060.jpeg
Blogi

Porin Puuvilla

Käytiin eilen Siljan kanssa tutustumassa tähän uutuuttakiiltävään Porin Puuvillaan, ja samalla nähtiin kunnolla, vaikka tunnettuhan me ollaan Siljan kanssa jo muutaman vuoden ajan. Lähinnä siis silleen blogien kautta.

Kunnon bloggaajan tavoin mä olin ottanut järkkärin, että videokameran mukaani jottei mikään jäisi ikuistamatta. Ja varsinkin videolla saatte nähdä (löytyy tuolta ihan alhaalta) miten kokoajan hihiteltiin ja pidettiin hauskaa.

Ihan aluksi meillä kävi hauskat kömmit, että oltiin molemmat sopivasti myöhässä. Torille oltiin tosiaan tehty treffit, ja sieltä sitten lähdettiin käppäilemään Puuvillaa kohden. Torilta ei ole Puuvillaan mikään pitkä matka, bannerollin mukaan 600m jonka Aino-Kaisa Saarinen hiihtäisi jossain 1,16min. Ellen nyt ihan väärin muista tuota nimeä ja minuuttiaikaa.

Kun päästiin sisään, niin oli se kyllä vaikuttavan näköinen ja kokoinen paikka. Tykkäsin myös siitä, että vanhaakin oli jätetty sinne, musta se punainen tiiliseinä jotenkin sopi sinne. Mähän muistan sen, kun tuossa kauppakeskuksen tilalla oli joskus joku tivolin tyylinen (saattoi olla jopa Seiterä) ja siskon kanssa sinne mentiin (lue: hänet pakotettiin siskonlikan kaitsijaksi kun pikkusisko niin halus sinne) ja aikoinaanhan tuossa oli muistaakseni joku kehräämö joka paloi, eikä sinne tainnut sen jälkeen tulla muuta kuin kaupungin hammashoitola ja terveyskeskus, eikä nekään koko aluetta itselleen ottanut.

Me aloitettiin Siljan kanssa tutkiminen Halosesta, jossa molemmat bongas aina ne kimaltelevat asiat. Koruja tuli siis aika kivasti katsottua, mutta vain katsottua. Sieltä sit jatkettiin kauppakeskuksen kakkoskerrokseen ja katseltiin alas, sekä ihmeteltiin menoa. Ja naurettiin, sitä me tehtiin kokoajan. No ainakin meillä oli hauskaa.

Siinä me sitten mietittiin, että mihis nyt mennään, miten me päästään ales täältä. Liukuportaat oli ollu aiemmin, mut hissit oli lähempänä joten eikun sinne. Ja me viel mentiin niinku semmoselle tasanteelle, mistä kans niinku meni noita hissejä vaikka siinä kakkostasanteellakin ois ollu. Wait for it…

Ku me sit oltii siel hississä, ja se meni niinku kerroksen alemmas (tai niinhän mä sillo luulin) ja kun ovet aukes, ni tein oikein syöksyn ylös ja Silja yrittää stopata mua, et Piia hei, ei tää oo viel ykköskerros. Ja mä vaa et ai ei vai, eiku kato tossa on TopSport, ei tää sit vissii ookkaa ja takas sinne hissiin. Ja sit me revettiin molemmat nauramaan kun mä niin tohkeissani olin jo menos takas samaan kerrokseen mistä me haluttiin pois. Ja mukaan tulleen pariskunnan mieskin siinä hymyili kun me siinä Siljan kans repeiltiin mun töppäilylle.

Hissitöppäilyn jälkeen suunnattiin New Yorkeriin mistä Silja teki ihan täydellisen takkivalinnan, katsotaan jos hän sitä esittelee blogissaan paremmin. Itsekin tuli hypisteltyä jotain sukkia, sillä eihän tuolla nyt meikäläiselle ollut mitään. Sillon kun oltiin Halosessa, niin löytyi muutama mekko mistä Siljallekin sanoin, että voi kun tota ois mun koossa ja sainkin idean että pitäs ottaa kuva ja laittaa Yoursille, et tehkää joku tommonen mekko ni mä ostan heti.

No mut löytyihän sieltä muakin kiinnostava kauppa, nimittäin karkkikauppa! Mä en oo tommosia kunnon karkkikauppoja nähny sitten moniin vuosiin. Ja tulihan tuonne tosiaan sitä rahaakin upotettua, tosin ei ihan satasta joka mulla oli budjettina. Tosin nuo mun karkkivalinnat oli ihan huonot, ei tykännyt mies – enkä oikein minäkään. Ainoat hyvät oli semmoset pehmeät sydänkarkit sekä hämähäkit. No kyllä nuo nyt syötyä tulee, mutta ei ainakaan ahmimalla.

Sitten huomattiin kun karkkikaupasta päästiin eroon, että tuossapa liikkeessä on hieno esillepano, mennään katsomaan, ja se paljastu Maria Drockilan kynttiläpajaksi. Siis se oli niin ihana, ulkoa katsottuna se oikein kutsui kurkistamaan sisälle ja sisällä taas oli aivan mahtava tunnelma. Semmonen kivan hämyinen jota nuo jouluvalot kivasti piristi. Ja ne kynttilät, voi ihana miten upeita ne oli. Ja mun oli pakko ostaa sieltä yks, kun oli liian ihana – tosin luulen, etten pysty sitä polttamaan vaan jää sisustuselementiksi. Myyjäkin oli todella ystävällinen ja avulias, koko liikkeestä jäi hyvä maku. Suosittelen käymään, jospa sieltä löytyisi vaikka joku kiva kynttilä joululahjaksi, tai omaan kotiin.

Tuolta vielä kierreltiin siellä täällä, en enää edes muista kaikkia liikkeitä
mutta ainakin Seppälä, Vero Moda, Indiska, H&M + Home jne. Seppälästä löysin muutamat kynsilakat mitkä piti ottaa mukaan, vaikka nyt kyllä järki huutelee, että ethän sinä hyvänen aika käytä kynsilakkoja. Nooo, jospa sitä taas innostuisi. Indiskasta me löydettin Siljan kans molemmat jotain kivaa, itselleni sen etsimäni lyhdyn. Sitten mentiin H&M käymään läpi jonka jälkeen suunnattiin syömään.

Mietittiin muutamaakin vaihtoehtoa, mutta päädyimme ruokailemaan Panchoon. Jonkun aikaa piti tietenkin odotella sapuskoja, mutta siinä välillä ehdittin höpisemään niitä näitä ja tehtyä vähän videotakin. Itselleni valikoitui tuollainen juustohamppi, jonne halusin valkosipulimajoneesia joka muuten oli äärettömän hyvää sillä. Ja ei, ei se hengitys haissutkaan kilometrien päähän, kuten epäilin. Ranskalaiset tuossa oli pienoinen yllätys, eikä kumpikaan meistä yksinkertaisesti jaksanut syödä kaikkea. Hampit kyllä jaksettiin, pääruoka kun oli. Mut hyvää oli, ranskalaiset ehkä hitusen liikamausteisia mun makuuni, mutta ei silti paha noinkaan ja se Panchon remukastike oli todella hyvää. Haluan ehdottomasti käydä uudelleen! Ja tunti tuolla loppujen lopuksi meni, syödessä ja höpötellessä. Asiakaspalvelu oli mukavaa ja jouhevaa.

Tuolta käytiin vielä InDecossa ja voi että sieltä olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta budjetti ei antanut myöden. Otin kuitenkin kuvat ihanista sisustustavaroista, jotka voisin hyväksyä tänne meille. Eli nuo ihanat (joulu?) valot, miksei myös tuo verhokin, ja sitten tuo taulu. Aijai, miten se sopisikin täydellisesti väriensä puolesta tuohon olohuoneeseen – harmillista, ettei me jaeta samaa makua miehen kanssa.

Sitten kipaistiin pikaisesti Indiskasta hakemaan ne tuotteet, jotka oltiin aiemmalla kerralla jo bongattu mutta silloin päätettiin ettei olisi mitään järkeä niitä vielä ostaa vaan käydään sitten kun ollaan lähdössä, niin ei tarvitse kauheata ostoskassimäärää kantaa mukana. Ja sitten alkoikin jo tulla kiire kun mies jo odotteli meitä, ja meidän piti vielä kuvata itsemme ostoskassien kanssa, ja myös ostoskassitkin. Mieheni oli nimittäin luvannut tulla hakemaan mut kotiin, ja samalla myös ehdotti että heittäisimme Siljan autonsa luokse.

Mut kaikin puolin aivan IHANA PÄIVÄ, joka meni ihan tuosta vaan. 4,5h kuluisi siis ihan tuosta vaan, ei edes tuntunut niin pitkältä ajalta. Hauskaa oli, ja pitää ottaa joku kerta vielä uusiksi sillä vielä varmaankin puolet kaupoista jäi tutkimatta.

Mulla oli selvät visiot, mitä mä lähdin Puuvillasta etsimään ja löysinkinkin sen. Ai minkä? No lyhdyn! Tuo kynttilä tuli vähän niinku heräteostoksena, mutta kun se vaan on niin kaunis. Tuo punainen lintu hehkuu punaisena kun tuo kynttilä on palanut siihen kohtaan. Videolla taisin demota hieman miten se hehkuu. Lyhdyn ostin ihan siksi, että voisin polttaa kynttilöitä eikä tarvitsisi murehtia kissojen viiksien ja häntäkarvojen perään.

Ja tähän loppuun vielä pikkuvideo meidän päivästä, olkaapa hyvät.

53 kommenttia

 • Anonyymi

  Saako pelkkä käveleminen sinut noin hengästyneeksi? Mut hieno paikka kumminkin..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei pelkkä käveleminen, kyllä se on monen asian summa. 🙂 Upea paikka se kyl on. 🙂

 • Anonyymi

  Haha, Tukka hyvin, näkyyks kello? ;D Sun ilme oli aluks ihan hämmentyny ku et tainnu heti hokata et miks se alko kellosta puhuun 😀 Ootte hauskoja kahestaan! Lisää näitä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä en jotenkin heti tajunnu tota kello juttua. 🙂 Et juu, olin varmaa hämmentynyt. 🙂 Mut mukavaa oli kyl. 🙂 Täytyy kattoo jos me innostutaa viel joskus 🙂

 • Anonyymi

  Hauska video. Tulin hyvälle tuulelle minäkin :-). Missä päin Poria tuo paikka on, kysyy ulkopaikkakuntalainen. Joka joskus eksyy Poriin ainakin Jatseille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tää on Pohjoisrannan puolella. Et jos tietää missä Jazzit aina järjestetään, tai on se Jazz-katu, niin tää Puuvilla on siinä vastarannalla. Jazz-katu on etelärannalla, ja Kokemäenjoen toisella puolella on pohjoisranta ja Puuvilla. 🙂 Kyl tonne aika hyvät opasteet on ja navigoinnilla pääsee helposti. 🙂

 • Silja`s

  Voi luoja tota mun hihittelyä, kuuluu kokoajan jossain taustalla!:D Mut ei voi mitään, ku oot niin hassu <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyl me taijettiin hihittää molemmat yhtälailla ku niin hauskaa oli. 🙂 Ja kyl mä tulin siihen tulokseen, et ku jäi puolet viel kattomat et uusiks vaa. 🙂 Ja täl kertaa sit Spice Icee navat piukkaan. 😉

 • Anonyymi

  – Vaikutat ihan todella ihanalta ja lämpöseltä ihmiseltä :D. Hauska video, kyllä nauratti jotkin kohdat. Ai niin, by the way kiitos mekosta, on ihana! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit videosta ja mekosta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli kyl hauska, sai itsellekin hymyn huulille. 🙂

 • Anonyymi

  Siis mikä niissä ranskalaisissa oli yllätys? Sekö, että niitä oli hampurilaisen lisukkeena? Etkö ole ennen syönyt ravintolassa hampurilaista??

  • Anonyymi

   jos ei ole koskaan käynnyt tuollaisessa ravintolassa kuin pancho villa voi tulla yllätyksenä että saa lisukkeenna rasnkalaiset eikä pelkkää hampparia

  • Anonyymi

   No näytäpä joku ruokaravintola missä hampurilaisen oheen ei tulisi mitään lisuketta. Grilleiltä tai jostain hesestä ostetaan niitä yksittäisiä hamppareita…
   Ja jotenkin outoa tuo että ranskalaiset tuli yllätyksenä, kun listan mukaan ne vieläpä valitaan siihen hampurilaisen oheen itse.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen mä syönyt ravintolassa hampurilaisia joide mukana tulee perunat, mutta yleensä se määrä ei ole noin iso. Mutta tässä se juttu oli ilmoitettu paperilla semmosessa kohtaa, ettei mun silmäni rekisteröineet sitä. 🙂 Asiahan siis tuli siinä vaiheessa selville kun myyjä tuli ottamaan tilausta. 🙂 Mut on semmosiakin paikkoja, missä hampurlainen on hampurilainen, eikä lisukkeita tule.

 • Anonyymi

  Ihanaa, kun joku on innoissaan uudesta kauppakeskuksesta! Onko siellä mitään sellaista liikettä, jota ei olisi kaikissa muissa kymmenissä ja sadoissa vastaavissa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… vaikea sanoa kun en silleen ole monessa kauppakeskuksessa käynyt mutta se karkkikauppa tulee mieleen, onkohan sellaista jokaisessa?

  • Anonyymi

   Jotenkin tuosta hehkutuksesta arvasikin, ettet ole monessakaan kauppakeskuksessa käynyt. Karkkikauppa taitaa olla aina kaikissa vähänkään isommissa keskuksissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jaa, ei niitä nyt kaikkialla ole. Ainakaan niissä kauppakeskuksissa, isoissakin, joissa olen käynyt, niin ei ole kyllä ollut tuollaista karkkikauppaa. 🙂

 • Anonyymi

  Sinä kun aina pyydät kommentteja vaatteistasi, niin nyt täytyy kommentoida.
  Eikö sulla ole mitään kunnollista takkia tähän vuodenaikaan? Kyllä mun mielestä
  villatakki näyttää liian heppoiselta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei mulla oikein ole, mitään välikausitakkia. Oon semmosta kyl ettinyt, mut en oo löytänyt mieluista. Ja talvitakkien kans ois tullut liian kuuma. Ku tuliha mulla nytkin tuolla kuuma,et piti ottaa kaulahuivi pois.

 • Anonyymi

  Tällaiset videopostaukset on melkein parempia, kuin Porinat. Tai kyllä mä niistäkin tykkään, mutta nämä on jotenkin aidompia ja välittömämpiä. Nostalgia postaukseen liittyen: sä oot varmaan ollut super söpö muksuna. Voin niin kuvitella sut leikkimässä veljesi huoneessa ponien kanssa, kuuntelemassa veljen kasetteja. Voin kuvitella, että oot ollut yhtä hassu ja valloittava, kuin aikusenakin. Sööttiä. Minikokoinen pikku Piia!

 • J.B

  Siis onko tuo siellä, missä oli ennen yliopistokeskus? Vai siinä vieressä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se yliopistokeskus siinä edelleenkin on. Ja sen vieressä, samaa rakennusta. 🙂

 • Tirli

  Olipas iloinen video 🙂 Teillä ainakin kemiat pelas tuon kaverisi kanssa 🙂

  Puuvilla näyttää ihan mielenkiintoiselta, harmi kun on niin kaukana. Mutta jos joskus Poriin eksyn, niin täytyypä kävästä tuolla. Helsingin Itiksessä on myös tuo Candy town ja tuli ostettua alkukesästä kanssa aika iso pussi namia sieltä. Kalliitahan ne on, mutta harvoin saa valikoida noin isosta valikoimasta nameja. Noi kynttilät on kauniita, olen niitä joskus katsellut Maria Drockilan-nettisivuilta. Juurikin tuo punainen lintu on ihana, pitäis joskus ostaa ehkä.

  Kivan pirteä postaus sekä video 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, me kyl tullaa Siljan kans hyvin toimeen. 🙂 Sun pitää joskus hypätä bussiin ja tulla poikkee, kyllä tuolla päivän saa kulumaan ja mä voin tulla vaikka oppaaks. 🙂 No pakko sanoa, etten mä kyl toistamiseen tohon karkkikauppaan mene mut nyt halusin viedä miehelle karkkia tuliaisiksi. 🙂 Ja nuo kynttilät on ihania, mä niin suosittelen. Polttelin tossa hieman jo omaani. 🙂

 • Anonyymi

  Hei Pipsa

  Olen vastikään löytänyt blogisi ja näyttäisi siltä että olet aikamoisen myllytyksen kohteena Ylilaudalla ja muilla Internetin kauneimmilla kukkasilla. Vaikutat hyvin paksunahkaiselta, ja vaikka minulla ei olekaan syytä epäillä, että välittäisit muiden paskapuheista niin haluan silti muistuttaa sinua siitä, että kiusaajien perimmäisellä syyllä kiusaamiseen ei ole mitään tekemistä sinun painosi kanssa. Ihmiset ovat vain turhautuneita ja raivoissaan, kun he huomaavat että heillä ei ole sananvaltaa sinun vartaloosi ja heidän mielipiteensä ei paina vaakakupissa paskan vertaa. Ihan samalla tavalla kuin ihmiset kauhistelevat naisten vähäpukeisuutta, sekin juontaa juurensa siihen pelkoon, että kohta ne naiset ei enää ollenkaan kuuntele muiden säätelemiä sääntöjä siitä, mikä on kaunista ja soveliasta mitä tulee kehoon. Rupeavat retaleet kohta jopa päättämään omasta kehostaan ja haistattamaan pitkät sille, että aina pitää miellyttää kaikkien silmää Eli pidä pääsi pystyssä, haukut eivät johdu sinun kropastasi vaan muiden pelosta naisen itsemääräämisoikeutta kohtaan. 😉

  Terveisin pullukka, joka pukeutuu just ja tasan niin paljastavasti kuin haluaa, ja jos joku kauhistelee että säästä hyvä nainen kanssaeläjät näkemästä sun selluliittejas, näytän heille kirjaimellisesti persettä. 🙂

  • Anonyymi

   Miksi luulet tietäväsi mistä kiusaaminen johtuu? Voi olla ihan niin monia syitä kuin kiusaajiakin, etkä valitettavasti voi päästä toisen pään sisään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tottakai kiusaamiselle on aina montaakin "muka oikeutettua" tekosyytä. 🙂 Mutta kaikilla kiusaajilla on kuitenkin se yhteistä, että he eivät voi hyvin. Jos on tyytyväinen ihminen, tyytyväinen elämäänsä – ei silloin koe tarvetta kiusaamiseen.

  • Anonyymi

   "Jos on tyytyväinen ihminen, tyytyväinen elämäänsä – ei silloin koe tarvetta kiusaamiseen."

   Minä en kyllä usko tuohon, minusta jotkut ihmiset vain saa ihan puhdasta iloa siitä, että saa tuottaa jollekin toiselle pahaa mieltä. Eikö näistä nettitrolleista tehty taannoin tutkimuskin, että heillä on narsistisia piirteitä ja he nauttivat siitä, että jollakin on paha mieli, omasta taustastaan ja elämästään huolimatta. Jos ajattelen vaikka ihmisiä, jotka olivat minulle inhottavia koulussa, niin ei heidän joukossaan ollut ketään, kenen olisin uskonut olevan onneton. He vain olivat ilkeitä ja pitivät kai itseään minua parempina. Sitä paitsi, onhan vaikka kuinka paljon ihmisiä, joilla on kurja elämä ja kurja olo, eikä sellaisista ihmisistä suurin osa tunne mitään tarvetta kiusata ketään. Pikemminkin luulisin tämän olevan päinvastoin; onnettomat ihmiset keskittyvät omaan surkeaan elämäänsä, eikä ole aikaa, eikä energiaa vatvoa muiden elämää. Niin ainakin minulla.

   Minusta tuossa anon15.46 tekstissä on kyllä hyvä pointti ja varmaan ainakin aika monella miespuolisella ilkeilijällä on kyllä ainakin osittain motiivina juuri tuo. Olen joskus itsekin miettinyt, että selitys miesten läskivihaan voisi olla juuri se, että heistä jokaisen naisen pitäisi tehdä kaikki mahdollinen ollakseen viehättävä miesten silmissä ja jos joku nainen ei niin tee, se tarkoittaa, ettei miehet ole hänestä sen arvoisia. Mutta tämä nyt vain on tälläista keittiöpsykologiaa. 🙂

  • Anonyymi

   Pipsassa on monta muutakin asiaa kuin ylipaino ja vartalo. On vähän sokeaa että luullaan kiusaamisen johtuvan vain noista asioista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä oon niin uskonut, ettei kukaan aidosti olisi niin ilkeä että nauttisivat toisen kiusaamisesta mutta niin, onhan niitä narsistejakin. Mä oon ehkä liian toivovainen ihmisten suhteen. Oon aina ollut, uskon aina hyvyyteen.

   Ja kyllähän se kiusaaminen suurimmaksi osaksi johtuu nimenomaan tästä ulkomuodostani, toki on pieni osa joka sitten kiusaa jostain muusta syystä.

 • Anonyymi

  Täällä on kans keskustassa tuo samainen kynttiläpuoti, joskin vaan kausiluontoisesti jouluaikaan. Tosi ihania kynttilöitä, ei tosiaan tiedä viitsiikö niitä edes polttaa kun ovat niin nättejä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kausikauppa tuokin taitaa olla. 🙂 Ite poltin tuota mutta en raaski kokonaan polttaa. 🙂

 • Anonyymi

  Todella kiva postaus ja video, hienoa on olet vaivautunut tuollaisen tekemään! 🙂 Lisää vaan tällaisia postauksia!

 • Lumina Scargall

  Tunnetko tai oletko nähnyt Dingon jäseniä Porissa? Eikös Pete Nuotio asu siel viel ainaki? Halusitko mulle nimmarin? <3<3<3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nuotion perhe asuikin joskus meidän alakerrassa, kun samassa kerrostalossa asuttiin, mutta en mä usko että nimmarin hommaaminen on helppoa puuhaa. 🙂

  • J.B

   Voi eikä, ei taatusti ole vuottakaan, kun löysin jostain varaston perukoilta vanhan julisteen, jossa oli Dingon jäsenten nimmarit, mutta valitettavasti heitin sen pois. Ajattelin, ettei kenelläkään enää ole sellaiselle käyttöä! 😀 Voi harmi, olisit kyllä saanut sen! :/

 • Anonyymi

  Nuo kynttilät ei ole minun makuuni ollenkaan! Hinnat ihan mielettömät ja eivät edes kauniita.

 • Anonyymi

  Hauska video:) pitäisi itsekin lähteä tuonne katsomaan millainen paikka on, tulen kyllä kauempaa mutta pakko kun miehekkeeni oli tuota paikkaa kuntoon pistämässä omalta alaltaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai miehesi oli tuota laittamassa, onpas hauskaa. 🙂 Ja lähde nyt ihmeessä katsomaan. 🙂

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Tuli lauantaina käytyä Puuvilassa ensimmäistä kertaa. Silmää miellyttävä paikka. Tykkään, että vanhaa on kunnioitettu kauniisti. Tyylikästä! Toisinkuin esim. uudistettu Isokarhu on ihan järkyttävä nykyään. Silmille hyppivät kauheat värit. MD:n pop up myymälä Puuvillassa kyllä kutsui sisäänsä. Yksinkertaisesti, mutta kauniisti ja tunnelmallisesti toteutettu myymälä. Ihania kynttilöitä tänäkin vuonna MD:llä. Kiemura pöytäkynttilät ja hopeinen pallokynttilä jäivät kutkuttamaan. Ehkä pitää käydä vielä itseään lahjomassa 🙂 Suosikkiliikkeiksi voisin ensikäynnillä sanoa HM Home, Indeco ja Indiska. Kaunista sisustustavaraa. Indecosta ostinkin ison ns. käyhän hopeaksi kutsutun ison maljakkopallon, jota voi käyttää myös kynttilälle. Valo tulee upeasti läpi, kun poltin siellä viikonloppuna pilarikynttilää. Halosta myös odotin, mutta mielestäni Puuvillan Halonen oli jotenin kovin sekainen ja ahdas. Esim. kenkävalikoima oli kyllä hyvä, mutta jotenkin kengät oli ihan sikinsokin sumpussa. Pannukakkupaikka olisi tehnyt mieli testata, mutta jono oli aivan liian pitkä. Ehkä siellä joskus rauhoittuu, niin pääsee testaamaan. Vaatekaupoissa ei mielestäni ollut mitään ihmeellistä tai säväyttävää. Urheiluliikkeitä on kyllä tosi kattavasti. Varmasti löytää tarvitsemansa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se MD:n kauppa oli todella nätti, siis sieltä kauppakeskuksen käytävältä oikeen kutsui katsomaan. 🙂 Mut hieno rakennus kyllä on, vaikka ei sielläkään kommelluksilta oo säästytty. 🙂 Mut Panchoon pitää päästä uusiksi, se juustohamppi valkosipulimajolla oli ihanan makusta. 🙂 Ja sit tietty se Pannukakkutalo täytys päästä tsekkaamaan. 🙂 Me käytii kans tossa InDecossa ja sielt ois löytynyt vaikka mitä ihanaa mut budjetti ei antanut periks. 🙁

 • gunagolu

  Tykkäsin tosta videosta, teillä näytti olevan super kiva päivä 🙂 Itse entisenä porilaisena satuin olemaan sillä seudulla juuri avajaisviikonloppuna ja kävin katsastamassa uuden kauppakeskuksen. Oli kyllä ihan tajuttomasti porukkaa liikenteessä! Mutta tykkäsin tosi paljon tosta Puuvillasta, tosi valoisa ja avara sekä selkeän mallinen ja paljon kivoja kauppoja 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli kyl ihan mahtispäivä. 🙂 Puuvilla on kyl ihan kiva paikka, tässä odottelen et mitä muita liikkeitä sinne viel tulee. 🙂