Nimet%c3%b6n.jpeg
Blogi

Ostohyvitys.fi

 * Blogiyhteistyö *

Sain uudelta yhteistyökumppaniltani, Ostohyvitys.fi sivustolta tiedustelun olisinko kiinnostunut yhteistyöstä heidän kanssaan, niin kovin kauaa mun ei tarvinnut asiaa miettiä koska olen kyseisestä sivustosta ollut kiinnostunut jo pitemmän aikaa ja nyt sitten tässä yhteydessä menin ja liityin. 

Ilokseni huomasin että tuolla on aika kivasti kaikenlaisia verkkokauppoja kuten esimerkiksi Asos, Zooplus, Cellbes, Evans, Figleaves, Feelunique, Hyvinvoinnin Tavaratalo, Katoko, Musti&Mirri, Nanso, Nelly, Spartoo ja Zalando + paljon paljon muitakin.

Miten tämä siis toimii?

Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission.
Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta
tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus).
Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa.
Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa. Tavallinen käyttäjä
voi säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostoksensa
Ostohyvityksen kautta. Ostohyvityksen voi ajatella bonuskorttien ja kauppojen
kanta-asiakasohjelmien sähköisenä vastineena. Aivan kuten kauppojen
bonuskorteissakin, kaupat maksavat Ostohyvitykselle komissiota
Ostohyvityksen kautta tulleista asiakkaista.

Esimerkiksi ostamalla Ostohyvitys.fi sivuston kautta 100
eurolla Nelly.com verkkokaupasta saat 11,5EUR rahaa takaisin ostoksistasi. Aion tilata jostain nettikaupasta JOTAIN ja kerron siitä sitten myöhemmin omat käyttökokemukseni.

Tämä postaus on siis toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi -sivuston kanssa ja postauksen linkkejä voi kaikessa rauhassa klikkailla – en ansaitse linkeistä tai mainostamisesta mitään rahaa vaan mikäli jokunen määrä rekisteröityy Ostohyvityksen käyttäjäksi tuon kampanjasivuni kautta voin saada jonkun lahjakortin johonkin verkkokauppaan. Eli en saa sinun tilauksistasi mitään euroja omaan kukkarooni.

Mutta jos nyt kiinnostuit niin käy kurkkaamassa Ostohyvitys.fi. Jokainen joka on kampanjasivuiltani liittynyt käyttäjäksi, saa ilmaisen Fazerin suklaalevyn mikäli kokeilevat Ostohyvytys.fi palvelua bonusten keräämiseksi vuoden loppuun mennessä (31.12.2013) Huom! Ilmaista suklaalevyä ei tule pelkästään liittymisestä vaan vasta kun on tilannut Ostohyvityksen kautta jotain.

Ostohyvitys.fi palvelu on maksuton.

16 kommenttia

 • Ayesha

  Ayesha

  ai seillä on zooplussa ja musti&mirrikin! taidankin liittyä, saisi vähän takaisin näiden kolmen ahmattikatin ruokakuluista. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mää kans aattelin et kun tuolla on Zooplus, ni saadaan vähän hyvitystä ku noille tilaillaa jottain. 🙂

 • Universalis

  Universalis

  Hmm, varsin kiinnostavaa toki jos ilmaiseksi bonusta saa. Olen yleensä tämmöisten suhteen kuitenkin hyvin skeptinen, ilmaisia lounaita kun ei ole olemassa… Mutta täytyy vielä miettiä. Miksei toisaalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mäkin olen, mutta ainakin muilta käyttäjiltä kun oon kyselly ni tuo toimii. Jos esim. ostat Nellyltä 100EUR niin saat 11,50EUR takasin. Tosin tuo riippuu siitä mimmonen palkkio milläkin kaupalla on. Jollakin voi olla pienempi. Mut tuo palvelu on kuitenkin ilmainen ettei se maksa. Kantsii vilkasta.

  • Universalis

   Universalis

   No niin, mä nyt sitten kokeilen kun siellä oli näköjään Varustelekakin. Piti sieltä meinaan just tehdä tilaus, niin miksei samalla kokeilis tätä. 🙂 Itehän en ollu ees kuullu tämmösestä aiemmin. Mitä nopeesti vilkasin, nin siellä on tosi paljon kauppoja, jotka oli ennestään outoja mulle. Hyvä palvelu jo sinänsäkin, et kerää yhteen erilaisia nettikauppoja! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eli sun pitää tilata jotain ennenkuin saat suklaalevyn. Jos sun tekee mieli vaikka kirjaa, niin meet Ostohyvityksen kautta kirjakauppaan jonka linkki on tuolla sivulla. Jossain vaiheessa sen sitten pitäisi saada.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kannattaisi myös kertoa että tilillesi kilahtaa euroja jokaisesta joka linkistäsi kauttasi tuonne liittyy 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kannattaisi opetella lukemaan se teksti eikä vääristellä asioita. En saa tililleni mitään senttejä taikka euroja joka kampanjasivuni kautta tuonne liittyy. Lahjakortin saan jossain vaiheessa mutta missään nimessä se ei mene niin että saisin rahaa/liittyjä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pipsaaa!! Oletko koskaan tilannut mitään Jills.fi plusmuotia naisille verkkokaupasta? Itse olen lyhyt ja paksu ja löysin tuolta aivan mielettömän kivoja nuorekkaita vaatteita. Tilasin esim. yhet housut eikä mun tarvinnut lyhentää niitä yhtään!! Kantsii katsoa, jos säkin löytäsit itsellesi sieltä jotain. Aattelin vaan vinkata.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En oo tuolta Jillsilta ostanu mut sillo ku se oli shopninka niin oon. Esim. Magenta mekko on sieltä ostettu.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, tosi kiva, kun kerroit suoraan, mitä hyötyä sinulle on ostohyvityksen promoamisesta! Tästä samasta on ollut monessa blogissa, ja niistä on saanut kuvan, että bloggaaja vain hyvää hyvyyttään tarjoaa lukijoillekin mahdollisuuden liittyä. En ole silloin halunnut edes linkkejä klikata… Mutta koska sinä olit rehellinen, niin päätin, että jos itse ostohyvitykseen liityn, niin teen sen sinun kauttasi. Kiitos!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ole jujua ja olen omalta osaltani kaikki mahdolliset kimmurvenkit kertonut. Me saatiin 3,33euroa takaisin kun tilattiin Zooplussalta. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *