039.jpg.jpeg
Blogi

Sipsivaras itse teossa

Katseltiin Siirin kanssa perjantaiyönä Itse Ilkimys 2 leffan ja toinen yritti kokoajan näpistää sipsejä mun tarkkaan lasketulta lautaselta. Siiri on ainoo noista kahdesta jolla on kauhee mieltymys sipseihin – ei me sille niitä syötetä mutta on se yhden aina silloin tällöin saanut varastettua. Ja se osaa olla viel kiero – ku tietää ettei saisi syödä ni se menee sipsi suussa sängyn alle, tietää ettei me voida varsinaisesti seurata. Mut on toi vaan ihan loistavaa leffaseuraa.

Mut ihan mahtava elokuva, mää käkätin kokoajan. Ootteko nähneet Itse Ilkimys kakkosen? Mitä tykkäsitte? Erityisesti tätä pätkää mä käkätin kokoajan. Täytyy vaan toivoo etten herättänyt seinänaapureitani kun katsoin tota clippiä kokoajan uudelleen ja uudelleen sekä aina vaan nauron ja nauroin. Nettivuokraamot on kyl tosi siisti juttu, oon kattonu Nettimakuunin kautta aika montakin leffaa. Seuraava jota oikein innolla odottelen, on tämä Leijonasydän. 

Villiinnyin totaalisesti viikonloppuna ja tekaisin itselleni ”Reddien” johon tuli ihan vain inkiväärilimpparia ja Chambordia sekaisin. Suosittelen, on aivan ihananmakusta. Salakavalaa tuo kyllä on, tuota kun voi juoda helposti liikaakin koska se ei maistu alkoholille.

Samalla tuli tehtyä aivan uskomattoman hyvää ruokaa eli perunamuussia hirvenlihan ja puolukan kanssa. Otin myös santsiannoksen mikä on harvinaista mutta nyt oli niin hyvää, että oli pakko. Oon tainnu hirvenlihaa syödä joskus lapsena viimeksi kun isä on siitä jotain ruokaa tehnyt.

14 kommenttia

 • kisu

  kisu

  oi hirvenlihaa! saitko jostain vai teitkö ihan pakasteesta? en ole uskaltanut kokeilla kaupan pakasteita tuon suhteen, mut kaipa se yhtä hyvää on?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan kaupan pakasteesta tehtiin. Hyvää oli. Tai itse en ainakaan eroa nähnyt, kaipa joku kulinaristi voisi nähdä. Tänään vielä lisää. 🙂 Mut sit jäi siihen. 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ainakin nyt sai, tosin taisi olla joku spesiaalitapaus koska tänään ei enää saanu. 🙁

 • Rousk

  Rousk

  Kuulostaapas hauskalta leffaillalta, täällä kanssa pari kissaa on oikeita kerjääjiä! 😀

  Ja nam, miten herkullisen näköstä ruokaa, itse oottelen kovin nälkäisenä lohikiusausta ulos uunista. Odottavan aika on pitkä….

  Leijonsydän on muuten hyvä pätkä, kävin sen leffateatterissa itse kattomassa. Ahdistavakin paikoin, mutta tosi vaikuttava ehdottomasti! 🙂 Suosittelen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli oikeen kiva leffailta, mitä nyt tosiaa käpälä kävi siel mis ei saanu eikä toru auttanu. Siiri ei muuten kerjää mut jos kuulee et sipsejä otetaan ni on kolmessa sekunnissa paikalla.

   Oijoi lohikiusausta. Pitää tehdä tuota seuraavan kerran. Ollaan nyt tehty aika paljon lohikeittoa. Ja sen verta et mies saanu töihin evääks.

   Aion katsoa Leijonasydämen mutta tosiaan sitten kun voi nettivuokraamosta vuokrata.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Älä anna Siirin varastaa yhtään sipsiä, jos sillä on muutenkin taipumusta et maha menee sekaisin… toivottavasti muuten selkiää maha-ongelmien syy.

  kiva leffakaveri kyllä muuten:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis enhän minä niitä sipsejä sille tuputa ja yleensä aina ovat mun valvovan silmän alla, mutta kun tulee tilanteita ettei tarvitse kun selkänsä kääntää ni nappasu käy ja se tietää ettei saisi ottaa, ni kipittää kiireen vilkkaa semmoseen paikkaan syömään saalistaan etten mä pääse nappaamaan pois. Mut ei sillä koskaan sipseistä oo maha menny sekaisin, mikä on kyl hassu juttu. On nimittäin kerran jännitetty et tuleeks ny ripuli ku sai kierteen itelleen. Mut ei mitään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkäätkö käydä leffassa? Leijonasydän taitaa olla siellä vielä ohjelmistossa? Tiistasin pääsee kaksi yhden hinnalla kotimaisiin leffoihin, Veikkauskortilla joka on ilmainen 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en nyt niin paljon, tykkään kattella leffat ihan omassa rauhassa. Mut kyl mä leffaankin lähden, ettei nyt siinä. Leijonasydän on ohjelmistossa mutta aion silti odottaa että ilmestyy vuokraamoon. 🙂

 • Universalis

  Universalis

  Hei onko noi juustonaksuja? Meillä on kans yks kissoista joskus ollu niistä kiinnostunu, kävi kans varastamassa kulhosta pöydältä. Hassut. 🙂

  Leijonasydän on ihan mahtava, suosittelen lämpimästi! Veljen kans kävin kattomassa ja olin eka et just joo, varmaan kiinnostaa jotku uusnatsit. Mut oli todella hyvä leffa. 🙂

  Vai Nettimakuuni, eipä oo tullu tutustuttua. Netflix meillä on ja sieltä vuokrattu joskus jokunen leffa. Kätevä sekin! Ja Viaplay toinen hyvä. Jotkut leffat pätki vähän, mut todettiin et se vika oli vaan HD-leffojen kohdalla. Onneks ne oli myös tavallisessa formaatissa et pysty kattoo.

  Mä en tykkää hirvenlihasta yhtään tai riistasta yleensäkään. Se maku on vaan jotain kamalaa. Miehen sukulaisen juhlissa kerran oltiin ja siellä oli tyyliin leipä ja täytekakkukin hirvenlihasta… 😉 No ei sentään, mut hirvenlihakeitto esim. joten oli aika ohkosessa mun syömiset niissä bileissä. 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eiku ne on perunakierteitä. Täällä siis tykätään Hot Rodista, Pringleseistä ja näistä perunakierteistä. Muunlaisia ei ole juurikaan ollut.

   Viaplaysta oon itekki tilannu muistaakseni Juoppiksen. Muistaakseni noiden HD leffojen pyöritykseen tarvittiin aika tehokas kone ja netti. Muuten saatto pätkiä. Mulla ei oo ollu noiden kohdalla ongelmaa mut esim. miehen läppärin kans ei onnistus.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyseinen leffa nähty jo kolme kertaa, mahtava! Ja leijonasydämen olin juuri tiistaina halvennuksella kattomassa, oli hyvä 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *