Primacat1.jpeg
Blogi

Herkkuruokaa kissoille (Deluxe Primacat)

Postaus toteutettu yhteistyössä Deluxe PrimaCat kanssa

Meidän kissakolmikko sai herkullisia uutuuksia testattavakseen, nimittäin Deluxe Primacatin uusia, lihaisia annospusseja, joissa makuina olivat tonnikala ja kana. Makuvaihtoehtoina mm. Tender tuna, Classy chicken, Triumph tuna&shrimps. Meillä suosikiksi paljastui kaikki tonnikalan makuiset ruuat. 

Tämä ruoka on täydennysrehua, joten vitamiinien ja kivennäishivennäisaineiden saanti kannattaa varmistaa – itsekin annan nyt tytöille Multicatia, kun syövät tätä Primacatin herkkua. Deluxe annospussit sisältävät reilusti, jopa 70%, aitoa fileelihaa, mutta ei sisällä ollenkaan vehnää, sokeria tai lisäaineita. Ja tästä meillä kiitetään – valitsen nimittäin aina kissoilleni ruokaa, joka ei missään nimessä sisällä vehnää. Tämä kyseinen tuote löytyy kaupoista marraskuun aikana.

”Onko nämä kaikki minun”, tuumii Silla kun Deluxe Primacatin paketin hänelle avasin.

Sitten alkoikin kauhea kaivaminen, kun yritettiin päästä käsiksi näihin herkkuihin. Avasin heille muutamat pussit auki ja annoin haistella paria makua, joista sitten tonnikalaa katkaravun kanssa valikoitui ensimmäiseksi testiruuaksi. Meillä on tässä syöty vain noita tonnikalan makuisia ruokia, eli kananmakuiset ovat vielä koskemattomina. Mielenkiinnolla odottelen, että käydäänkö niiden kimppuun samalla innolla, kuin tonnikalan makuistenkin.

Meiltä löytyy niin hienoja kissoja, että syövät oikein pöydällä. Heh, kuitenkin vain kuvauksen ajan.


Meillä tämä kaksikko tykkää näistä Primacatin ruuista, ja varsinkin tonnikalan makuisista. Kun on aika antaa ruokaa, ja kaksikko tajuaa että saavat tonnikalan makuista herkkua, alkaa aikamoinen miuruaminen ja ruokakupille tunkeminen – ennenkuin mitään ruokaakaan on lautaselle laitettuna.

Tällä tavoin käyttäydytään vain ja ainoastaan, kun kyseessä on tuota tonnikalaa. Harmillista ettei kuviin saa ääntä mukaan, sillä Sevi pitää sellaista maiskutusta ja kehräystä kun tätä ruokaa syö – se tekee tuota vain, jos kyseessä on herkkuruoka. Ja kaikki ahmitaan sellaista vauhtia, ettei kuvaajakaan meinaa pysyä mukana, joten pahoittelut huonoista ruokakuvista.

Silla ei tee tänä päivänä mitään muuta, kuin makoilee tuon pahvilaatikon päällä, jossa säilytän herkullisia annospusseja. Jos Sevi tai Siiri uskaltaa tulla lähemmäs, huitasee Silla niitä tassullaan. Silla kun luulee herkkupussien olevan hänen yksityisoikeutensa.

Olisitte myös nähneet Silla ilmeen, kun kerroin hänelle saavani arpoa ihanien lukijoiden kesken yhden samanlaisen paketin, kun Sillan mielestä kaikkien herkkujen pitäisi mennä hänen napaansa, ei muiden. Minä taas toruin Sillaa itsekkääksi, sillä sehän on vain hienoa, että saadaan lahjoittaa muillekin hyvää, herkullista ruokaa. Eli pysykääpä illemmalla kuulolla, sillä silloin alkaa arvonta! 

2 kommenttia

  • Anonyymi

    Milloin tama pikkukisu muutti teille? Noissa vanhemmissa postauksissa nakyy vain kaksi (Silla ja Siiri?). Ihanan nakoinen kaveri! 🙂

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Jaa niin Sevi, kyllä se tais tuossa keväällä olla kun meille muutti. 🙂 Vanhemmissa postauksissa on ollut Siiri ja Silla, Sillakin meille kotiutui viime vuoden syksyllä. 🙂 Koko kolmikko on ihana. 🙂