20131205 123246 .jpeg
Blogi

Villiomenaa ja Seljankukkia

Meillä oli rankka viime yö kun Siiri, karvalapsemme, on taas masustaan pipi. Ollaan yritetty kaikkemme mutta viimein oli pakko myöntää että eläinlääkäriinhän se on mentävä. Saimme onneksi hakea antibioottikuurin jo tänään sekä kakkanäyteputkilon. Tiistaina sitten tutkittavaksi.

No tuosta yöstä johtuen lähdin sitten hyvissä ajoin töihin ja pääsin
hyvissä ajoin pois. Mies tuli mut hakemaan suoraan töistä ja mentiin
siinä sitten yhdessä kaupassa käymään.

Sitten harmikseni huomasin että tämän viikon Porinat taitaa sittenkin jäädä tekemättä koska en ole yksin – niin että on mullakin pieniä esiintymiskammoja vielä jäljellä vaikka ei niin isossa mittakaavassa kuiteskaan. Mutta tuskimpa kukaan nyt itsenäisyyspäivää koneella viettää, vai viettääkö? Itse olen ainakin puolet päivästä! Tosin olisi mulla tuossa se äitin vastausvideo teidän kysymyksiinne. 

Oli muuten ihan pakko ostaa tuollainen uutuusmaku. Oon tällainen että kaikkia uutuusmakuja on päästävä tavalla tai toisella maistamaan. Onneks oli tuollainen pikkupullo. Maistellaan sitten yhdessä miehen kanssa.

Kuten aiemmasta postauksesta jotain mainitsinkin, niin metsästin lampaantossukoita tai sen tyylisiä ja nyt kun kävimme Cittarissa tekemässä kauppaostokset (kallista mutta elämä on) niin kävin katsomassa mimmosia tossukoita siellä oli ja kuten kuvasta voitte päätellä niin tossukat ostin ja tykkään! Eikä maksanu ku 8EUR! Vielä kun se oloasu tulisi niin ois täydellistä!

15 kommenttia

 • Universalis

  Universalis

  Voi Siiri-parkaa! Toivottavasti pikkuinen tulee pian kuntoon. <3 Ei ole kivaa kellekään tuollainen sairastelu.

  Eih, Porinat jäis väliin? 🙁 Oon oottanut tosi paljon, toivottavasti saisit tulemaan. Pistä se äitis vastausvideo sitten? 🙂

  Oon maistanu tota siideriä joskus aiemmin, kun kans pitää kaikkee uutta maistaa. En muista nyt oliko hyvää, kaippa. Tarvii varmaan ostaa uus jossain vaiheessa… Yleensä tykkään kyl Rekorderligin siidereistä, et eiköhän se toikin hyvää ole.

  Ihanat tossut! Mäkin haluun. Mulla on sellaset tohvelit vaan, mut lämpimät nekin on. Varpaat eniten kummiski palelee. Ja villasukat mulla on melki aina talvella jalassa. Ne tossut on muuten vaaralliset rappusissa, kaaduin kerran kun astuin ohi tossujen takia. 🙁 Onneks ei käyny pahemmin, (mulle eikä portaille! 😉 kauhee mustelma tuli reiteen ja oli tosi kipee.

  Mukavaa itsenäisyyspäivää teidän perheelle! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No toivotaan, ainakin viimeksi antibiootti tokeennutti muutamassa päivässä. Ei se onneksi kipeeltä vaikuta, tuolla se nytkin riehuu Zillan kanssa. Mut eläinlääkärille mennään ens tiistaina ja siihen mennessä pitäs olla kakkanäytteet kasassa. Parempi on tutkia et mikä pikkusella oikein on kun aina mene maha sekasin. Heinä-Elokuussa se oli jauheliha joka mahan sai ihan sekaisin, samalla tavalla. Sillo luulin että se on pilaantunutta mutta koska myöhemmätkin lihat – karjalanpaisti, broilerin jauheliha ja lihasuikaleet ovat saaneet pakin nopsaan sekaisin niin ei voi edes ajatella jostan vilja-allergiaa ainakaan noiden kohdalla. Ja hassuinta on että se on tottunut kyllä syömään lihaa.

   No ei ne Porinat nyt jääkkää väliin, sain sopivasti tehtyä kun tokaisin miehelle et kuulokkeet korviin ja menin ite makkariin kuvaamaan. Sain rauhassa kuvata ja tulikin semmoset 37min Porinat. Täytyykin varoitella et porukka pistäs vaa pyörimään taustalle ja touhuilee muuta. 🙂 Ja äidin vastausvideo tulee sunnuntaina.

   Ai se on jo jotain vanhempaa tuotantoa. No voi hyvinkin olla, mut ei kyl vakikaupoissa oo nähny. Mut joo, kyllä se ihan kivanmakusta oli. Makeaa, mutta ei liian kuiteskaa. Mies ei niinkään tykännyt. Sano vaa et kyl tää tällee menee mut ei hän toista ostas.

   No sitten vaan Cittariin ni sieltä noita saa. 8EUR oli joku tarjoushinta. Normaalisti tais olla 9.95EUR. Mut tosi lämpimät. Nää ei kyl luista, ei ees meen liukkaalla laminaatilla. Et ite en luokittelisi liukkaaksi tosin en nyt osaa sanoa rappusista kun träällä ei tommosia oo. 🙂 Mut ihanan lämpimät. 🙂 Vielä se oloasu ni on sitten koko kotiasu valmis. 🙂

   HYvää itsenäisyyspäivää teille myöskin!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mulla on ollut joskus tuollaiset tossut ja ne tuli sitten jonkin ajan käytön jälkeen ihan mielettömän liukkaiksi, kun pohjista kuluivat. Suosittelen varovaisuutta!

  • Universalis

   Universalis

   Jee Porinat tulikin! En vaan vielä pääse kuuntelemaan, kun ei tahdo netti riittää miehen peliin ja videoon yhtä aikaa… Mut mukava ajatus, et siellä se on ja myöhemmin saa kuunnella. 🙂

   En muista satavarmaks tota siideriä, et koska oon maistanu mut sanosin ettei se ihan uus oo. Voi toki olla et oon väärässäkin, kun niiltä tulee aika paljon uutuuksia.

   Nää tossutkaan ei sinänsä liukkaat ole, mut astuin jotenkin ohi portaasta alas mennessä niin siks kaaduin. Aamuhämärässä näytti olevan rappunen siinä, mut ei ollutkaan. Ei oo paha hinta et vois vaikka hakeekin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia varoituksesta, seuraillaan. 🙂

   Onneks meillä ei muuten oo tommosta, et kun mies pelaa ni en vois tehdä omalla koneella mitään. Kyl sen verta nopsa netti täytyy olla et jaksaa molempien touhut pyörittää. 🙂 En mä ees muista kuinka nopsa netti täällä on.

   Kyllähän näiden tossujen kans saa olla varovainen mut koska ite käytän vaan sisällä ni tuskin kovin pahasti tulee sattumaan. Mut aina kantsii olla kyl varovainen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitkä Porina tulee tänään (37min!) ja vastausvideo kysymyksille sunnuntaina.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, kyllä se muuten ihan pirteä on ja syökin mutta kaikki vaan tulee muussina alas. 🙁 Tosin nyt on toinen antibioottipäivä joten toivotaan että alkais tästä tokeentumaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvää itsenäisyyspäivää ! Postaus teidän juhlimisesta sitten 🙂
  Miten äitisi jaksaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sitä samaa! Ei meillä ihmeemmin juhlistella, mut Porinat on tulossa. Jahka saan ladattua tässä aamun aikana Tuubiin. Äiti jaksaa ihan hyvin. Se kilpirauhas juttu onkin nyt sitten kilpirauhasen vajaatoiminta mutta kyllä ne sitä vielä tutkii. Ens viikolla joku aika syöpäpolille jossa ne kuvaa sen.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kilpirauhasen vajaatoimintaa ja syöpäpolilla kuvataan!? Öhöm selvä. Enpä oo moista ennen kuullutkaan ja itse sairastanut kyseistä tautia nyt 13vuotta…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitähän minäkin mutta näin itse ihan mustaa valkosella. Että syöpäpolille se menee kuvattavaksi. Kai ne haluaa katsoa ettei ole mitään syöpään viittaavaa kun äiti nyt noissakin kontrolleissa joutuu juoksemaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *