Syksyntullenhay1.jpeg
Blogi

SYKSYISESSÄ LEHTISATEESSA

 

Sehän oli sellainen halloween viikonloppu se. Moni oli juhlistamassa sitä ja somen kautta tulikin nähtyä vaikka minkälaisia asukokonaisuuksia. 

Meillä meni omat suunnitelmat hieman uusiksi ja itse vietin osan halloweenista harjottelemalla salamavalolla kuvaamista. Yhden harjottelukuvan löydät täältä instagramin puolelta. Ei hätää, voit katsoa kuvan vaikka et itse siellä olisikaan. Oon kyllä niin iloinen Sulosta, kun hän on aina mukana auttamassa. Nytkin pääsi kuvamalliksi. Pitäisi nuo kaikki kuvat laittaa omalle valokuvastilille, koska se toimii portfoliona. Mulla on siis monet kuvat odottamassa laittamista. 

Olimme toki juhlistaneet halloweenia viikkoa aikaisemmin Siljan kanssa ja silloin kuvattiinkin parit  humoristiset videopätkät, jotka sitten oikean halloweenin aikana lätkäistiin instastoorin puolelle. Nauraa räkätettiin videoita kuvatessa ja vielä enemmän kun saatettiin ne monien katsottavaksi. Pitäisi tehdä Siljan kanssa enemmänkin videoita. 

Mä en sitten tajua mikä sunnuntaissa on, että silloin ei tunnu saavan mitään aikaiseksi. Tuntuu, että tykkäisi vain möllöttää jotain televisiosta eikä tehdä mitään järkevää. Kissat vaan nukkuu. Oonkin hyvällä omatunnolla antanut vaan olla eikä tehdä mitään jos se tuntuu väkinäiseltä. Muita sunnuntaisin rentoilijoita?

Saatiin me aikaseksi katsoa Se Mieletön Remppa elokuva,  kun olin nähnyt siitä trailerin monet kerrat ja ajatellut, että tuo täytyy kyllä katsoa. No, pakko sanoa että petyin pikkasen. Olihan elokuva siis paikoitellut hauska, mutta ei jaksanut pitää otteessaan. Huomioni kiinnittyi kokoajan johonkin muuhun. Annan elokuvalle sellaiset 2,5/5. Te jotka olette elokuvan katsoneet, mikä oli teidän tuomionne?

Suvi-mekko – Kude Design (*Saatu)
Legginssit – KappAhl
Kengät – Ratsula
HAY sateenvarjo – Katoko
Sateenvarjolle onkin tänään ollut käyttöä kun ulkona on kokoajan satanut. Onneksi näiden kuvien hetkellä paistoi aurinko ja ainoa mitä päälle ”satoi” oli kuivuneet lehdet. Kude Designin Suvi-mekko sopi oikein kivasti syksyn väreihin ja pakko huomauttaa, että mekon oikea värisävy näkyy kahdessa alimmassa kuvassa.

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *