20140311_080700.jpeg
Blogi

Paluu hetkiin

Voi miten ihanaa olikaan aamusti herätä kun tajusin että ulkona paistaa aurinko. Tästä ihmeestä sainkin mukavasti tämän postauksen kuvat. Kyllä se vaan maksimaalisen piristysruiskeen kun tuollaiseen saa aamusti herätä. Jopa kissat on olleet aamuisin pirteitä kuin peipposet.

Työtkin luistivat yllättävän nopeasti kun oli hyvällä tuulella. Tosin taisivat muutkin olla pirteällä tuulella kunnei edes mun hyräilyni saanut aikaan kuittailuja. Ymmärrettiin miksi toinen hyräili ja hymyili kuin naantalin aurinko puunatessaan lattioita ja pöytiä.

Joko siellä lukijoilla on havaittavissa kevättä rinnassa -fiiliksiä?

Kaupungillakin kävin kääntymässä ja samalla kävin näpelöimässä kenkiä joita nyt kovasti pohdiskelen, että ostaisinko. Sitten poikkesin myös Zizzissä katsomassa kevään uutuuksia mutta taas jouduin pettymään – vaikka väriä oli nyt ihan kivasti ja jotka mua sieltä käytävältä vetivätkin myymälään sisälle kurkistamaan, niin mallit eivät yhtään olleet mun mieleen. Musta on ihan selvästi tullut mekkopersoona jollaista en koskaan olisi osannut arvata koska oon ollut niin anti-mekkopersoona. Lopuksi kävin katsomassa Glitterissä kaulakoruja mutten uskaltanut ostaa yhtä timanttista korua koska en oikein tiedä sopisiko sellainen kuitenkaan – iso ja näyttävä koru siis, mutta jotenkin epäröin ostaa kun takaraivossa takoi ajatus että korun pitää olla ISO mutta myöskin VÄRIKÄS.

Käytiin tuossa kaupoilla kun mies kaipasi reissulleen jotani matkaevästä ja -luettavaa. Samalla ostettiin jääkaappi täyteen sapuskaa, ettei mun sitten tarvitse kantaa selkä vääränä tavaraa kotiin. Postitin myös viimeisen vaatepaketin ja bongasin blogin lukijankin samalla, moi moi vaan! Mut nyt mä vietän loppuillan mun rakkaan mieheni kanssa.

KESKIVIIKKO-ILLAN CHATTI
  12.3. klo 19-21

Kaikki TAAS paikalle!)
Klikkaa itsesi TÄSTÄ chatin puolelle
* ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ *

*** MAINOS ***

Irina Werning – Back to the Future -kuvasarjaa

Tänä vuonna juhlitaan Juhla Mokka -kahvin juhlavuotta. Juhla Mokka täyttää 85 vuotta! Juhla Mokkaa on valmistettu vuodesta 1929 alkaen ja siitä on tullut Suomen suosituin kahvi. Nykyään lähes joka toinen kahvikupillinen joka Suomessa on nautittu, on Juhla Mokka -kahvia.  Juhla Mokka -kahvi on perinteiseen suomalaiseen tapaan vaaleapaahtoista, 100% arabica-kahvia. Vuonna 2012 lanseerattu Juhla Mokka Tumma Paahto on Suomen suosituin tummapaahtoinen kahvi.

Juhlavuoden kunniaksi maailmankuulu valokuvaaja Irina Werning ja Pauligin Juhla Mokka luovat tänä keväänä suomalaisten valokuviin ikuistamia muistorikkaita hetkiä. Irinan ”Back to the Future” -valokuvasarja on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa ja on nyt saapumassa ensimmäistä kertaa Suomeen kuvaamaan. Omaa kuvaansa voi ehdottaa uudelleen ikuistettavaksi 23.3.2014 asti.
Ilmoittautukaa ihmeessä mukaan tähän upeaan valokuvakampanjaan. Irina valitsee ilmottautuneiden joukosta viisi onnekasta joiden kuvat sitten muokataan. Itse innostuin tästä kun olen näitä kuvia joskus nähnyt ja silloin intoillut jo, että miten olisi upeaa jos saisi tuollaisen kuvan jostain lapsuudenaikaisesta kuvasta. Mä voisin osallistua tällä kuvalla.

Pauligin sivulla enemmän infoa asiasta sekä osallistumislomake
(Tästä Pauligin sivuille)
Paulig: Kuvapankki

21 kommenttia

 • Anonyymi

  Todellakin kevättä rinnassa! =D Linnut laulaa ja miehet työpaikalla ja kaupungilla näyttävät (ja tuoksuvat!?..) paremmalta kuin vielä pari viikkoa sitten..

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai näyttää ja tuoksuu ne miehet paremmilta. 😉 Mut on kyl ihanaa ku linnut laulaa. 🙂

 • Anonyymi

  Oon joo kevätfiiliksis, eli pihalla käyminen alkaa jännittää ja odotan innolla ampiaispainajaisten alkua, joista saanki sitte nauttia puolisen vuotta. 😛 Aina ennen ku ampiaiset tulee niin tuntuu ihan epätodelliselta ees ajatella että jotai niin kamalaa voi olla, mutta ikävä kyllä se muuttunee taas pian ihan todeksi.
  Näyttävät korut on ihania, sain just tänään postis tän sinisenä: http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_necklace&ProductID=1000065002&VariantID=&lang=en-US Tuola on muutenki paaaaaaaaaaaljon isoja näyttäviä värikkäitä kaulakoruja. 😉 Ja hei tuli täs linkkailles mieleen et tuolakin on plus-mallisto, ootko tutustunu? Ainaki normipuolella on aivan ihania vaatteita ja tosi halpaa.
  Huomenna täytyy sit kyllä tulla chattailemaan! Luulis etten oo tuolloin vielä nukahtanukkaa. 😛
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ampiaiskammo vai? Mä en niitä kammoa mut en kyl tykkääkkää, en sen jälkeen kun muksuna astuin sellaisena päälle. Loput tiedätkin. 🙂

   Onpas nätti koru ja oot oikeassa, tuolla on aika paljonkin kivoja koruja. Oon mä plus-mallistosta tietonen mutta ei siel oikee oo semmosta säväyttävää tullu vastaan. 🙂

   Joo, nyt et kyl nuku vaa tuut höpisee mun kaa! 🙂

  • Anonyymi

   Joo, muksusta asti ollu tosi paha fobia. Ei mitään perus teinimäistä kirkumista, vaan ihan oikeesti elämää rajoittava. En juuri ollenkaa mee koskaa koko kesänä ulos. En oo ikinä ollu kesätöis, ku kävin vielä koulua niin en päässy aina keväällä sinnekkää, tarvin apua kaupas käymiseen ja jopa postin hakemiseen ja roskien viemiseen. Oon käyny vuuuuuosia terapias ja mulla on ollu pari parempaa kesää et oon käyny yksin ulkona (tosin ihan helvetin peloissani mut kuitenki..) mut viime kesänä tuli taas takapakkia ja nyt ei oo taas yhtää toiveikas olo. 🙁 Tavallaan tosi ankeeta ku muut on keväällä ihan innoissaan ja ite tietää et seuraava puoli vuotta tulee olemaan painajaista, niin hereillä ku nukkuessaki. Mut joo, toki muilla on oikeus olla iloisia ja tulee se kesä joka tapaukses vaikka kuinka kaikki vihattais sitä. 😛
   T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Harmillista että se tuolla tavalla rajoittaa. 🙁 Entä jossain kaupungissa? Ei heti ainakaan tule mieleen ampiaisia ihan ydinkeskustassa.

  • Anonyymi

   Mä asun keskustassa, tosin aika pienen kaupungin mutta oon käyny isommissaki kaupungeis ja kyllä niitä kaikkialla on ihan riittävästi. :/
   T. Virpi

 • Tuula

  Pipsa, mietin tässä tuota blogisi nimeä -otsikkoa. Mitä se mielestäsi kuvaa? Mistä se värikkyys elämääsi tulee? Ainakin pukeutumisessasi on väriä, mitä muuta…
  Kuinka pitkä historia blogillasi on ja onko nimi ollut koko ajan sama? Utelias, minäkö…..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No vuodesta 2011 alkaen on tämä blogi ollut eikä tuo nimi suinkaan kokoajan ole sama ollut. Kai se on vähän miten kukin värikkyyden ajattelee. Se voi tarkoittaa vaikka sitä miten mä katselen maailmaa, värikkäästi. 🙂

  • Anonyymi

   Ilmeisesti olette aika harvoin erossa? Pari kolme yötä ei nyt ole yhtään mitään!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, aika harvoi ollaan erossa. 🙂 Ja niin, eihän tuo ole mitään mutta kuitenkin jotain. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuten Darling jo sanoikin, niin tuo on Poria. Se on aamusti aina, ei koskaan aamulla. 🙂

 • Anonyymi

  Ei kaiken tarvitse aina olla niin riemunkirjavaa ja ylivärikästä. Sometimes less is more 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   ooooh! Mä oon bongannut joutsenia, pajunkissoja ja kohmeisen kärpäsen.