Blogi

Siiri ja uus lelu

   

Kävimme kaupoilla tänään ja sieltähän tarttui vaikka mitä kivaa mukaan, kuten mm. tämä Kong Kickeroo -lelu Siirille.

Sitä on nyt sitten höykytetty menemään aika reippaalla vauhdilla.

Siiri sai myös uuden veskin itselleen, broilerin sydäntä (sellainen makkarapötkylän näköinen pakaste) sekä pari höyhenlelua.

(Myös itselle tuli osteltua jotain kivaa, mutta siitä paremmin sitten ensi viikolla)

14 kommenttia

 • Anonyymi

  Voi kun toinen on innoissaan…:)Siirin iloa on kiva katsella:)
  Mukavaa perjantai-iltaa teille sinne!
  T: PupuTupuna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No vähemmästäkin kissanmintuntuoksusta. 😉 Mut nyt kun ollaan vähän nähty mimmoset lelut Siiriä kiehtoo, ni on ollu kivempi hommata leluja. Zooplussasta otetaan viel lisää. 🙂 Hyvää perjantai-iltaa sinnekin!

 • Liinu

  Vautsi, Siirikin sai igluvessan 🙂 Meillä myös näitä ja mielestäni (sekä meidän kissojen mielestä) ihan parhaita vessoja.
  Minkäs värinen teillä?
  Näyttääpä siltä että Siiri on onnellinen kissa ja sai parhaimman ja rakastavimman kodin mitä kissa voi saada 🙂
  Kiva nähdä noin tyytyväinen otus!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo! Me oltii sitä hetki nyt mietitty et pitäskö hommata ja hommattiin. Siiri kyllä tykkää! Harrastaa semmosta kaivajan meininkiä ettei tosikaan. 🙂 Meillä on semmonen vaalea, oisko se sitte se Pearl.

 • Anonyymi

  Hauska tuo lelu, aika yksinkertaisen näköinen ja jaksaa silti jäystää sen kanssa.. 🙂

  Ihanat nuo tupsut Siirin korvissa ja komea häntä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, ehkä kissanmintulla on osuutensa että jaksaa jäystää. Mut hommattii tommonen ku huomattii et se haluaa painia ja noiden pikkusten lelujen kans se ei oikein onnistu. 🙂 Tupsut on kyllä hauskat, ne varmaa viel kasvaakin tuosta. Ja hännänkin pitäs viel puuskaantua (tulla siis tuuheemmaks) Odottelen innolla Siirin kasvua. 🙂

 • Armi

  Jos totta puhutaan, en ole koskaan pitänyt kissoista. Ne ei vaan jotenkin sovi mun lemppareihin. Mutta Siiri alkaa muuttamaan mun mielipidettäni positiivisempaan suuntaan.

  En ole koskaan nähnyt noin iloista kissaa joka rakastaa läheisyyttä ja rapsutuksia. Meidän naapurin kissa vetäisee kynnet esiin jos menet yhtään lähemmäksi.

  Olisi kiva nähdä tämä tytsy livenä, tästähän on lyhyt pyöräilymatkakin teille. Jos siis kahvitarjous on voimassa vielä ;D

  Ihanaa viikonloppua teille <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No Siiri on tietty rotukissa, ni saanu vähän opetusta kotona. Eli Siiriä ei oo opetettu siihen että varpaat ja sormet on leikkikaluja vaan sitä varten on nimenomaan lelut. Kyl se saattaa varpaisiin tehdä hyökkäyksen jos niitä vahingossa heiluttelee, mut ei se koskaan pure. Ja Siiri menee siellä missä mekin, mut ei se kokoajan rapsutuksia kaipaa mut selvästi tykkää kun päätä hivelee. Pistää oikein simmut kiinni ja oottaa lisää. Mut on Siiri kyl munkin näkökulmasta ihan erilainen kissa mitä oon aiemmin nähnyt.

   Kyyyyl se kahvitarjous on viel voimassa. Kurkkaahan FB:ssä postilaatikkosi, ni katsellaan. 🙂

  • Anonyymi

   Kyllä ne ilmaiseksi naapurista saadut maalaiskatitkin muuten oppii. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nii no oppii kyllä jos halutaan opettaa.

 • Anonyymi

  Minustakin olisi mukava nähdä ihana Siiri! 🙂 Et varmaan pistä pahaksesi jos tulen joku ilta käymään teillä kun olet noin ihanan sosiaalinen? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mä vähän pistän pahakseni koska en tunne sinua. 🙂 Ettei tänne nyt kuka tahansa tuntematon lukija voi tuosta vain tulla. Jos tämä oli nyt tuohon Armin viestiin, niin hänet minä olen nähnyt ja tiedän ihan nimeltäkin, että se on nyt vähän asia erikseen.