6 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukava perjantai sinulla!

  Jonain päivänä täytyy käydä Hennan liikkeessä!

  Vanhan kansan uskomuksia: mahtaako Silja saada pojan kun niin kaunistuu koko ajan? <3

  Ostitko Pipsa-kirjan? Minä olisin ostanut! Maljakko oli tosi kaunis! Tykkäsin itse siitä punainen-oranssi-maljakosta, taisi olla siinä sinun maljakkosi vieressä, upea!

  Kissat! <3 <3
  Voi kuljettiko Sulo oikeesti sitä ilmapalloa narusta? Oli se söpö!

  Ostit sitten tuoremehua vaikka siinä on SOKERIA!? 😀

  Kiitos muuten vinkistä (en ollut ennen kuullut) että sinitarraa esim. maljakon pohjaan jotta pysyy paremmin paikoillaan kun uteliaat kissat kulkee pöydillä!

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli kyl kiva päivä. 🙂 Siljan kans on aina kivaa ja saa nauraa posket kipeiksi. 🙂 Joo, kyllä sun pitää käydä Hennan liikkeessä ja poistua puolen tusinan korun kans 😀 En mä ostanut Pipsa kirjaa, mut se oli kyllä hauska. 🙂 Ne maljakot oli kaikki kauniita mut jostain syystä pinkki puhuttelee mua 😀 Joo, kyllä Sulo kuljetti vappupalloa narusta, mutta pitihän se pallo saada pysymään alhaalla että se onnistui. Sulolla on siis tapana kuljetella tavaroita ja usein miten "hukuttaa" ne vesiastiassa. Sieltä astiasta on löytynyt vaikka kuinka moni lelu hukkuneena. 😀 Joo, ostin kamalaa pahaa tuoremehua mut oli se niin hyvää, et ihan hyvä vaan! Joo, sinitarraan kun pistää pohjaan ja iskee kunnolla kiinni pintaan, ni pysyy. Voi välillä joutua laittaa uudelleen, mut pysyy siis paikoillaan jos esim. kissat vähän hipasee. Isoa osumaa ei kyl pidä paikoillaan mut pienemmät.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit kans! Sulo on kyllä hassu, hän tykkää useinkin kuljettaa tavaroita ja samoin kävi tämän kans. Piti vaa laittaa vähän painoa että pallo pysy alempana eli Sulo sai otettua narusta kiinni. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *