Blogi

Nostalgiaa

Eilen illalla tylsyyksissäni lähdin Youtubeen metsästämään musiikkia, eli klikkailin vain jotain videoita ja kuuntelin, sekä valitsin seuraavan. Kunnes kohdalle alkoi ilmestymään vanhempia kappaleita, myös nämä kappaleet jotka tässä postauksessa on.

Itsekseni mietein, että onpa tutunkuuloinen bändi mutta vasta kuuntelemalla tuon ylimmän kappaleen mulla välähti. Tuo kyseinen kappale on nimittäin lapsuuteni lempikappaleita, ja yksi mitä olen yrittänyt etsiä, siinä onnistumatta koska en ole muistanut mitään sanoja tai oikein muutakaan. Ja nyt sitten, ihan sattumalta, löysin tuon kauan kaipaamani kappaleen ja sitä on nyt soitettu repeatilla kohta vuorokauden ajan. Ja ei, en ole kyllästynyt.

Nyt olenkin muistellut sitä aikaa kun kuuntelin tätä Bad Boys Bluen kasettia veljeni huoneessa, hänen kasettisoittimella. Veljeni on ollut mulle lapsena todella tärkeä, ja onhan se edelleenkin. Mä aina muksuna tykkäsin viettää aikaa veljeni huoneessa, kuunnella sen kasetteja ja ellen ihan väärin muista, niin käytin myös sen televisiota ja videoita. Tuo oli vielä sitä onnellista aikaa, ei ollut huolen häivää. Veljen huonekin oli siitä kiva, kun siellä oli oma vessa ja pi-iiitkä käytävä jota kautta huoneeseen mentiin. Se tuntui lapsesta niin kivalta, kun sai omaa rauhaa. Hah! Lapsenakin jo kaipasin omaa rauhaa. Katsoin netistä, niin tuo lempikappaleeni on ollut pinnalla ’89 eli olen ollut silloin 6v., mutta omasta mielestäni olin kyllä vanhempi, ehkä joku 8v. kun punkkailin tuolla veljen huoneessa. Siellä tuli myös leikittyä lelujen (my little ponyt) kanssa. 

Onko kenellekään teistä lukijoista kyseinen yhtye tuttu? Mikä näistä kolmesta kappaleesta on teidän mieleenne?

8 kommenttia

 • Unknown

  Muistan ainoastaan tuon viimosen ja sitä on kyllä kuulunut muinoin! 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl kiva kappale kans. 🙂 Oon kyl niin ilonen et löysin tuon. 🙂

 • Marianne

  Voi, Bad Boys Blueta on tullut luukutettua hyvinkin ahkerasti! Näistä tulee niin hyvä fiilis! En osaa valita kyllä parasta kipaletta, loppujen lopuksihan nämä ovat kaikki aika samanlaisia. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, todella kiva fiilis tulee. Mieski on jo kysyny et enkö mä vieläkää oo kyllästynyt tohon kappaleeseen. NO EN OO! 😉

 • Anonyymi

  Etenkin tota vikaa on kyllä tullut kuunneltua. 🙂 Mulla oli kasetilla ainakin Roxettea ja Bogart companya.. oi aikoja, oon kans kasarin alkupuolella syntynyt. Barbit joras Roxeten tahtiin. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, täällä joras ponit 😉 Nuo kaks muutaki on tuttuja. 🙂