Rannalla2.jpeg
Blogi

Rannalla

Taas lähdettiin aamusti skarppina uuteen työpäivään mutta puolivälissä meno hyytyi sen verran että otin tunnin kauneusunet jotta taas jaksaa painaa. Olikin ihana herätä päikyiltä kun kissat oli nukkumassa kanssani eikä tuo varmaankaan jää tällä viikolla ainoaksi kerraksi. Olen nimittäin muutaman päivän yksikseni (no onhan mulla tietty kissat seurana) kun mies lähtee työmatkalle ja luulen että kissat nukkuu mun kanssa yöt – nyt kun on tilaa nukkua.

No tässä on kuitenkin ihan kivasti kaikenlaista puuhaa että se on pieni hujaus kun mies jo tulee takaisin. Yöt tulee olemaan ongelma kun tottunut nukkumaan tommosen tuhisevan vieressä. Tai no, ehkä ne kissojen tuhinat sitten auttaa tuossa. Viimeksi meillä ei vielä ollut kissoja. Ja onhan minulla myös teidät lukijat, jos yksinäisyys iskee – voin pyytää teitä chattiin. ^_^

Mulla oli tänään nuo uudet kengät jalassa ja pakko on nyt kehua ne maasta taivaisiin. Ovat niin ihastuttavat kengät. Vähän oikean jalan kantapäätä sai rakoille mutta aina nuo tuollaiset kengät tekee sen että oma moka kunnen huomannut laittaa laastaria. Yleensä viikon ajan siis saattavat hankausta kantapäähän kunnes sitten muotoutuvat.

Nyt olenkin pohtinut että kävisin vielä ostamassa toiset samankaltaiset, ovat siis samaa merkkiä mutta niissä erikoisuutena ovat soljet jotka tuovat vähän jotain särmää kenkään. Samalla reissulla voisin myös kokeilla yhdet ballerinat, mitkä jäi mieleen nakuttamaan. Noissa kun on se kantapää sellainen kuppimainen, niin elättelen toivoa josko tuollaiset sitten pysyisivät mun jalassa eikä nosta kantaa pois kengästä. Sellainen ongelma on siis noissa tuontyylisissä avokkaissa/ballerinoissa. Ja siksi en niitä omistakaan mutta myyjä siis meinasi että tuollainen missä on kuppimainen tuo kantapää voisikin soveltua mulle.

Meillä meni viikonloppu ihanasti kun vietettiin se tiiviisti yhdessä. Perjantaiyönä kuunneltiin kun ulkona tuuli ja vesipisarat osui ikkunaan. Lauantaina muistin että siellähän pyörii Kummeli V elokuvateatterissa joten se käytiin iltasella katsomassa ja ajeltiin sen jälkeen heti kaupungilla kunnes suunnattin kotiin. Oli muuten ihan katsomisen arvoinen elokuva vaikka ne tarinat vähän pomppikin.

Sunnuntaina innostuttiin käymään kävelyllä kun niin ihanasti aurinko paistoi ja piristi, eikä mitään haittaa ollut tuulesta – lämmin siinä tuli kun pistettiin jalkaa toisen eteen. 🙂 Käytiin myös katsomassa muutamia omakotitalojakin ja mä vähän tykästyin yhteen taloon tässä lähellä. Yhdessä toisessa omakotitalossa oli taas näköä ja kokoa mutta tämäpä emäntä pysyi tiukkana että mitään hukkaneliöitä ei meille tule vaikka jos asiaa huumorilla ajattelee, niin olisipa kissatkin sitten saaneet omat huoneet.

14 kommenttia

 • KataMaria

  KataMaria

  Oih, mitä kuvia! 🙂 Mahtavia.
  Meihin ei kyllä uusin kummeli sitten iskeny yhtään, ampu jo niin yli, ku pomppi tosin kovin, ihan niinkui 3 leffaa ois samassa ollut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. 🙂 Joo, se Kummeli oli tuosta vähän sekava kun hyppi monessa tarinassa mutten pitänyt sitä kuitenkaan kauhean huonona elokuvana. 🙂 Nauraa sai. 🙂

 • mirkkuli

  mirkkuli

  Mäkään en tykännyt uudesta kummelista, ei juuri naurattanut, toisin kuin edelliset.
  Mutta tästä sun blogista Pipsa tykkään 🙂 Tossa oli sellanen puolen vuoden tauko etten jaksanut kiinnostua, mutta nyt käyn taas lukemassa kaikki postaukset. Kiva kun jaksat päivittää blogiasia näin usein! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kiva kuulla, että mun blogista tykkäät. 🙂 No on tässä itelläkin ollu vähän taukoilua, siis etten nyt joka päivä ole kirjotellut mutta eiköhän se tästä taas piristy. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mulla tulee kans aina rakkoja ku vaihtaa talvikengät kesäkenkiin ja toisin päin, vaikka onki jalassa mukavia kenkiä. Onneks se menee nopeesti ohi ja on rakkolaastareita.
  Kivoja kuvia oot ottanu!
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla tulee siis aina uusista kengistä, viikossa yleensä menee ohitse. No kerrankin vähän muuta kuvaa. 🙂 Maisemakuvat on kivoja kun niitä kerrankin pääsee ottamaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sulla on kiva blogi. Olisi kiva tutustua ja vaikka kirjoitella kirjeitä. Kaikkea hyvää sinulle ja minun blogi on osoitteessa http://esirukouksia.blogspot.fi/ ja sähköpostiosoite on corgipupunen@gmail.com ja jos haluat, niin voidaan vaikka kirjoitella ja vaihdella kuulumisia. Myös muutkin ketkä täällä lukemassa käytte, saatte kirjoitella mulle, seurata blogiani ja tutustua jne.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, valitettavasti en tällä hetkellä kaipaile uusia kirjekavereita.

 • Kilokiukuttelija

  Kilokiukuttelija

  Käytätkö järjestelmäkameraa – ei ainakaan kuvien laadun perusteella taida olla kännykkäkamera?
  Itsellä kännykkäkamerasta tulee todella suttuisen oloisia kuvia ja nuo kuvasi ovat kauniita ja kirkkaita 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Otan kuvat yleensä joko Olympuksellani tai S3:lla. Nämä kuvat on kännykällä otettu. 🙂 Kiitoksia siis kehuista. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *