Palmiinaalma2.jpg.jpeg
Blogi

Palmiina – Suomessa tehtyjä laadukkaita vaatteita

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
PALMIINA

Sain ilon tehdä yhteistyötä Palmiinan kanssa ja valitsin hänen nettikaupastaan ihanan värisen Kesä-Alma mekon värissä luumu/pinkki. Mulla on mekosta koko 3XL ja se on juuri sopivan kokoinen. Mekon materiaali on puuvilla 50%, modaali 47% ja elastaani 3%. Kun sain mekon käsiini tiesin heti, että tämä tarvitsee hopeiset asusteet. Kesä-Alma oli ihanan keveä päällä vaikka kuvaushetkellä lämpötila hätyytteli +26 astetta. Kesä-Almasta löytyy myös taskut vaikka se ei ehkä kuvissa kovin tule esille. Mekon helma on kans pituudeltaan hyvä ja sitten tykkään siitä kun hieman tuulee, niin helman muoto menee kellomaiseksi, kuten aivan alimmaisessa kuvassa voi nähdä. Tämä mekko on juurikin sellainen mistä tykkään ja iloitsen myös siitä, että tämä on suomalaista tekoa. Näkisin tämän saman mekon itselläni keltaisessa värissä.   

Kuka on Palmiina?
– Palmiina on yhden naisen pyörittämä vaatemerkki Sysmästä.
Mistä ajatus Palmiinasta lähti?
– Olen aina tykännyt vaatteiden suunnittelusta ja oma mallisto oli haaveissa kauan. Pikkuhiljaa oma vaatemerkki on muotoutunut.
Missä vaatteet tehdään ja kuka ne tekee?
– Vaatteita suunnitellessa, haluan luoda malleja jotka toimivat monessa eri tilanteessa, kestävät aikaa ja sopivat kaiken kokoisille ja mallisille upeille naisille. Käytän mallistoissani kotimaisia, pääosin isompien tehtiaden ylijäämäkankaita. Kaikki suunnitellaan ja valmistetaan luontoa kunnioittaen. Tällä hetkellä valmistan jokaisen vaatteen itse. Teen työtä täydellä sydämellä ja minulle on hyvin tärkeää että asiakas on aina tyytyväinen lähtiessään. Tästä syystä jokaista tuotetta voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Antamalla tilauksen yhteydessä omat mitat, valmistetaan tuote mittatilauksena  juuri sopivaksi.

Mitä kokoja Palmiinasta saa?
– Peruskokoja löytyy XS – 3XL. Näiden lisäksi tuotteen voi tilata myös omilla mitoilla tehtynä.

Mistä Palmiinan vaatteita löytää?– Minulla on oma liike Sysmässä, sekä verkkokauppa löytyy. Palmiinan vaatteita löytää tämän linkin takaa Weecosista . Lisäksi Palmiina löytyy Facebookista ja instagramista

Jos sinäkin kaipaat itsellesi Suomessa tehtyjä laadukkaita vaatteita, kuten vaikkapa ihastuttavaa kesämekkoa, tai legginssejä, ehkä kenties söpöä hupsaria, niin Palmiina on loistava vaihtoehto. Tuet samalla pienyrittäjää sekä suomalaista työtä. Palmiinalta löytyy myös lapsille vaatteita, kuten tämä ihana Käpy-mekko joka löytyy myös tummemmassa värissä.

Saatte nyt Weecosin nettikaupassa kaikista Palmiinan vaatteista -15% alennuksen.
Alennuskoodi on Extraale15 ja koodi on voimassa 26.7. asti.

32 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nätti mekko ja voisin hankkia itsellenikin.Ainoa miinus on se, että mekot ovat niin lyhyitä.Mulla, kun on rumat ja paksut sääret, niin toivoisin mekkojen ylettyvän polvien alapuolelle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos tuo on ongelma, niin kannattaa kysyä Palmiinalta josko hän voisi tehdä pidemmän version sulle. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onpa kaunis mekko kesän aurinkoisiin päiviin :). Tuolla weecosilla ei ollut isoimman koon mittoja, viitsisitkö mitata kainalo-kainalo -mitan mekosta, mietin, mahtuvatko nämä isommat tyttäret kyytiin…

  Minäkin maksan mieluummin vähän enemmän vaatteesta, joka tehdään Suomessa. Laatu on myös monesti ihan jotain muuta kuin henkkamaukalla tai muissa ketjuliikkeissä (valitettavan usein trikoovaatteet venähtävät pesussa ihan onnettomiksi). Oletko jo pessyt mekkoas Kuinka paljon kutistui pituudesta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voit kysyä Palmiinalta noita mittoja, hänellä on antaa kunnon mitat ja mekon saa tilattua myös omillakin mitoilla. 🙂 En ole vielä ehtinyt mekkoani pesemään, joten en osaa vastata kutistumiseen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nätti mekko ja tuo väri on ihana!
  Valitettavasti, ehkä omaan makuun liian lyhyt. Mulla menee raja siinä, että polvet sais just peittyä, muuten liian epävarma olo…harmi, ois muuten niin ihana kesämekko.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tää on ihana mekko ja hei, sä voit pyytää Palmiinaa tekemään sulle pidemmän mekon. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva mekko muuten, mutta liian lyhyt. En näillä säärillä voisi kuvitellakaan pitäväni tuollaista ja varsinkin leveä helma kun lennähtää korviin tuulella!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuule ihan reippaasti vaan käytät ja tuolla kuvaushetkelläkin tuuli, mutta ei toi helma korviin lennähtänyt. 🙂 Mut toki, jos pituus on mielestäsi lyhyt, niin voit aina kysyä Palmiinalta josko hän tekisi pidemmän. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  On totta että mekon malli on ihan unelma! Sopii kyllä kroppaan kuin kroppaan. Voisin kuvitella, että munkin kaapissa voisi olla näitä useampikin eri värinen! Kallis se on, mutta jos pitää värinsä ja mallinsa, on varmaan hintansa arvoinen. Koosta en ole varma riittääkö mulle xxxl, joskus riitää joskus ei? Täytyy tarkastella mittoja tarkemmin.

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Palmiinalta voi teettää omilla mitoillaankin, eli jos pitää lisätä pituutta tai rinnanympärykseen senttejä. 🙂 Vielä en osaa sanoa pitikö värinsä kun en ole pessyt tätä vielä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Yritän muistaa. JOs en muista, ni heitä viestillä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Höh, ei toiminut tuo alekoodi 🙁 Onkohan nettikaupan puolella vika, pystyisitkö selvittämään Palmiinalta? Oon jo pidempään katsellut yhtä mekkoa ja ajattelin että no nyt kun sais vähän edullisemmin..

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Innostuin jo, että tuossapa mekko minullekin. Mutta alimmassa kuvassa näkyy, että (suurin koko?) kiristää turhan paljon/rumasti sinullakin rintojen kohdalla. Ja minulla taitaa olla isommat rinnat kuin sinulla.

  Millaiseksi mekko meni pesussa? Lyhenikö? Kaventuiko? Oikeniko itsestään vai pitikö silittää?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voit aina teettää mekon omilla mitoillasi, eli lisätä senttejä vaikka just rinnanympärykseen. Itse en kyllä huomannut käytössä mitään kiristystä. 🙂 Enkä osaa vastata kysymyksiisi vielä, koska en ole mekkoa vielä pessyt. Kannattaa kysyä vähän myöhemmin asiasta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta sähän voit teetättää oman mekkosi pidemmällä pituudella. 🙂

 • gunagolu

  gunagolu

  Kaunis mekko 🙂 Mahtavaa, että Suomessakin valmistetaan vielä vaatteita ja että niitä voi tilata omilla mitoilla. Tällä hetkellä ei erityisemmin osteta vaatteita mittatilaustyönä vaan tyydytään siihen, mitä ketjuliikkeet meille tarjoavat. Useinkaan eivät istu kovin hyvin ja ostohetkellä saumat repsottavat jo valmiiksi. Ei se halpa hinta paljoa lohduta, jos parin kuukauden käytön jälkeen mekkoa voi käyttää vain mökillä rikkaruohoja kitketessä 😀 Kiitos Pipsa kun tuot tietoisuuteemme suomalaisen yrittäjän 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia ja on ihanaa saada tukea ja mainostaa suomalaista pienyrittäjää. 🙂 En mä kaikkea halvempaa ja ulkomaistakaan täysin hauku, mut hyvähän se ois suosia suomalaista. Ainakin jotenkin yrittää ja kun tiedostaa asioita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *