olen opettanut Siirille että se on minun ja hänellä ei ole lupa maistella – tuonkin olen tehnyt ihan niin, että vien naamani leivän yläpuolelle, samalle tasolle kuin Siirin oma naamakin ja murisen sille. Muutaman kerran pitää toki kokeilla, josko olisi valemurinaa mutta sitten kun vielä sähähdän perään niin menee vähän matkan päähän laskemaan haukkupaloja.


118 kommenttia

 • Möllikkä

  No VaVa Voom! Mikä mekko 😀 hienosti tuo muotoja esiin, kuitenkaan tuomatta varsinaisesti mitään pahempia makkaroita esille. Etenkin tuosta vatsankohdalta menee tosi kauniisti alas ja tekee linjakkaan vaikutelman. Kyllä on kaunis mekko ja sopii sinulle erinomaisesti!
  Ja kuka voi vielä sanoa, etteikö lihavalla naisella voi olla vyötäröä 😀

  • Anonyymi

   Mekko on tosiaan kaunis ja saa kantajansa näyttämään sopusuhtaisemmalta kun istuu ja laskeutuu hyvin. Jotain boleroa tuon kanssa kyllä käyttäisin että peittäisi käsivarret. Aika näyttävä ihan arkeen mutta miksei kesärientoihin sopisi hyvinkin 🙂 Aurinkolasit on kyllä aika ysärit, ei millään pahalla mutta ehkä jotkut hiukan nuorekkaammat vois olla kivat. Mun appiukolla 60 v on tuollaiset 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂

   Boleroja multa kyllä löytää, mutta en ole ajatellut peitellä käsiäni kesällä vaan ihan reippaasti mennä paljain käsin että saa vähän väriä. 🙂

   Arskat on ysikytluvun lopulla ostettu, joten ei ihmekään. Mutta enpä mä arskoja niin usei käytä, että toisaalta turha ostaa uusia. Mennään noilla niinä päivinä kun on ihan pakko olla arskat. 🙂

  • Anonyymi

   Jep! Mekko on aivan nappi valinta. Hyvin tuo toisiaan muodot esiin ja hoikistaa. Leveä kaula-aukko pidentää kaulaa. Laskeutuu nätisti ja pittuskin on jees samoin väri. aivan mahtava kertakaikkiaan
   AaP

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, vielä kun saisi nuo olkaimet fiksattua niin lasketuisi tuo etuosakin paremmin. 🙂

 • Anonyymi

  siiri on kyllä ihastuttava kissaneito 🙂 ja sinulla pipsa tosi kiva blogi,luen päivittäin 🙂

  mekko/tunika on todella hieno,maksoko paljon ??

  HYvää kesän jatkoa sinulle ja siirille 🙂

  T. Janni

  • Anonyymi

   Kieltämättä jää hyvin epäselväksi onko mekko ostettu vai saatu, joten miten on?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, Siiri on kyllä ihana. 🙂

   Shopninkan sivuilta kun katselin niin 47EUR pyöristettynä näkyy maksavan.

   Mekko on ihan omilla rahoillani ostettu, ei ole saatu.

 • Anonyymi

  Kivan näköinen mekko, varsinkin helma, väri vaan ei minusta sovi sulle kun olet punakka ja punaiset hiukset, turkoosi tai musta vois toimia paremmin.

  Miten tuo toimii että kahdet renkaat päällekkäin? eikö se voi olla jarrutuksissa vaarallista jos se päällimmäinen rengas ei pidäkkään…..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se punainenkin sopii, mutta oon kanssasi kyllä samaa mieltä että turkoosi olisi voinut olla kiva kans. Mustaa mää en taas hommaa, en! 🙂

   Siis kyllä ne renkaat on siellä tiukasti laitettuna, että jos lähtee irti niin on sitten vaan laitettu huonosti ja näin oon menny jo muutaman vuoden. Ollut hyvä systeemi! Se toinen rengas laitetaan toisen sisään ja ne sitten ympätään siihen kehikkoon. 🙂

 • Unknown

  Woaah mitkä muodot ! Tuo mekko on upea, sekä väriltään että malliltaan:) sopii sulle tosi hyvin!

 • Anonyymi

  Älä vaan mene tuossa mekossa ihmisten ilmoille! Yläosa on ihan ok (paitsi etten sinuna käyttäisi hihattomia ollenkaan käsivarsiesi koon vuoksi). Alaosa on aivan kammottava ja saa sinut näyttämään tuplasti lihavammalta kuin mitä olet.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sori, oon kyllä menossa. 🙂 Ja mää tuot taivaat välitän vaikka mun käsivarret onkin tommoset, menen ihan vaikka tiettyjen ihmisten kiusaks hihattomissa. 😉 Ja helteellä se on kyllä ihan ehdoton!

  • Anonyymi

   Tsiisus näitä anonyymikommentteja! Joillekin jaksaa tulla paha mieli, jos joku toinen uskaltaa tehdä asioita. PipSa olet hieno esimerkki oikeasta elämänasenteesta! Vinkuheinät vaan vikisee. 😀

 • Anonyymi

  Kiva mekko, korostaa vyötäröä kauniisti! 🙂 Pistosuojatut renkaat on muuten kans aika hyvät pyörään, mulla on sellaset ja ei oo vielä ainakaan puhjennut renkaat. Kantsii myös putsata ja öljytä ketjuja, niin pyöräily on kivempaa (ja tuntuu että pääsee lujempaa)!

  Siiri on ihana, kissat on tosi fiksuja. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Mulla muuten testattiin noita renkaita, ei pitänyt – mulla kyl puhkes. Ainoa tapa millä on puhkeilut vähentyneet niin tää tuplarengas + sitten voi olla että vanhassa paikassa jotkut teki ilkivaltaakin, mene ja tiedä. Juu, täällä on ketjut öljytty ja putsaus tehdään muutaman vuoden välein. 🙂

   Kissat on fiksuja, kun sille tuulelle sattuvat. 😉

 • Riiksu

  No vautsi, tosi kaunis mekko, etenkin toi helma! Hienosti sulle sopii, ei yhtään liian tiukka vaan juuri sopiva. Sattuu olemaan myös yks mun lempiväreistä :)Ihana nähdä että isommillekin ihmisille tehdään kauniita vaatteita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos! Joo, kun mä sovitin tätä, olin vaa et vautsi täähän on ihan mahtava. Mietein tuolta Shopninkalta semmosta eläinkuviollistakin mut päädyin sit tähän, eikä kaduta. 🙂 On se kivaa kun isoillekin tehdään kauniita vaatteita. 🙂

 • Anonyymi

  Onhan sulla sitten pyöräilykypärä!
  Tosi kaunis mekko! Eikä mitään legginssejä sitten alle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos! Ja kyllä mä tuonne laitan semmoset shortsinpituiset housut, ihan vaan sen takia kun reidet hankaa yhteen ni ei tuu mitään pahoja hiertymiä.

  • Anonyymi

   Mitkä on shortsinpituiset housut? Jotkut itsekiverretyt legginssit? Miten on sen kypärän kanssa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No legginssit ne on, mutta pituus on sellainen ettei ne näy tuolta mekon alta. Suojaavat reisiä hankaantumiselta. Ja ihan saksin lyhennän, ei niitä voi kivertää noin ylös.

 • Unknown

  Komppaan ylläolevaa!Mekko on nätti ja sopii sinulle täydellisesti(olkaimetkin kun fiksailee) sekä mahtava vyötärö 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos! Jep, olkaimet pitää fiksata tässä näin ennenku otan paremmin käyttöön. 🙂

 • Anonyymi

  Tärkeintä on tietysti että itse tykkäät mekosta, muiden mielipiteistä viis, mutta kun kerran kysyit niin minusta mekko on juurikin liian vartaloa nuoleva ja paljastava päästä varpaisiin. En itse uskaltautuisi tuo päällä ihmisten ilmoille, mutten olekaan rohkea Värikäs Pipsa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tottakai oma mielipide on se tärkein, mutta tykkäsin nyt kerrankin kysästä vähän lukijaraadinkin mielipidettä. 🙂

 • Anonyymi

  Vau miten hieno mekko! Sopii loistavasti sulle! Mut kerro, miten oot saanu uumastasi noin kapean? Käytätkö muokkaavia alusvaatteita? En kysy tätä pahalla vaan haluaisin itselleni myöskin tuollaisen uuman ja se ilmeisesti onnistuu vain muokkaavien kanssa. JOten mistä olet ostanut omasi?

  • Anonyymi

   pipsan uuma on kapea siksi, että alavartalo on paksu. jos pipsa olisi normaalikokoinen, tuskinpa hänen vyötärönsä mitenkään erityisen kapea olisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En käytä muokkaavia alusvaatteita, joten en valitettavasti voi auttaa tässä tämän isommin. Mutta tiedän, että Lumingerielta saa muokkaavia alusvaatteita isoissakin kokoluokissa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No yhdet grillijuhlat on, joten varmasti tää on siellä päällä! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hhihih, Shopninkasta saa! 1XL-3XL koossa. 🙂

 • Anonyymi

  tiesithän etteivät villikissat juo ikinä? kissat saavat luonnossa eläessään kaiken tarvitsevansa nesteen ravinnosta, joten jos kotikissasi ei juo, sehän tarkoittaa vain sitä, että antamasi ruoka on hyvää. meidän kissa ei juo muutakuin kuumalla ilmalla jos on juoksennellut paljon, ja pidän tätä hyvänä juttuna.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiesin, villakissat saa nesteensä ravinnon mukana. Siirikin saattaa olla nyt juonut siksi että ollaan leikitty paljo sen kanssa, käy yleensä ehtoolla sit juomassa. Mut on se silti hyvä, että käy juomassa. Seuraan silmä kovana, että varmasti tulee tehtyä pisut päivässä. 🙂 Oon tässä niin tarkka, kun jos kissa ei tee pisuja niin sitten pitää huolestua aika nopsaan.

  • Anonyymi

   No kidding? Tarkoitin, että se on vaan hyvä jos kissa ei juo. Niin sen kuuluukin olla

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No villikissalla sen juomisen ei nyt ole väliä kun saa siitä metsästetystä hiirestä mutta kyllä Siirin kuuluu juoda, edes vähän. Vaikka saahan se märkäruuasta sitä nestettä kuiteski. Että seuraan kuitekin tilannetta. 🙂

 • Anonyymi

  Mekon väri ei sovi sulle, helma on kamala mutta korostaa hyvin vyötäröä. Ja aurinkolasit….eih 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos! 🙂 Joo, arskat on vähän sooo last season mutta saa luvan kelvata niinä päivinä kun tarvitsen. 🙂

 • Anonyymi

  Et koskaan vastannu siihen mun kysymykseen teijän näyttelypäivästä???

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole kyllä montaakaa näyttelypäivään liittyvää kysymystä saanut mutta tuosta näyttelypäivästä tulee kohta oma iso postauksensa. 🙂

 • Anonyymi

  Minun mielipiteeni mekosta on, että se on liian pieni. Tuon edessä olevan yläosan kuuluisi laskeutua waterfall tyylisesti (liian tiukka rinnan kohdalta, siksi myös olkaimet tippuvat) ja mekon vyötärön kohta ei istu oikeaan paikkaan (en tiedä johtuuko mallista vai väärästä koosta?) Väri on sievä.

  • Anonyymi

   Shopinkan sivulla tuo mekko tosiaan näyttää aika lailla erilaiselta. Tyhmää mainostaa mekkoa vain hoikan mallin päällä kun kokoja on kuitenkin 3xl asti.

  • Anonyymi

   kaikilla on asiasta oma mielipinteensä…MUTTA minusta tuo mekko näyttää huomattavasti kauniimmalta Pipsan kuin sen shopninkan mallin päällä! Olen itsekkin katsellut shopninkan sivuja ja nähnyt siellä kyseisen mekon aiemmin, siellä se näyttää tylsältä!

  • Anonyymi

   Ensimmäinen ano vielä kirjoittaa:

   Tosiaan ei liian pieni mekko näytä kenenkään päällä hyvältä. Itse olen kokoa M/L ja jos puen S-koon mekon päälle se ei istu lainkaan. Eli ei koske pelkästään lihavia. Lisäksi kaikki mallit eivät istu kaikkien päälle, koska kroppatyypit ovat erilaisia. Eli ei ole kyseessä pelkästään lihavien ongelma. Kävin katsomassa alkuperäistä shopninkan kuvaa ja siinä mekko on hieman liian iso mallille, mutta näyttää kuitenkin siltä kuin mekon mallin on tarkoitus näyttää! Lisäksi vaikka mekko venyy ja paukkuu se kuitenkin menettää muotonsa mikäli se venyy liikaa. Tämän viestin kirjoitan hyvillä mielin kuitenkin! Jokainenhan toki pukee päälleen mitä haluaa. 🙂

 • Anonyymi

  Liian tiukka, ei sovi enkä osaa kuvitella legginsien kanssa. Ja mitä tarkoitat "paljastui aivan ihastuttava mekko", etkö tiennyt mitä paketti sisältää eli oliko tämä joku ilmaisnäyte?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis en mä voinut tietää onko mekko ihastuttava,niin se sitten paljastuikin ihastuttavaksi. 🙂 Ei ollut mikään ilmaisnäyte vaan ihan itse ostin. 🙂

 • Anonyymi

  On sulla jo nuorena huono muisti. Muistat, että teillä on kissa-allergia, pyörä on rikki, aurinkolasit kamalat jne. Mikään ei ollutkaan niin…pitäisikö asialle tehdä jotain.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mulla joissain asioissa on äärettömän huono muisti, varsinkin jos asioista on aikaa. 🙂

 • Anonyymi

  Tästä ei nyt oikein saanut selvää ostitki mekon itse vai saitko se ilmaiseksi shopninkalta. Muistathan piikomainonnan olevan kiellettyä? Mainostvteistyöt on merkittävä selkeästi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itse ostin mekon, jos tämä olisi ollut mainostyö, niin siitä olisi ollut yhteistyötunnisteet ja tekstissäkin olisin asian maininnut muutamaan kertaan. Ja kyllä, minä tiedän että piilomainonta on kiellettyä – minä en sellaista harrasta blogissani. Olen aina merkinnyt yhteistyökuviot selvästi, joten ei teidät tarvitse murehtia siitä.

 • Anonyymi

  Mekko voisi olla ihan mukava, ellei olisi auttamatta liian pieni. Voisitko kokeilla vaihtaa isompaan kokoon, vai oliko tuo jo suurin?

 • Anonyymi

  Heippa! Satuin eksymään tähän postaukseen, enkä tiedä oletko kokeillut teidän kissalle tätä: siirrä vesikuppi kauemmas ruokakupista, olen lukenut että kissa ei tykkää juoda ruoan lähistöllä koska se jotenkin yhdistää sen ruokailuun ja olettaa veden olevan "mautonta ruokaa". Tämmöinen selitys jossain oli, itse huomasin sen kun meillä oli vesikuppi ruoan vieressä ja kissa joi pelkästään vessassa viemärin ympärille jäänyttä vettä eikä kupista. Kun siirsin vesikupin ihan toisaalle, joi kissa ahnaasti vettä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ollaan me tuotakin kokeiltu, mutta ei juonut. Se alkoi tässä jokin aika sitten juomaan, kun laitoin veden kirkkaaseen lasiin. Ja ihan naksujen vieressä on tuo lasi ja siitä oppinut nyt juomaan.

  • J.B

   Onkohan tosiaan noin? Koska olen aina ihmetellyt, että miksi kissani eivät juo kulhosta, jonka olen heille laittanut, vaan aina koirankupista… Mielenkiintoinen selitys. 🙂

  • Krisse

   Mä olen lukenut että isot kissat esim. tiikerit yms. eivät koskaan syö veden äärellä koska eivät halua saastuttaa juomavettään, ja sama on myös "geeneissä" kesykissoilla.

   Meillä on kissa ja koira ja yht. 3 juomakippoa eri huoneissa ja yleensä kissan löytää lipittämästä vettä koiran kipoista kuin omastaan. 🙂 Pidetään silti kissallakin vesikippoa, eipä tuosta haittaakaan ole.

   Myös juoma-automaatti voisi auttaa, luonnossakin kissat tykkäävät "liikkuvasta" vedestä koska se on niiden mielestä raikkaampaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siiri lipittää ihan omasta kirkkaasta lasimukista. 🙂 Jos on jäänyt altaaseen astioita joissa vettä, niin lähinnä leikkii sen veden kanssa.

 • Anonyymi

  Minusta mekko sopii Pipsalle kivasti. Se on tosiaan sopivan tiukka, että se tuo mukavasti muodot ja vyötärön esille. 🙂 Kyllä tuo päällä kelpaa juhlavampaankin tilaisuuteen mennä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ja nyt vissii tuli yks juhla eteen, niin tää on varmaa sit siellä päällä! 🙂

 • Anonyymi

  Voin vaan kuvitella kun kuumana kesäpäivänä pyöräilet mekko hulmuten Poria ympäri! 😉

 • Plussapallo

  Upea mekko! Pienempänä pluskokoisena (koko 44) koen tämän blogin muutenkin tosi inspiroivaksi, kun näkee ettei ole pakko piiloutua mustiin kaapuihin siksi ettei ole hoikka vaan voi silti rohkeasti tuoda itseään esiin hyvännäköisillä vaatteilla! Itse olen vähän liikaa syyllistynyt kroppani ällöttelyyn ja häpeilyyn, mikä tuntuu suorastaan lapselliselta kun katsoo näitä upeita kuvia!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sie nainen ihan turhaan häpeilet kroppaasi, että nyt opettelemaan vaan ittes rakastamista. 🙂

  • Anonyymi

   Ehkä kyse onkin hyvästä itsetunnosta, jos hieman katsoo, miten pukeutuu…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa'a, vaikea sanoa mistä on kyse. 🙂 Mut elämäänsä ei kannata haaskata häpeilyyn jos vain itse tykkää jostain vaatteesta päällänsä (mutta ajattelee, että voi voi mitähän muut ajattelee)

 • Anonyymi

  Munkin mielestäni mekko on jotenkin liian pieni, ei laskeudu siten kuin kuuluisi. Tekee vartalostasi jotenkin omituisen mallisen, vaikka toki vyötärö tuleekin esiin. Eli en tykkää.

  Ja jos sä laitat tuonne alle shortsimittaiset housut, niin mun mielestäni ei kyllä sovi.

  Siiri sen sijaan näyttää ihanalta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niillä shortsinmittaisilla housuilla ei nyt ole väliä, kunnei ne sieltä tule näkymään – suojaavat vain reisiä hankaantumiselta. Kunnen sellaisia mummomaisia alushousujakaan halua laittaa. En nyt muista miksikä niitä oikeaoppisesti kutsutaan. Omistan sellaiset kyllä. 🙂

 • Anonyymi

  Outoa, että et halua ostaa uusi aurinkolaseja vaikka koko ajan muuten shoppaat. 🙂 Toisaalta onhan tuo 90-luku muotia..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä kokoajan shoppaa, sä vaan oot saanu sen illuusion kun puhelen noista osteluista. Kyllähän mä täällä esittelen vaikka mitä vaatteita, mutta todellisuudessa en niitä välttämättä mene edes ostamaan – jos menen, niin kyllä te täällä blogissa sen näette.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mitäpä sitten? Eipä se teiltä pois ole. 🙂

  • -jenni

   "Anonyymi18.6.2013 19.12
   No juu, mutta kylhän sä nyt joka kuussa ostat jotain."

   Herranjeesus sentään, minäkin ostan. Aattele, eikö ole aivan pöyristyttävää. ;D Ja ostan muuten varmaan vielä useammankin kerran kuussa jotain. Tavatonta. O_O

   Se on kivaa ja minulla on varaa, ei kai toisten ostokset kenenkään onnesta ole poissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei luulisi. Kyllähän mäkin luen blogeja ja moni ostelee kaikkea, mutten ole vielä koskaan ajatellut että voi voi mikä ostosvimma tuollakin. Paitsi no, jos siitä vimmasta tulee maksuongelmia niin ehkä sitten vähän surettaa. Itse ostan kun on varaa ostaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se kyllä ole pieni, mutta joo – sopii hyvin tavotevaatteeksikin joustavuutensa ansiosta. 🙂

  • Anonyymi

   Shopninkan sivuilla sanottiinkin, että se joustaa tosi paljon, 35 cm. Pienihän tuo mekko on sulle vielä tällä hetkellä.

 • Anonyymi

  siinä sun porina12 kerroit jotai että löysit jostai kaupasta jonku vaatteen mut ostat sen vasta sit myöhemmi ja et niinku kertonu että mikä se on ja näi nii ootko sä jo ostanu sen ja niinku tietääkö kaikki jo mikä se on? ajattelin vaa että onko multa jäänyt sit jotai postauksia lukematta ??

 • Anonyymi

  Ei jumaleissön mä repesin tolle Siirin ekalle kuvalle, ihan huikee ilme! 😀 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, saalistusilme on paras. Näitä on enemmänkin ja vielä tuimemmpana. 🙂

 • Anonyymi

  Tuossa mekossa sun levein kohta tulee hurjan hyvin esiin. Jos on kaikki rasva ja kilot lantiolla ja nuo rypytykset on juuri siinä niin ei hyvältä näytä. Korosta parhaita puoliaisi. Esim. itse käyttäisin vyötärön kohdalla paksua vyötä jossa on joku kaunis solki.

 • pallero

  Tuleehan tästä mekosta videoesittely??? Ihastuin tuohon mekkoon ja olisi kiva nähdä video siitä ennenkuin tilaan. näkisi miten se liikkuu 🙂

 • Anonyymi

  Mekko on kyllä liian pieni, harmi kyllä. Toivottavasti sopii paremmin ensi kesänä.

  Tiedän, että sua ei muhkurat ja makkarat haittaa, eikä siinä ole mitään vikaa, että on itsetunto korkealla. Muut eivät vaan näe asiaa, eli mekkoa niin. Meille muille näyttää siltä, ettet hahmota omaa kokoasi ja olet väkisin tunkenut itsesi mekkoon. Siinä missä sinä näet hyvän itsetunnon, me näemme auttamatta huonon tyylin ja liian pienen vaatteen. Tiedän ettet välitä muiden mielipiteistä, mutta kannattaa silti ajatella millaisen kuvan ihmiset sinusta saavat.

  Tsemppiä kuitenkin urakkaasi, ensi kesänä tuo mekko on mahtava!!

  • Liinu

   Pah, hienohan tuo on! Minusta ihan sopivan kokoinenkin. Mutta ainahan joku on eri mieltä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, aina on joku eri mieltä mutta eipä se haittane. 🙂 Mä tiedän että maailmasta löytyy jokaiseen asiaan niitäkin ihmisiä jotka ovat asioista eri mieltä. 🙂

 • Anonyymi

  Semmoista pohdin, kun et kuntosalilla tykkää käydä, että oletko kokeillut kahvakuulatreeniä? Sitä voi tehdä vaikka kotona.
  Lihaskuntoharjoittelu saisi sinussa ihmeitä aikaan, aerobinen liikunta ei pääse vartalon muokkauksessa lähellekään samaa tasoa.
  Tykkäät kuitenkin liikkua, ja oot sanonut sulla olevan "haasteellisia" kohtia kropassa. Lihaskuntohrjoittelu ois silloin ihan mahtava vaihtoehto, ja isoihin tuloksiin vaaditaan iso vastus. Ja estäähän se toki esim. selkävaivoja syntymästä.
  Harjoitteluun saa tosi hyviä dvd:täkin, joten aloittaminen on helppoa!

 • Anonyymi

  Muuten hyvä, mutta ihan liian pieni ja näyttää siltä, että kiristää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Saattaapi olla että näyttää, mutta ei sitä kuitenkaan ole. 🙂

 • Anonyymi

  Aivan selvästi liian pieni sinulle tuo mekko. Jos vertaat sitä mallin päällä ja itselläsi, niin ovatko ne mielestäsi samanlaisia?
  Ymmärrän jos hieman jostain kiristää, mutta tuo mekko soi aivan sinun päälläsi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eipä noita juurikaan voi verrata, kun mallinukke on normaalikokoinen. Mutta makuasioita nämäkin: mä en näe mitään soimista vaikka myötäilevä onkin, missä sinä taas näet soimisen. 🙂

 • Anonyymi

  Ootko nyppiny kulmakarvojas ikinä? ehkä avartais katsetta enemmän 🙂 ja sulla on aika paha juurikasvu hiuksissa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eipä nuo asiat pahemmin oo kiinnostanu…

 • Anonyymi

  Onko kyseessä täysin sama mekko kuin tuossa linkissä? Kun kaulus ainakin on erilainen. Miten tuon sun mekon voi tilata, mun mielestä se on parempi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyseessä on täysin sama mekko, mekko käyttäytyy vähän eri tavalla kun on oikeasti isokokoisen ihmisen päällä. Kaulus voi mennä vähän paremmin jos ei ole yhtä rintava kuin minä.

 • Anonyymi

  Ihana kissa!! Ja mekko on muuten kiva mutta henk.koht en tykkää tosta väristä ylipäätään mut sulle sopii:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, Siiri osaa kyllä olla riiviökin mutta myös ihana. 🙂

 • Anonyymi

  Tosi kaunis mekko ja sopii hyvin sinulle .. ei minunkaan vyötärö korostu lähellekkään noin kauniisti ,vaikka oon paljon pienempi kuin sinä 😉

 • Anonyymi

  Tosi nätti mekko ja käy sulle erinomaisesti. En ole seurannut blogiasi kuin ohimennen silloin tällöin, mutta mieletön positiivisuutesi ja iloinen elämänasenne sekä mahtava itsetuntosi ovat tehneet minuun vaikutuksen. Haluaisin itsekin olla noin rohkea, välittämättä muista. Tsemppia ja älä koskaan kadota upeata elämänasennettasi!
  -Miia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kiitoksia. 🙂 Ei, en koskaan kadota elämänasennettani. 🙂

 • Anonyymi

  Todella nätti mekko ja sopii sulle tosi hyvin. Käyn välillä aina lukemassa blogiasi ja kadehdin positiivisuuttasi, itse tarvitsisin sitä aimo annoksen lisää. Vaikutat mukavalta ihmiseltä 🙂

 • Anonyymi

  Nätti mekko, istuu mun mielestä oikein hyvin. Vielä joku kaunis kaulakoru ja hiukset avonaisena niin se ois tosi hyvä. Värikäs neule ja samanväriset ballerinat ois ihanat tuon kanssa..

  Täällä sais olla "tykkäys" painike kommenteille, tosi viihdyttävää luettavaa 😀 ja yltiö söpö ihanuus kisumisu ilahdutti minun päivääni.