007 .jpeg
Blogi

Päivän asut ajalle 17.-21.6.2013

MAANANTAI 17.6.2013
Punainen GaGa mekko – Yours
Housut – Ellos
Kaulakoru – Korusuunnittelu Henna K
Rannekoru – Pori Jazzeilta 2012

Tämä mekko (okei, enemmänkin kyllä tunika) on niitä ensimmäisiä tilauksia mitä olen Yoursilta aikoinaan tilannut ja omistan tästä violetinkin version. Käytän tätä mekkoa niin tuollaisten paksujen housujen kuin kevyiden legginssien/jegginssienkin kanssa mutta tuolloin oli viileä päivä, niin valitsin paksut housut. Kaulaan valitsin ystäväni tekemän korun ja ranteeseen lempparikoru Jazzeilta.

TIISTAI 18.6.2013
Mekko – Yours
Leggins – Anttila
Coach laukku – Maddes
Kaulakoru – Anna Pusu

Tiistaina eläinkuviollinen mekko puhutteli mua eniten (no okei okei, tääki on kyl oikeesti tunika!) ja on samalla yks omista suosikeistani ja sen kanssa puen (lähes) aina legginssit jalkaan. Eka kerta kun ulkoilutin Coachin laukkuani. Yritin valita korutkin jotenkuten sopimaan keskenään eli kun Coach on vaaleanpunainen niin korut ovat violettia (en juurikaan omista vaaleanpunaisia koruja) Molemmat korut ovat Jazzeilta. Bongatkaa mamman kuvausapulainen!

KESKIVIIKKO 19.6.2013
Toppi – Lindex
Housut – Ellos

Puhtaasti vain lenkkiasu! Ja koska aamusti oli viileämpää niin valitsin nämä hemputin leveälahkeiset paksut housut jalkaani (mä en heitä mitään ehjää menemään mutta oon yrittänyt nyt kuluttaa näitä housuja rikki että saisin vihdoinkin heittää menemään – ovat olleet aikoinaan vikaostos, tarkoitus oli ostaa kapeampilahkeiset housut mutta sainkin nämä) ja pitihän sitä ennen lähtöä napsia minusta ja Siiristä yhteispose (joka hieman epäonnistui) sekä tuollainen hauska I CAN DO IT -pose! Toppi on just loistava pyöräilyyn ja kävelyyn, ei tuu niin nopsaan guuma!

TORSTAI 20.6.2013
Mekko – Yours
Leggins – Anttila
Kengät – KooKenkä
Guess laukku – Maddes

Värikäs mekko on vaan parhautta ja parhaiten tähän sopii uudet punaiset kävelykengät ja Guessin laukku! Nuo kengät on muuten aivan ihanat jalassa vaikka edelleen ne väsyttää mun päkiät kun kävelee pitkään + hieman hankaa kantapäätä muttei niin pahasti että rakoille asti olisi mennyt. Tämän viikon parhain asukokonaisuus (omasta mielestäni ainakin) Tähän en valinnut mitään koruja koska mun mielestä tuo Guessin laukku riittää vallan mainiosti!

PERJANTAI 21.6.2013
Mekko – Yours
Leggins – Anttila
Guess laukku – Maddes

Perjantaina käytiin vierailemassa vähän siellä sun täällä, joten valitsin päälleni tämän erittäin kesäisen mekon sillä olihan Juhannus! Tämäkin on yksi parhaimpia asukokonaisuuksia tältä viikolta. Koruja en valinnut koska en omista isoa keltaista korua (sellaisen se mun mielestä olisi tarvinnut koska Kalevala Korona olisi ollut aika näkymätön tässä yhdistelmässä – sitä korua siis mietein mutta päätin jättää pois) Mekko sai kovasti kehuja!

25 kommenttia

 • Anna

  Anna

  Vihdoin taas nettiyhteys toimii! Vika asu on tosi kiva! Keltainen väri pirtsakka ja uusi laukku mätsää mekon kukkien kanssa hyvin. :o)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hienoa et sait toimintaan! Keltainen on ihanan pirteä väri ja mekko sopiikin moneen tarkoitukseen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mikset kavenna noita ylileveitä housuja? Muutama sentti sivuilta pois, niin hutiostostaki voi tulla käyttökelpoinen.. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin varmaan onkin, vaan eipä mulla ole joka päivälle täysin uutta vaatetta. Eli tottakai nämä näkyy moneen kertaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä taas tykkään tuosta maanantain punaisesta mekosta, toki tiistai ja torsikin on kivoja.

  Valittelet sivupalkissa tuossa FB:n laatikossa hyttysenpuremia. Kylmägeeli ei paljoa auta, no voi hetkeksi helpottaa, mutta jos puremat ovat pahoja ja jo muutaman päivän vanhoja, suosittelen hakemaan apteekista hydrokortisoonia ja lisäksi jonkun allergialääkkeen, esim. Histecin tms.

 • Svanhild

  Svanhild

  Punainen mekko (tunika…) oli mun mielestä kaunis ja sopii sulle hyvin.

  Vinkki kissanomistajalle: vanhoista vaatteista, lakanoista, pyyhkeistä tms. kannattaa leikata ns. kissarättejä. Niitä tarvitaan, jos kissa on kova oksentelemaan. Monet kissat ovat. Tulee halvemmaksi kuin talouspaperi, ja musta on jotenkin kivempi käyttää vanhat lumput ennen roskiin laittoa, jotenkin ei anna luonto periksi heittää vaatetta sun muuta ihan suoraan roskiin;) Mä just leikkasin vanhan hapertuneen lakanan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Jos kissa oksentelee paljon, siihen on syy. Tuoretta ruohoa kannattaa pitää aina saatavilla, talvella sitä saa esim idättämällä kauran tai ohran jyviä, kesällä tietysti voi kerätä ulkoa. Auttaa kissaa poistamaan oksentamalla (turkin puhdistamisesta tulleita ) karvoja suolistostaan.

  • Svanhild

   Svanhild

   Tiedän varsin hyvin, miksi kissa oksentelee. Ruoho saa sen oksentamaan vain entistä enemmän, ja rättejä tarvitaan;)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos vinkistä, pitääpä jättää vanhoja rääsyjä kissaräteiksi. 🙂 Tosin ei oo vielä Siiri oksennellut, mut varmaan pian kun on alkanut pitämään semmosta yökkäysääntä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Torstai ja perjantai ehdottomasti kauneimmat! Kun vertaa vaikkapa keskiviikon asuun niin näyttää paljon hoikemmalta olemus kun on vartalolle suotuisamman mallinen vaate. Toki mekossa on hiukan haasteellista pyöräillä/käydä lenkillä. Mustavalkoinen laukku on tosi kiva! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, keskiviikon laitoin koska siinä asussa tuli mentyä. 🙂 Lenkkivaate näin kesällä. 🙂 Kyllä mekollakin voi pyöräillä mutta ehei ihan sellaista hikiliikuntaa halua tehdä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Noissa muutamissa oli laukkujen kans valinnanvaikeutta. 🙂 Oisin tiistahin laittanu tuon mustan Guessin mutta sit aattelin et on liian tummaa. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *