Sz.jpeg
Blogi

Meidän kissat

 KISSAT 

SatuMainen Kohtalon Oikku
(tuttavammin Siiri)
s. 23.1.2013
musta
Kasvattaja: SatuMainen

Siiri tykkää paijaamisesta, miehen pään pesemisestä, ulkomaailman seuraamisesta kaiuttimen päältä, aiemmin myös tykkäsi ulkoilustakin vaan nykyisin se ei olekuulemma kivaa, juustonaksuista tulee ihan hulluksi, tykkää avustaa lattioiden pesun kanssa (lue: roikkuu mopissa kiinni), on aina ovella vastassa, osaa vaatia huomiota vaativalla maukaisussa, Siirissä on pulun vikaa sillä hän ei useinkaan mau’u vaan kurisee (kurr, kurrr), Siiri on aina ekana ruokakupilla, Siiri tottelee vaikka joskus sitä täytyykin muistuttaa tottelemisesta uudemman kerran, viihtyy selällään sylissä vaikka kuinka kauan, tykkää laserhiirestä, pallosta ja höyhenhuiskasta, sietää pesutilanteita, yrittää aina silmän välttäessä varastaa ison juustopönikän ja tykkää nukkua meidän kanssa sängyssä.

Halden Coon’s Zilla
(tuttavammin Zilla/Silla)
s. 4.4.2013
mustavalkea
Kasvattaja: Halden Coon’s

Zilla tykkää paijaamisesta ja onkin kova kehräämään kun saa huomiota osakseen, hän on vessapoliisi eli tulee hurjasti kiljuen (lue: kuristen) kun kuulee jonkun istahtavan pöntölle, lähiaikoina innostunut katselemaan ulkoilmaa eikä sitä inhoa enää yhtä paljon kuin aiemmin, aamuisin kova vaatimaan kaihtimia auki että pääsee vartiointipaikalle (joskus molemmat yhdelle kaiuttimelle ahtautuneena), ei ymmärrä juustojen ja sipsien perään mutta änkee silti katsomaan ettei vain jää mistään paitsi, osaa pitää puolensa, tykkää nukkua mamman läheisyydessä ja parhainta jos peti tuoksuu mammalta, on saanut toiseksi lempinimekseen kaninkoipi koska roikuttaa aina yhtä valkoista takajalkaansa pedin ylitse, on Fatboyn valtiatar, tykkää erityisen paljon pienen hiiren noutamisesta, saa hepulikohtauksia jonka aikana pitää hassua ääntä ja juoksee ympäri asuntoa, on kova juttelemaan – aamuyölläkin, ei tykkää pesuista, tykkää pötkötellä selällään mamman sylissä, kova kiipeilemään ja on aina siellä missä mekin olemme.

8 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei, älä nyt anna noin pikkuisen virheen pilata mukavaa päivääsi. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva kissa-postaus. 🙂 Noi teidän kissat on selvästi käyny jonku mallikoulun ku osaavat aina niin olla kuvis. 😀
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näää, ne mitää koulua oo käyny – juustolla mää ne lahjoin. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  – "aiemmin myös tykkäsi ulkoilustakin vaan nykyisin se on kuulemma kivaa" – siis mitä? ennen tykkäsi vaan nykyisin se on kivaa??
  – juustopönikkä?? – pönikkähän on yleensä joku säiliö, kannu tms…
  – vaativalla maukaisussa – maukaisulla??

  Eihän maine coonit mau'u vaan kurisevat aina, se on rodun ominaisuus, ei yksin teidän kissojen. Sulla on nyt hieman kirjoitusvirheitä tässä tekstissä 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos kun kerroit tuosta virheestä, korjasin sen tuonne. 🙂 Ja joo, täällä on aina tuollaista kilon juustopalaa sanottu juustopönikäksi. Ettei siinä oo varsinaista virhettä, kaiketikaan. 🙂

   Ja kyllä nuo kissat miukuamaukuakin osaa, vaikka se kurina on joo se niiden puhekieli. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *