Id Banneri Porinat.jpeg
Blogi

PipSan Porinat 33

No niin, nyt tuli taas Porinoista toooodella pitkä joten suosittelen klikkaamaan videon päälle ja touhota muuta siinä samalla kun kuuntelet rauhoittavaa ääntäni.

Ps. Äitini vastausvideo ilmestyy blogiin sunnuntaina joten tulkaahan katsomaan mitä se äitee oikein vastaili.

Pps. Huomasittehan että nykyisin blogin teksteistä voi antaa tähtiä sen mukaan kuinka hyvä, taikka huono blogiteksti mielestäsi oli. Myöskin kommentteihin voi antaa peukkuja. Joko hyvää peukkua tai huonoa peukkua. 🙂 Myöskin sähköpostin lähettäminen on helpompaa sillä lisäsin vasemaan banneriin yhteydenottolomakkeen eli siitä voi suoraan lähettää minulle sähköpostia.
Käykäähän toki tutustumassa näihin uudistuksiin.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

12 kommenttia

 • Miettivä

  Miettivä

  Miksi et palauta yoursin vaatteita jos eivät sovi? Eikö sinne saa palautella vai tuleeko palautus liian kalliiksi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No just siks et Suomesta kun lähettää Englantiin takas, ni joutuu maksamaan aika kivat palautusmaksut. Siksi onkin helpompaa myydä ne eteenpäin täällä Suomessa.

  • Miettivä

   Miettivä

   Ok. Kyselin sen takia koska ajattelin joskus itse tuolta kanssa tilailla vaatteita. Pitää sitten olla tarkka sen kanssa että varmasti tilaisi oikean koon 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, saa olla tarkkana mut kantsii tuolla FB:n isokokosten kirppiksillä kaupata. Menevät aika kivasti kaupaksi. Mut jos oot ekaa kertaa tilaamassa ni tilaa vaan yks tai kaks vaatetta. Silleen itsekin tein että tilasin kaks tunikaa ja kahta eri kokoa. 22-24 ja 26-28. Nykysin oon huomannu että jos ei oo kiristysnauhoja takana niin otan tuon pienemmän koon, jos on nauhat niin otan isomman + myös materiaali vaikuttaa. Jos on elastaania eikä kiristysnauhoja niin voi ottaa vaikka vieläkin pienemmän koon mut se on silti aika arpapeliä koska noissa materiaaleissa on eroavaisuuksia. Mut tosiaan, tilaa ensiksi vain muutama ja jos mahdollista, niin aletuote. Niin ei tuu paljon takkiin.

 • Universalis

  Universalis

  Myöhään meni mut tulipa kuunneltua! Mä oon varmaan sit vähemmistöä, kun taas haluisin nähdä kisujenkin vilahtavan videolla… Kyllähän siinä alussa näkykin vähän ja voi että kun oli surkee mauku myöhemmin oven takana! Niin tuttua meilläkin. Erityisesti kun saunaan mennään niin pesuhuoneen oven takana käy kauhee mauku ja sit kolli pitääkin päästää tutkimaan vähän ajan päästä. 🙂 Saatteko te rauhassa saunoa? Tuleeko kissat tutkimaan pesuhuonetta? Vai olikos teillä ne kissanvessatkin siellä, nyt en muista…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ehkä ne ens kerralla sit vilahtaa. 🙂 Jos pääsen kuvaamaan tossa olkkarissa. Normipaikassa. 🙂 Saadaan saunoa nykyään rauhassa, mut sillon ku Zillaa ei viel ollu ni Siiri halus meijän kans saunaan tai ei se sinne tullu et jäi sen suihkuhuoneen puolelle kattelee. Kisut tulee kyl tutkimaan pesuhuonetta kun suihku lakkaa. 🙂 Kissanvessa on tuolla veskin puolella, ei siis samassa kylpytilan kans.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä kaikkea olet puuhaillut, kun on pitkä viikonloppu? Minä kävelin eilen 13 km ja tänään 20 km, kävin parilla kirpparilla ja myyjäisissä. Mitähän keksisi huomiselle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hienosti oot kävelly. 🙂 Ite oon vaan lepuutellu ja nauttinu miehen kans. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Zooplussasta. On tukeva ja kestävä. Ainakin meidän coonien hepulit on kestänyt oikein hyvin. 🙂 Ollaan kyl suunniteltu toisenkin ostoa kun tää nuorempi varsinkin on kauhea apina. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *