22 kommenttia

 • Anonyymi

  Kuuluiko se raitamekko niihin Finefactoryn -50% aleihin? Tykkäsin siitä tosi paljon!

  Turussa on myös paljon näitä katutaiteilijoita, ja tässä sunkin bongaamassa tapauksessa ärsytti että ne viivyttelee niitten juttujensa/temppujensa kanssa aina niin hirveesti! Meinaan ymmärtäisin jos oltais jossain oikein vartavasten katsomassa ja istumassa, mutta kun kadulla pysähtyy, ei usein ole aikaa kauheesti… no, ei mikään maailman ärsyttävin asia, mutta sanoinpahan vaan!

  Joo, olen samaa mieltä tosta bussi-episodista, kyllä kaikille maksaville asiakkaille olis pitänyt suoda istumapaikka! Kun tietäis mistä koulusta olivat, voisit soittaa koululle ja pyytää pientä kasvatuksellista puhuttelua, voisi olla tarpeellista kaikille!

  Voi Pipsa älä nyt SINÄ ala pyytelemään "anteeksi" (siis kuvainnollisesti) joitain käsikarvoja, jos joku ei niitä kestä, niillä on päässä/asenteissa jotain vikaa, oikeesti. Sinussa on juuri ihaninta se, että olet juuri sinä, karvoineen päivineen!

  Teilläkin selvästi, ainakin Pirpana, hakee lämpimiä paikkoja, niin meilläkin, kissa näyttää tassulla peittojansa ja me (palvelijat) sitten hänet peittelemme, minne sitten tahtookin asettua köllöttelemään! Palkitsee kovalla kehräyksellä!

  Käytätkö terässaippuaa sipulinkuorimisen jälkeen? Vai haittaako sua sipulin haju sormissa? Mua haittaa ja kissakin kavahtaa jos olen juuri kuorinut! Se terässaippua on vaan tosi kätsy, ensin pesen kädet saippualla ja sitten päälle muutama pyöräytys terässaippuaa ja hajut on poissa!

  Meilläkin oli kerran löytökissa ja sillä oli sillasia ihme tapoja mitä ei näillä mun muilla kissoilla ole ollut, kuten että se katkaisee hampailla itse pitkät kyntensä! Eka kerran kuin näin olin ihmeissäni, se todella hampailla katkoi kynsiään ja joku sanoi että ulkona asuneet kissat tekee sitä?

  Mua myös valvottaa jos juon myöhään kahvia tai teetä, joten juon välillä kofeiinitonta kahvia jos illalla on pakko saada kaffetta, mutta muuten vihreää teetä, se kun on kai vähemmän kofeiinipitoista?

  Oli kivaa olla taas sun mukana, mukavat porinat! -Leila

  • Anonyymi

   Aika törkeätä se koululaisten käytös bussissa! Varsinkin, kun joku kysyi voiko istua ja sai kieltävän vastauksen. Jos tuo tapahtuisi meillä päin, puuttuisi kuljettajakin jo asiaan ja saattaisi pistää pojan jopa bussista ulos. Jo tuo että osa porukasta seisoo ja laukut "istuu", on käsittämätöntä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se kuulunut FF:n aleihin. En sitten tiedä miten tuolla Huittisten Pop-upissa, et oliko siel jotain alennuksia.

   No, katutaitelijat on tuollaisia ja katsoja pysähtyy katsomaan jos on aikaa. Se siinä kai se juju on?

   En mie pyytele anteeks mun käsikarvojani. 😀 Enemmän vähän sarkastiseen äänensävyyn sanottu, koska en ymmärrä miten jotkut käsikarvat voi ärsyttää. Et en oo raakaamassa niitä pois 😀 Saavat lämmittää.

   Juu, Pirpu hakee lämpimiä paikkoja eikä oikein enää ulkona viihdy. Selkeesti aistunut viilenneen ilman. Takan edestä hänet löytää aina. 😀

   En oo koskaan kuullutkaan terässaippuasta, eli en käytä sitä. Ei mua sipulin haju haittaa, enkä sitä silleen oo sormissani haistanutkaan. Et kai se saippua sit pesee käsistä ne hajut aika hyvin. 🙂

   Kyllä tota kynsien katkomista harrastaa ihan sisäkissatkin. Ainakin yhden tutun sisäkissa tekee tuota.

   Mitä tulee lasten bussikäyttäytymiseen, niin on siinä vähän vanhemmilla opettamista. Ei mua ne reput siinä tuolilla sillon hiljaisempina aikoina haittaa, mutta jos on täysi bussi, niin silloin voisi laittaa repun lattialle. Joo, on se ikävää sillo kun on kurakausi. Mut varsinkin jos joku kysyy, et saisiko tähän istua/voisitko ottaa reppusi pois, niin ei siihen silloin sanota että ei saa. Et vähän outoa.

 • Anonyymi

  Laita ihmeessä teepussit kiinni vaikka pyykkipojilla, jotteivat aromit karkaa. Itse käytän sellaisia paperiklipsejä, ns. bulldog clip, jotka ovat juuri sopivia noiden pakkausten sulkemiseen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mulla on noita klipsejä joilla ne yleensä suljen mut nuo olin vaan käärinyt kiinnemmäs ja kyl ne on ihan toiminut, et mikä lie ne avannut.

 • Anonyymi

  Sulla on kyllä tosi rautainen vatsa, kun pystyt syömään raakaa sipulia ja paprikaa samassa paketissa 😯 mulla kumpi tahansa närästäisi tajun kankaalle ja tuli järkyt ilmavaivat 😆 moneenko ateriaan tuo kulhollinen riittää (sori jos kerroit jo videolla, en kuunnellut niin tarkkaan)?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaaa. En oo kyl koskaan kärsinyt noiden kombinaatiosta. Mut me ollaan yksilöitä, harmillista ettei sulle siis sovi. Riippuen vähän määrästä paljonko syön, niin semmonen 3-4 annosta tulee. Normaalisti teen siis tupla-annoksen eli mihin tulee enemämän kasviksia, mut yks tommonen fetajuusto.

 • Anonyymi

  Itse juon teetä ja kahvia samalla tavalla kesät talvet. Aamuisin ja iltaisin vihreää teetä ja päivällä kahvia. Mitä joit kesällä teen sijaan?

  En ole muuten koskaan syönyt sipulia noin salaatissa, paitsi pieniä kevät sipuleita ja punasipulia. Itse asiassa olen luullut keltasipulia käytettävän vain kypsennettynä.

  Ollaan me kaikki niin erilaisia ruuankin suhteen. Itse kyllästyn nopeasti ja yritän aina keksiä uusia ruokalajeja, tai ainakin erilaisia tapoja valmistaa tai maustaa. Niin ja huomasin huudahtavani, kun söit banaanin päässä olevan mustan kohdan, minkä ainakin itse otan pois! Yritin siis varoittaa sinua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä join kesällä ihan vettä/vissyvettä eli vilpoisia juomia. 😀 Kylmemmillä ilmoilla sitten teetä. 🙂 Ja sekin pitäs juoda ennen klo 18 kun muuten kukun. Enkä tykkää rooibosteestä mitä vissii vois juoda myöhemmälläkin ajalla. Kyllä mie oon keltasipulia syönyt iha noin mut myös kypsennettynäkin. Mut tottahan se on, me ollaan erilaisia – myös sen ruuan suhteen. 😀 Ei se banaani musta pää mitään pahaa tee. 😀

 • Anonyymi

  Kiitos videosta! Sanoitko olevasi Glitterissä? Eikös se ollut Tiger? Tai sitten kuulin väärin. Kiva nähdä kun teit sun perusruokaa! Taidan kokeilla kans samaa annosta:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, vissiin sanoin eikä oo ees eka kerta. 😀 Tigerissä olin siis, mut jostain syystä sanon sen aina Glitter. 😀 En tiedä missä vika. 😀

 • Anonyymi

  Lämpötossukkaat on hauska sana.
  Ja varmasti mukavat, jos on kylmä lattia.
  Meillä on lattialämmitys, joten tossukkaille ei ole käyttöä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, onhan se hauska ja on lämpimät. Meilläkin on lattialämmitys mutta ei olle viel laitettu päällä, niin lattia on kyl kylmä. Mut onneks nyt on villasukat, ni tarkenee taas. 🙂

  • Anonyymi

   Ahaa. Meillä on lattialämmitys aina päällä, koska meillä on joka huoneessa sellaiset termostaatit, jotka säätävät lämmitystä. Eli kesälläkin päällä, mutta käytännössä ei lämmitä, koska on muutenkin lämmin.

   Näin syksyn tullen termostaatit alkavat itse tunnustelemaan, koska on aika lämmittää niin, että lämpö pysyy tasaisena kautta vuoden.

   Olemme kokeneet tämän käytännölliseksi, eikä pääse näin syksyllä kehittymään kosteutta rakenteisiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis meillä on vuoden ympäri lämpö noissa kosteissa tiloissa + keittiössä. Muualta otetaan kesän ajaksi termostaatit pois käytöstä. Ja tietty tuo lämpöpumppu on toiminnassa.

 • Anonyymi

  Kivat porinat jälleen! 🙂

  Mukavaa aurinkoista viikonloppua!

  /Sanna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että pidit. 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa!

 • Anonyymi

  Itse juon melkeinpä valtavat määrät teetä joka päivä vuoden ympäri, kahvia en koskaan :D.

  Jos haluaa juoda teetä iltaisin, kannattaa valita rooibos tai joku yrttihauduke, jossa ei ole kofeiinia. Mustassa ja vihreässä teessä on molemmissa kofeiinia, määrät riippuvat teen laadusta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niin kannattaisi mutta en tykkää rooiboksesta enkä oikein noista yrttihaudukkeista mitä muutamaa oon ainakin maistanut. Ite oon juonut illemmalla vihreää teetä kun aatellut ettei siinä kauheast oo kofeiinia mut kyl vaan valvottaa. Ni oon sitten välttänyt iltasella juomista.

 • Anonyymi

  Raitamekko oli aivan ihana, tykkäsin tosi paljon! 🙂 Oon kyllä raitafani muutenkin.

  Kiitos taas kivasta videosta. Tykkäänkin eniten nimenomaan sun videoista ja sitä kautta blogisi löysinkin alun perin. Toki nykyään luen tavallisetkin postaukset. Tuleeko muuten tänä vuonna joulukalenteria Youtubeen? Ei stressiä, jos se tuntuu liian suurelta urakalta viime vuoden jälkeen, mutta tuli vaan mieleen kun itse tykkäsin siitä ihan superpaljon, se oli tosi piristävä. <3

  -Pauliina

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl tosi ihana mekko, tykkään kans. 🙂 JA kun muutenkin jotain raitasta etsin niin kiva että se löytyi noinkin liki. 🙂 Ole hyvä vaan, kiva kuulla että oot tykännyt videoista. 🙂 En osaa vielä sanoa tuleeko joulukalenteria. Voisihan sitä yrittää ja saa ehdotella luukkuihin aiheita. 🙂