044_.jpeg
Blogi

Heinäkuun eka ja viimeinen täys lomaviikko

Joskus elämä on vauhtia ja naurua täynnä

Kesälomani viimeinen täysviikko alkoi tänään ja mikäli huhut pitävät paikkansa, on tällä viikolla tarkoitus olla lapsenlikkana. Eipä siinä mitään, mielellänihän minä! Samalla tässä alkoi myös unirytmin korjaus.

Oi että miten eilen oli mahtava päivä! Kävimme morjestamassa paria ystävääni ja päivä hurahti siinä todella nopeasti – hyvän ruuan ja keskustelun parissa. Aivan ihanaa! Ja tällä tulevalla viikolla pitäisi nähdä lisää ystäviä. Saimme myös hyvän vinkin jotta kuulemma kannattaisi käydä Museokeskus Vapriikissa – sinne suuntaamme vielä tässä kesän aikana katsomaan tuon kiinnostavan näyttelyn.

Tänään tarttis raahautua keskustaan katsomaan ystäväni 30-vuotislahjaa. Tai katsomaan ja katsomaan, tiedän jo mitä ostan joten siis ostamaan olen menossa ja samalla haen Suomalaisesta parit PILOT -merkkiset kynät kun ne pääs jo pari viikkoa sitten loppumaan enkä oo muistanu noita ostaa kun oon tuolla käynyt. (se vanhuus ei tuu yksinään, ehei, se tuo mukanaan myös kaverinsakin)

Betty ja Rita rintaliivit
Bongasin nämä kivat rintaliivit Lumingerien sivuilta ja koska Elomi tuntuu olevan se paras rintaliivimalli rinnoilleni
niin tässä seuraavat liivit mitä kuolailen. Betty on vasta tulossa oleva malli mutta Ritaa saisi jo kaupan puolelta. Kiitos Lumingerien, mun rintaliivivarastoni ovat loistavanpuoleiset – viidet rintaliivit, kahdet urheiluliivit.

Edellisvuoden satoa – omnomnomnom
Tänä vuonna olisi tarkoitus hommata mustikoita ja ehkäpä mansikoitakin pakkaseen kun ovat niin
ihania rahkan kanssa ja mikseipä myöskin smoothiena
Shopninka vaihtoi nimeään – hieman tätä hämmästyin kun klikkasin aamulla
itseni Shopninkan sivuille. Olin ensin et kirjoitinko osoitteen väärin
mutta eihän suinkaan. Shopninka on siis nykyisin Jills.fi!

Lauantaina vietin pitkästä aikaa kunnon hoilotus ja kirjeen kirjoittelu päivän. Mies oli muissa touhuissa sinä päivänä, joten saatoin antaa aikaa itselleni. And it was go-ooood (lainaten Jim Carreya elokuvasta Bruce Almighty) Innostuin katselemaan noita parhaimpia Jim Carrey elokuvia – toivonkin että häneltä tulisi vielä hyvä komedia. Oon vähän kaivannut hänen hauskuutuksia! Erityisesti tuo Fun with Dick and Jane elokuva oli hyvä. Muita Jim Carreyn komedoista pitäviä?

Meidän takapihakin sitten vihdoin ja viimein kynnettiin + laitettiin ruohonsiemenet kasvamaan. Vaan taitaapa jäädä ensi vuoteen meikäläisen viherpeukaloinnit. Kiva ois jos saataisiin terassi rakennettua tuohon vielä tämän vuoden aikana, mutta katsotaan nyt.

Katsotaan pääsisikö sitä tänään illalla uimaan. Määhän olisin vedessä vaikka 24/7 jos multa kysytään. On se uiminen nimittäin vaan niin kivaa puuhaa! Täytyykin toivoa, että meillä olisi kauniit ilman kun Anselmi tulee vierailemaan. Päästäisiin Yyteriin ihastelemaan!

Siirin uusi lepopaikka – ihanaa ku voitiin laittaa nuo takas ja Siiri osaa fiksuna väistää
Keittiönkaapistojen yllekin laitettiin maljakot takaisin mutta niitä ei tarvitse murehtia sillä Siiri ei tykkää
enää jostain kumman syystä pomppia sinne – johtuisikohan siitä et aina kun on yrittänyt niin on tipahtanut alas
(Sis. mainoslinkkejä joista ei kerry minkäänlaista tuloa bloggaajalle!)

61 kommenttia

  • Armi

   Bruce – Taivaanlahja on edelleen se mun ykkössuosikki :).
   Taalat taskuun, Dick & Jane ja sitten myös se Yes Man menee myöskin 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaikki kolme on hyviä elokuvia, oma suosikki noista tuo Dick&Jane. 🙂

 • Anonyymi

  – Siis Jim Carrey on loistava! Mä niin tykkään sen leffoista ja oon ne kaikki varmaan nähnykkin 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en oo kyl kaikki Carreyn leffoja nähnyt mut osan kyllä. Kerrohan säkin oma suosikkisi. 🙂

 • Anonyymi

  Aaa, eksyin pitkästä aikaa blogiisi ja tuo kissa sulatti sydämeni! Aivan ihana! Minkä rotuinen se on? Ei taida ihan matiainen olla? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tervetuloa tervetuloa! 🙂 Siiri on kyllä ihana vaikka osaa se riiviökin olla. Siiri on Maine coon, ei siis maatiaine. 🙂

 • Mervi

  Psssst… Ritan uusi kausiväri Poppy red tulee syyskuussa. 😉

  Siiri on kyllä niin suloinen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oijoijoi, pitikö sun mennä sanomaan. 😉 Nyt mä himoitsen sitäkin väriä! 🙂 Apuaaaa!! 😉

   Siiri on tommonen et sulattaa kaikkien sydämet. Pitääkin neidistä tehdä kattavampi postaus.

   Jos joku haluaa esittää kysymyksiä Siiristä niin niitä saa laittaa tähän kommenttiboxiin. Laitan ne talteen ja ne tulee sitten samassa kun Siiristä tulee kunnon esittelyt. 🙂

  • Anonyymi

   Kaikkien sydän ei kissoille lämpene, ei myöskään Siirille. Vaikka kuinka olisi rotukissa, mutta on söpöstä kaukana, ei herätä helliviä tunteita. Tämä on siis vain toteamus. Kissaihmisten (niiden, jotka täälläkin älähtävät joka asiasta), on vaan niin vaikea sitä ymmärtää, että kaikki ei ole kissaihmisiä, jos he sitä ovatkin henkeen ja vereen ja usein vielä hampaatkin irvellä. Ja jotta ei tule määkimisiä, minä en valittele enkä kirjoittele, että byääh, miksi täällä on kissapostauksia. Ne on sitten eri henkilöt.

  • Anonyymi

   Minä taas oon sitä mieltä, että nykyään on aika paljon kissapostauksia..ennen oli mukavasti vaatejuttuja ja niistä tykkäsin. Anteeks vaan, nyt on aika paljon tullut samoja vaatekuvia(?) uusintana..ei pahalla, tää on vaan ahkeran lukijan kommentti. Olen seuraillut blogia sieltä asti kun olt Kappahl-kisassa. Huom, ei kissassa 😀 😀 (oli pakko)

   Uudet hiuksesi pukevat, todella pirteät!

   Kun oot niin ahkera kirjoittelija, niin pistä Siirille oma blogi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä ajattelin tehdästä Siiristä kattavamman postauksen koska Siiristä tulee paljon kyselyitä ja ihasteluita sähköpostiin. Että kyllä varmaan enemmistö tykkää, kun Siirikin blogissa vilahtelee.

   Niin, Siiristä on postauksia mutta esim. tässäkin postauksessa ihan lopussa vasta ja jos on joku video, niin ne jotka eivät tykkää niin jättävät vain painamatta siitä PLAY nappulasta. 🙂 Ja postauksissakin lukee vain ne muut tekstit, mutta jättää Siirin osuuden pois. 🙂 Siiri kuuluu elämään, joten se myös kuuluu blogiin. Ne jotka ei edelleenkään tykkää, niin lopettaa blogin seuraamisen – so simple! 🙂

   Ja mitäs mitäs, onhan nyt vaatejuttujakin. Ku tässä teen inventaariota omaan vaatekaappiini. Ja totta kai on samoja vaatekuvia kun on samoja vaatteitakin. Ei mulla ole vuoden jokaiselle päivälle eri vaatetta. 🙂 Vaan samoja käytetään. 🙂 Et jos aina täytyy näkyä eri vaate, nini sitten tämä blogi on hitusen väärä sellaiseen seurantaan.

  • Anonyymi

   Luulin, että oot jo tehny Siiristä montakin jättipostausta.:D Kiva nähdä millainen sun käsitys jättipostauksesta on…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ole Siiristä vielä yhtäkään jättipostausta. 🙂 Mutta siis Siiri on kyllä osallisena muutamassa sellaisessa, ei siis pääosassa. 🙂 Eiku nii joo, se näyttelypostaus oli jättipostaus. Ja tarkoitin tuolla, että tekisin Siiristä sellaisen kattavamman infoesittelyn kun nyt tulee kovasti samoja kyselyitä, niin olisi täällä blogissa sitten tiedot ja täältä vois sitten katsoa.

   Sori siis teille jotka ette nyt kissa-aiheisista postauksista tykkää, mutta kyllä se on niin että te päätätte luetteko sitä mistä minä kirjoitan. En oo kaulin käessä siel selän takana seisoos, että LUE PIPSAA, LUE LUE! 😉 😉 Eli kyllä aika nopsaan huomaatte jos on kokonaan Siiristä kyseinen postaus, niin älkää lukeko. Mutta se että esim. tässäkin postauksesta on Siiristä vain lopussa pieni maininta niin ei tuosta nyt mitään pelihousuja kannattaisi repiä. 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On Siiristä se yksi jättipostaus, näyttelystä mutta ajattelinkin nyt lähinnä sellaista infopostausta kun saan joka päivä kyselyitä Siiristä, niin pohdin sellaisen tekoa, niin oli ne tiedot tuolla sitten jo. 🙂

   Jättipostaus on nimenomaan tuollaisen näyttelypostauksen pituinen. 🙂

 • Anonyymi

  Kestääkö tuo ikean hylly todella tavaroiden+ Siirin painon :O ?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tuo ole ikeasta ostettu vaan muistaakseni sotkasta. Kestää 10kg painon + olemme käyttäneet tuohon parempia, kipsilevyyn sopivia ruuveja. Hyvin kestää kun rauhallisesti vain käppäilee.

 • Anonyymi

  Ihan uteliaisuudesta kysyn, kun olen ymmärtänyt, että "isäntä" on yrittäjä, että ehtiikö/pystyykö hän pitämään yhtään kesälomaa? Onko teillä yhtään yhteistä lomaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Yrittäjillä ei ole lomaa, mutta kyllä hän jotain vapaita pystyy pitämään. Yhteistä lomaa ei ole, mutta yhteisiä lomapäiviä kyllä.

  • Anonyymi

   Heippa, täällä yksi yrittäjä jolla on lomaa viisi viikkoa ja vasta eka viikko menossa, jihaa ;)))

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onnittelut tästä. 🙂 Jos itse pyörität firmaa, niin harvoin on firmalla mahdollisuus pitää noin kauaa luukkuja kiinni. Asia erikseen jos on sitten muita työntekijöitä pitämässä niitä luukkuja auki. 🙂

 • Anonyymi

  Tässä postauksessa oli sen verran paljon mainontaa, että voisit laittaa tunnisteeksi sen yhteistyön…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tämä ei ollut yhteistyöpostaus vaikka linkkejä onkin. Jos kyseessä on yhteistyöpostaus, on siitä sillon yhteistyö mainittu – niin tekstissä kuin tunnisteessakin. Nämä ovat ihan puhtaasti omia ihasteluitani ja vinkkailuja.

   Mutta ehkäpä alan tästä lähin laittamaan tunnisteeksi myös mainoksen jottei tule mitään väärinkäsityksiä. Tosin tässä tapauksessa mainos voi olla vaikka itseni laittama josta en saa mitään korvausta. Mutta eipähän tuu sitten kenenkään revittyä pelihousuja. 🙂

 • Anonyymi

  I CAN'T LIE! Tai jotain tuollaista sanoo se Jim Carrey Valehtelija valehtelija leffassa. Se on kyllä paras leffa Jimiltä, aina saa nauraa maha kippurassa 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahahah! Tuo on kyl tosi. Sit siinä oli joku muukin kohta mikä nauratti aina, mutten nyt pysty sanomaan et mikä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl hauska kohta! Muistaakseni tossa oli joku muukin kohta hauska, muttei nyt tuu mieleen. 🙁

 • Marikamaria

  Jim Carreyn leffat on ihan huippuja! 😀 Lempparit varmaan Sähköputkimies, Valehtelija valehtelija, Bruce – taivaanlahja ja Taalat taskuun – Dick & Jane. Löytyis kyllä enemmänkin näitä lemppareita, ei osaa valita parasta! 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl vaikea valinta. Sit tykkäsin noista Pet Detective leffoista. Varsinkin se missä se Carrey venyttää sitä Ooh… Really! 🙂

  • Marikamaria

   Oo Ace Venturat joo! Ihan mahtavia! 🙂 Olin jo ihan unohtanut vaikka ne oli ne leffat joiden kautta törmäsin kyseiseen näyttelijään joskus ihan lapsena. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Täytyykin katsoa ne tänä viikonloppuna. 🙂

 • Anonyymi

  Ootko katsonut I love you Philip Morris -leffan? Vähän erilainen Carreylta, mutta on siinä huumoriakin. Ei tosin sellaista aivotonta kuin jossain Liarliarissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon katsonut, oli vähän erilainen mutta kiinnostava. 🙂

 • Anonyymi

  I love you Philip Morris on niin <3 <3 <3 IhANA. kANNATTAA KATSOA. Kai käy itse metsästä noukkimassa mustikat ? nam nam !!!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nähty on. 🙂 Ja ei todellakaan, mua ei saa metsään enää ikinä mustikoita noukkimaan. Oon sen pari kertaa kokenu ja voin sanoa, et oon liian kaupunkilainen tykätäkseni niistä otuksista jotka sitä keräämistä häiritsee. Toki se vois olla kivempaa jos ois se laite jolla kerätä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en tosiaankaan käy itse noukkimassa. Oon pari kertaa tehnyt ja sillo viimeisellä kerralla totesin että ei ikinä enää. 🙂 Toki se vois olla kivempaa jos ei ois niitä ötököitä niin himpskatisti + olisi se kone jolla noukkia.

  • Anonyymi

   Ohan niitä hyttysmyrkkyjä keksitty, tekosyy siis sinulta vain.
   hyvää hyötyliikuntaa saisi siinä samalla. ja se kone maksaa 4e ….

 • Anonyymi

  En millään pahalla/ilkeästi kysy, mutta miten olet päästänyt itsesi tuohon kuntoon? En pahemmin blogiasi seuraile, joten vastaus on saattanut mennä multa ohi. Mutta siis miksi? Eikö siinä vaiheessa kun alkaa menemään ylipainon puolelle, niin kellojen pitäisi soida?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo'o 🙂 Voi kyllä ne kellot on kilkattanu ja lujjaa mutta en valitettavasti osaa itsekään vastata kysymykseesi – MIKSI? En nimittäin itsekään aina ymmärrä että MIKSI. Moni tekijä sen teki ja kun oli heikko, niin antoi sen tapahtua. Nyt kun on vahvempi niin yritetään edes jotenkin korjata sen heikkouden aiheuttamia haittoja.

  • Anonyymi

   Minulle olisit todellinen idoli jota seurata jos nyt ottaisit tämän blogin, nämä ihmiset ja valjastaisit uuteen uskoon itsesi meidän avulla. Läheisten tuki mukaan ja bloggaajat ja kohti uutta Värikkäämpää Elämää hoikempana! Enkä tarkoita mitään 60-70kg painoa vaan vaikka aluksi kasilla alkavaa. Saisit kokeilla sellaisia vaatteita joista voit vain unelmoida, voisit tehdä ja jaksaa sellaista mitä en tuossa painossa nyt pysty. Uskon,että sinusta tulisi kaipaamasi julkkis myös tuota kautta kun tänne blogiin kirjoittaisit omasta matkastasi! Tiedän mistä puhun. En ole itsekkään aina ollut hoikka tai edes normaalipainoinen. Lähtöpainoni oli kaksi vuotta sitten hurjat 181kg…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onnittelut hienosta saavutuksesta. 🙂

  • Anonyymi

   Että kun lihava bloggaa niin aiheen pitää aina olla laihdutus, muuta ei voi olla? Minusta anon kysymys ja ehdotus painosta (?!!!!) on hyvä esimerkki siitä, miten kulttuurissamme lihavaa saa kohdella sikamaisesti.

   Vai moniko ehdottaisi sopivampaa painoa vaikka anorektiselle muotibloggaajalle? LIHAVUUS on henkilökohtainen ominaisuus, jonka sorkkiminen on törkeää ja ilkeää. Miettikää vähän tätäkin ennen kuin alatte ylipainoista "auttamaan".

 • Anonyymi

  Hyvää viimeistä lomaviikkoa! Aiotko tällä viikolla mennä käymään Tampereella?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia! Ei, en aio tällä viikolla käymään mutta tuossa ensi viikolla.

 • Anonyymi

  Jahkailet tuota kameran ostoa… Ymmärrän sen, että rahapussin rajat on otettava huomioon, mutta muuten, olen lukenut/kuullut jostain lauseen

  "Paras kamera on se, jolla ottaa kuvia."

  Eli se kamera ei sinua kaupassa paljon hyödytä. Ne järkkärit ei NIIN paljon eroa toisistaan, että asiaa pitäisi kuukausitolkulla pohtia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mää jahkailen aina, siitä ei pääse yli eikä ali. Ja kyllä, järkkäreissä ei varmaankaan ole paljoa eroa (vaikka en tiedä tästä varmaksi sanoa koska en tunne järkkärimaailmaa, ammattilainen voisi olla asiasta ehkä jotain mieltä) Mutta haluan silti olla varma. 🙂 En halua ostaa tuosta vain hetken innostuksesta jotain kameraa, joka sitten käytössä voi osottautua ettei pidäkään. Tässä on nyt meneillään sääsökausi ja parin kameramerkin testailut. Väliajaksi saan kuulemma miehen kameran, tuossa se taas pöydällä odottelee. Ja nyt vihdoinkin voi kuvata paremmi kun on pidempikestoine akku, joita pitää ostaa pari lisää kun näköjään toimii tuossa. 🙂

  • Anonyymi

   Minulla ainakaan ei ole mitään vara-akkua järkkäriin. Latautuu aina niin nopeasti kyllä (parissa tunnissa).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, latautuu joo mutta vara-akku on lähinnä sitä tilannetta varten kun siitä käytetystä akusta alkaa hiimumaan virta. 🙂 On meillä videokameraankin vara-akku mutta arvaa vaa muistaako sitä koskaan pitää ladattuna. NO EI TIETENKÄÄN! 😉

  • Anonyymi

   Vara-akut ovat sinänsä ihan huuhaata, että ne tyhjentyvät jos niitä ei käytä. Samalla vaivalla lataat sen kamerassa olevan akun kuin otat jonkun vara-akun jonka varaustaso on laskenut huimasti ja kohta joudut taas vaihtamaan. Ja taas. Ja taas.

   Mun järkkärin akku kestää ainakin ihan hervottoman pitkiäkin kuvailusessioita ja sen latautuminen täyteen kestää n. tunnin. Tuskin sulla on sellaista tilannetta ettetkö voisi akkua ladata ennen kuin menet johonkin kuvaamaan. Et kuitenkaan ole mikään ammattikuvaaja joka työkseen kuvaisi. Turha laittaa rahaa kiinni ylimääräiseen jätteeseen, kun ammattilaisetkin pärjäävät yhdellä akulla joka kulutetaan tyhjäksi ja ladataan täydeksi -> tehostaa muuten akun elinikääkin. Jos aina hilppailet vajaalla akulla ja latailet sitä hetken etkä anna tyhjentyä ja täyttyä kokonaan, niin se syö akkua. Ihan hölmöläisten hommaa tuollainen säätäminen.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa. Yhdellä latauksella kuvaa kyllä aikamoisen määrän…

  • Anonyymi

   Ja minäkin olen samaa mieltä edellisten kanssa. Järkkärin akku kestää todella pitkään. Eikä sen varaus lopu mitenkään yllättäen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis tottakai yhdellä akulla kestää todella kauan, mutta vara-akku onkin sitä varten jos tarvitaankin nopeasti uutta akkua tai jos vanha akku menee rikki, niin on sitten heti ottaa uusi tilalle. Että jos tuo kamera on ihan kotosalla käytössä, niin yhdellä akulla sitä tulee käytettyä mutta koska akut kuluu, joten oon kaukaa viisas ja hommaan parit vara-akut jo. Kun yhteen vaiheeseen oli todella vaikea löytää tälle miehen kameralle uutta akkua, joten voitte uskoa miten onnellinen olin kun vihdoinkin löysin sellaisen joka ei edes maksanut paljoa. 🙂

   Että siis joo, ei sitä vara-akkua silleen käytetä että kun toisesta menee virta vähiin, niin vara-akku tilalle. Ehei, vaan nimenomaan jos tulee tilanne että tarvitaankin nopeasti lisävirtaa kun ykkösakusta onkin virta loppu taikka kun ykkösakusta alkaa olemaan oma elämä lopussa. 🙂

  • Anonyymi

   En mä oikein vieläkään tajua vara-akun (tai useamman?) tarvetta. Millainen akku tuo Lumixissa muuten on?

  • Anonyymi

   Mullakin on aina vara-akku mukana. Lataan molemmat akut edellisenä päivänä/yönä. Kyllä mulla ainakin on akku loppunut kesken kuvaamisen, en tiedä sitten kuvaanko vaan niin paljon – kamera on siis koko ajan kourassa. Ainiin, ja valokuvauskursseilla, joilla olen ollut, suositeltiin kaikkien hankkivan vara-akun.

 • Anonyymi

  Jos haikailet järkkäriä, niin hanki se. Ei ole mitään järkeä ostaa nyt toista kökköä pokkaria aiemman levittyä ja jäädä haikailemaan järkkärin perään yhä lisää. Järkkäriin voit aina ostaa uusia putkia tarpeen mukaan, runko kestää kyllä monta kymmentä vuotta käyttöä. Satsaa kerrankin laatuun ja kestävään kehitykseen, äläkä osta romua mikä joutuu kaatopaikalle viiden vuoden maksimikäyttöiän jälkeen. Pokkarit eivät kestä. Järkkärin runko kestää. Ei luulisi olevan vaikea päätös tämän faktan valossa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kyllä mä järkkärin ostan kun mies lupasi siksi aikaa Lumixin käyttöön. Ja nyt kun hommattiin siihen se parempi akku (+ hommattaan viel parit vara-akut lisää) niin on kivempi kuvailla. Iso mötikkä tuo on joten paljoa huvita viedä maailmalle mutta nytpä voin rauhassa säästellä pari kuukautta ja ostaa sitten sen mikrojärkkärin. 🙂 Jääköön Lumix sitten kotikameraksi. 🙂

 • Anonyymi

  Moikka!
  Ymmärrän hyvin että sinulla on ollut hauskaa tuota naurukuvaa ottaessa, mutta eikö ilmeesi ole vähän liioiteltu? : D Itselläni on koira nimeltä Pipsa, mutta kutsun sitä Pimuksi, koska se näyttää aivan sinulta, olet idolini. Käyn Pipsan kanssa aktiivisesti lenkillä joten siitä se kunto karaistuu! ; ) Olen myös karppaaja, ja sen avulla onkin kiloja ihan mukavasti poistunut. Ehkä sinunkin kannattaisi ottaa neuvosta vaari tai ainakin vähentää herkkuja. (Vaikka se sohvan pohja sieltä mukavasti kutsuukin.) Lähde vaikka heti lenkille ja vuokraa vaikka koira mukaan niin se pitää kunnolla liikkeessä.
  P.S Minusta entinen profiilikuvasi oli parempi kuin nykyinen. : )

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No liioiteltu ja liioiteltu, se on ihan tilanteessa otettu kuva. Miehen napsima ja parhaimmat kuvat saa, kun antaa vaan mennä. Olen kokeillut karppausta mutta se ei onnistu mun kohdallani koska en voisi luopua ruisleivästä enkä perunasta. 🙂 Mutta en silti sitä kiellä, etteikö tuo ole ihan jees tapa laihduttaa.

   Vähentää herkkuja? Voi niitä on kuule vähennetty jo todella reippaalla tahdilla, herkuttelen kyllä mutta kohtuudella. Ja liikunkin vaikken jokaisesta reissusta blogissa mainitsekaan. 🙂

   Mistä voi vuokrata koiran? Tekisin sen kyllä heti vaikken kyllä ihan vain lenkkeilyn takia. 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Videosta en tiedä mitään, uusi postaus tuli periaatteessa äsken mutta en mä sitä kunnolliseksi laske kun on vain täynnä kuvia. 🙂