Slurp1.jpeg
Blogi

SLURP – Pienpaahtimoiden kahvit suoraan postiluukkuusi


KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ
SLURP COFFEE

Sain valita Slurp Coffeen valikoimasta itselleni kahvia ja teetä.  Itse katselin pitkään Slurp Coffeen vihreän teen ja mustan teen valikoimaa, koska ne ovat niitä teemakuja joista itse tykkään. Valitsinkin teevalikoimista lopulta neljä makua testiin ja kahvivalikoimasta katsoimme yhdessä mieheni kanssa kaksi kahvimakua. Mielipiteeni näistä voit lukaista postauksen lopusta.  

Mikä on Slurp? 


Slurp on kahvipalvelu joka tuo parhaat artesaanikahvit suoraan kotipostiluukkuusi ja työpaikalle. Valikoima kattaa jo 20 kahvipaahtimoa, joilta kahvi kulkee suoraan ilman välivarastoa asiakkaille. Tuoretta, ekologista ja helppoa!

Miten Slurp kahvielämys toimii?
* Kahvielämys tilataan tuolta Slurp coffeen sivuilta. Ihan ensimmäiseksi Slurp tiedustelee sinulta millaisesta kahvista pidät: vaaleasta, tummasta vai vuorotellen. 
* Seuraavaksi saat valita millä tavoin valmistat kahvisi: suodatinkeittimellä, pressopannulla, mokkapannulla vai espressona. Vaihtoehtoja löytyy myös muutama lisääkin.
* Sitten saat kertoa kuinka haluat kahvisi: papuina vai jauhettuna. 
* Ja aivan lopuksi valitset minkä määrän haluat: 200g, 400g vai 600g.  
Saat itse räätälöidä itsellesi oman kahvielämyksesi ja se toimitetaan suoraan postiluukkuun. 

Alekoodilla ”Värikäspipsa” saat 10% alennusta kahvista, teestä ja kahvielämyksen ensikahvista. Syötä koodi kassalla sille olevaan kohtaan ja lunasta alennus. Kahvielämys tilauksen voit peruuttaa koska tahansa. 

Hyödynnä siis alennusetu ja tilaa itsellesi kahvielämys, tai ihan vaan kahvia tai teetä
— SLURP COFFEE —

KAYON MOUNTAIN

” En ole sillä tavoin kahvin ystävä, mutta halusin ottaa testaukseen muutaman kahvimaun. Tässä minua kiinnosti miten pehmeä tai ”tuima” kahvinmaku on kun paahtaja on siinä maistanut mansikan aromeja. Pakko sanoa etten itse siinä maistanut mansikan aromeja, mutta tykkään mausta! Jälkimaussa tulee sellainen makeahko maku eli ehkäpä se mansikka siellä sitten. Mukavan pehmeä, eikä edes mustana maku muutu ”tuimaksi”. Makeus tulee muuten esiin kun kahvi on haaleaa. Näin ei usein kahvia juovan näkökulmasta tosi kivanmakuinen ja joisin uudelleenkin. 4/5. ”

APRICOT PEACH

” Hyvvää! Teenjuojana tykkään makeista teemauista, mutta ei silti liian makeista. Aprikoosin ja persikan yhdistelmä pisti toki aluksi miettimään, olisiko tämä liian makeaa, mutta ei ollut. Maku on juuri sopiva! Join oman lasilliseni todella nopeasti, koska se vaan oli hyvää. Musta tee yleensä on suosikkilajiketta mitä tykkään juoda, koska niissä tulee hyvin maut esille. Haudutin teetä pussin neuvomalla tavalla eli 3min ajan. Veden lämmöstä mulla ei ole tietoa. Tein yhteen litraan vettä teetä johon laitoin 3 tl verran teepurua, vaikka suositus oli laittaa kaksi teelusikallista kahteen desilitraan vettä, mutta oli näinkin hyvä. Tästä tykkäsin todella paljon! 5/5. ”

GO’ MORRON

” Tästä huomaa että on kolmesta kahvista tehty sekoite, sillä maku on paljon tummempi ja kirpeämpi kuin edellinen kahvimaku. Tämä ei ole minun makuuni oleva kahvi, mutta kenties sellaiselle joka tykkää vähän vahvemmasta mausta. Mieheni piti makua hyvänä. 2/5. ”

LOHIKÄÄRMEENPESÄ

” Tämän teen ensituoksu on voimakas ja savuinen jo siinä vaiheessa kun annostelen sitä teesihvilään. Siinä missä teepurun ensituoksu on voimakas, niin itse valmis tee on yllättävänkin mieto. Odotin jotenkin tulisempaa makua, mutta tämä on paljon maanläheisempi. Yllättävä. 3,5/5. ”

TEEMAA SPECIAL RED

” Teen tuoksu on tuoreelta TODELLA maanläheinen ja tee on väriltään tavallisen ruskean väristä. Odotin punertavampaa väriä. Kun teen lämpö tasaantuu, niin maanläheinen tuoksukin laimenee. Tuoksu on tässä voimakas, mutta maku on miellyttävä. Jos käyttäisin maitoa ja sokeria teessäni, voisi maku olla pehmpeämpi. 3/5 ”

FOREST BERRIES

” Ensituoksu on makean marjainen, mutta maku ei kuitenkaan ole niin makea mitä voisi olettaa. Miellyttävän makuista silti. Tämä on sellaista makeata teemakua mistä yleendä pidän eli makea ja pehmeä. Marja tuoksuu enemmän kuin maistuu ja seki vasta jälkimaussa. 4/5 ”

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Hyvä postaus laadukkaan oloisista kahveista ja teestä, kuvat kunkin tuotepussin + tee/kahvimukin kanssa oli myös nätisti aseteltu. Kiitos ja kivaa viikkoa! 🙂

 • Anonyymi

  Olipa kiva postaus! Taidankin laittaa tilausta menemään. Kiva vieminen jos menee kesällä vaikka kyläilemään. 🙂
  -M

 • Anonyymi

  Olin jo tilaamassa, mutta sitten näin että tulee vielä postikuluja per lähetys niin olin pettynyt! 13 euroa viikossa pienestä määrästä kahvia (100g) on minusta kohtuuttoman kallista, valitettavasti! Muuten tosi kiva idea (olen ehdottantut tätä samaa Pauligille), tykkäisin maistella uusia kahvilajeja, mutta on kivampi ostaa eka kerralla pieniä määriä ja ehdottomasti kohtuu hinnalla!

  -Leila

  • Anonyymi

   Luulitko ettei tulisi postikuluja? Ja ei ne niin pahat ole, alle 3e 2 viikkoa mitä katselin. Kahvi melko hinnakasta mutta postikulut ihan normitasoa.