8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva video oli! 🙂 Ja et ole ainoa, jonka rytmit on uhkaavasti alkaneet lipsua kun etätyöt ja karanteenielämä jatkuneet jo kohta 3 viikkoa… Asun vieläpä ihan itekseni, niin täysin omien rytmien mukaan voi elellä.

  En tiedä ehtiikö kukaan nähdä tätä kommenttia ajoissa, mutta tiedoks, että vielä reilun 24 h toi leffa mitä suosittelit on ilmaiseks katottavissa Yle Areenasta. Huomasin äsken, kun päätin katsoa sen sun suosituksesta 🙂 Kiitos siis vinkistä ja aurinkoista pääsiäistä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kun tykkäsit.

   Joo, varmaan yksinasuessa se on vieläkin helpompaa lipsua. Ja jos ei ole aamuisin edes etätapaamisia. Itellä on näitä nyt ollut, joten oon jo senkin takia saanut rytmini takaisin normaalimmaksi. Viikonloppuisin valvon yhtenä yönä mut muuten en.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen itse ainakin huomannut, että liikkumiseen ja kuntoiluun on nyt paljon enemmän aikaa. Ulkoiluahan ei meiltä vielä ole kielletty, joten voidaan tehdä pieniä kävelylenkkejä päivisin.
  Miksi ihmeessä valvot niin myöhään?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, siihen on nyt enempi aikaa ja sitä on itekki tullut melkein kuin huomaamattakin tehtyä. 🙂 Ja juu, ei oo kielletty joten siksipä sinne luontoon onkin menty. 🙂 Valvominen vain tapahtuu, en siis tee sitä tarkoituksella. Touhua vain jotakin niin intensiivisesti että melkein unohdan kellonajan. Nyt on toki rytmi jo takas normaalimpi kun on aamuisin pitänyt olla hereillä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ❤️😺 Oikein kivat porinat! 😺❤️

  Meillä kissa tekee tota samaa, huutaa parvekkeelle vähän väliä, eikä siinä mitään, mutta kun sitä ovea ei voi laittaa kiinni välillä ja me muut palelllaan sisällä!

  Mutta kun aurinko paistaa, kissan on pakko päästä se itse toteamaan että ei ole lämmin, ei usko meidän puheita, mutta silti me koitetaan joka kerta selittää: "siellä on kylmä, et sä sinne halua, muistatko juuri olit siellä ja oli kamalan kylmä, usko nyt siellä ON kylmä!"
  Pakko se ovi on avattava 100 kertaa päivässä! (no ehkä 3-6 kertaa)

  Sillanen aina avoin kissaluukku oisi kiva, vaan ei se Suomen oloihin taida sopia!

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, eivät reppanat oikein nyt ymmärrä ettei sinne ulos kannattaisi mennä. Nyt on toki ollut lämmintä, et on voinu pitää ikkunaa auki ja kisut on saaneet siel liikku rauhassa. Mut sit on tuo Sevi joka päättääkin et hän haluaa valjaissa ulos, mutta sitten se on sitä että kun ulos päästää, niin melkein samantien pitäs poiskin mennä. 😀 Et ota nyt näiden aivoituksista selvää. 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *