Asu1.jpeg
Blogi

Lämpimän talvitakin alta lähetän kuulumiseni

Kääk! Perjantaina ois joulukuun ensimmäinen ja siitä alkaakin laskenta jouluaattoon – voinkin varmaan jo paljastaa että mäkin otan osaa tähän laskentaa. Multa nimittäin tulee joulukalenteri eli joka päivä tulee videoluukku. Varoitan jo etukäteen ettei kaikkien luukkujen aiheet ole kovin jouluisia. Joulukalenteritkin odottaa avauksia ja meillä on niitä 3kpl – joko teillä on joulukalenterit valmiina? Mä odotan edelleen innolla kalenterien avauksia, vaikka en ehkä ihan niin innokkaasti kuin lapsena. Lapsena mulla oli muuten kuvakalenteri ja teininä vuoroon tuli suklaakalenterit. Aikuisena ne kalenterit taas vaihtui Veikkauksen raaputettaviksi arpakalentereiksi ja on niistä kerran tosi hyvin voitettukin, vaikka enimmäkseen ne voitot on olleet 5-200€ väliltä.
Pääsin viikonloppuna maistamaan niitä mulperimarjoja, ilman sitä kamalaa raakasuklaata ja olitte kyllä oikeassa – mulperimarja on parempaa sellaisenaan. Ainakin muistelisin joidenkin sanoneen noin. Yritin eilen etsiä niitä kaupasta, mutta en löytänyt. Voisiko joku ystävällisesti kertoa mistä niitä saa Pori-Ulvila akselilla? Netistähän niitä saisi tilattua helpommin, mutta haluaisin käydä ihan kaupasta ostamassa. Ja oli muuten tosi hyviä, maku oli yllättävän rusinamainen. Aion kokeilla yhdessä leivontakokeilussa näitä, että miten siinä toimivat. Tuutte näkemään ja kuulemaan siitä kokeilusta myöhempänä. 

Oon tällä seittemännessä taivaassa, kun kauan odottamani Yoursin paketti tuli sitten vihdoin ja viimein. Muhun otettiin sieltä yhteyttä tuossa reilu kuukausi sitten, että kiinnostasko valita parin asukokonaisuuden vaatteet heidän nettikaupasta. No kyllä kiitos! Ja nyt se kasa vaatteita odottaa tässä Siirin valtaamassa laatikossa. Kaikista hauskinta tässä on silti ollut tämä englanninkielinen yhteydenotto – ihan on pitänyt puhelimessakin asti puhua ja se on ollut jännittävää, koska en juurikaan puhu englanniksi. Ymmärrän loistavasti toista, mutta se puheen tuottaminen kestää kauan kun mietin ihan liikaa, että sanonko sen nyt täydellisesti. Olikin kiva kuulla kannustavaa palautetta tuosta puhelusta, että hyvin ymmärsi vaikka en täydellisesti puhunutkaan. Keskustelijani sanoikin, että mitä hän on suomalaisten kanssa keskustellut, niin mietimme ihan liikaa sitä että puhummeko tai kirjoitammeko täydellisen oikein, kun vähemmälläkin ymmärtää oikein hyvin. Pitäisi enemmänkin harjotella tuota englanniksi puhumista, kenties joku kavereistani alkaa puhumaan mulle englantia?  Mut nyt odotan innolla että pääsen kuvaamaan näitä saapuneita asuja – molemmista ois aika kivat pikkujouluasut, jahka sitä osaisi päättää että kumpi.  

Mekko – Yours Clothing / Takki – Ellos / Legginssit – Yours Clothing
Laukku – YSL / Nilkkurit – Rieker

Käytiin viikonloppuna hieman kyläilemässä ja kun olin valinnut tämmösen tosi kivan yhdistelmän ylleni, niin nappasin kameran siltä varalta mukaan josko ehtisimme ottaa siitä kuvatkin ja ehdittiinhän me! Kaverimme kodin vieressä on kiva metsäpläntti, joka sai tällä kertaa ajaa asiansa kuvauspaikkana. Oon tosi tyytyväinen näihin miehen ottamiin kuviin – käytettiin tässä Olympuksen 45mm f/1.8 linssiä ja nämä taitaakin olla ensimmäiset asukuvat sillä otettuna. Minä kelpuutan! Tämä Ellokselta ostettu Inger-takki on aivan ihana ja todella lämmin (ei hiosta) ja oon ilonen punaisesta väristä. Musta tämän kokonaisuuden väriyhdistelmä on todella kiva. Voisinpa ihan raikkaaksikin sanoa. Muistan ajan milloin kaikkien takkieni piti olla…. MUSTIA! No musta toki sopii kaiken kanssa, mutta kyllä värikkäämpi takki enemmän piristää. Ainakin talvisin olen huomannut, että värikkyys piristää, vaikka huomaan usein itsekin sortuvani talvisin niihin tummempiin väreihin ja siksi oonkin miettinyt, että onko pukeutumisen tyyli enemmänkin mielialoista kiinni?  Kun asiaa mietin enemmän, niin ujona ja epävarmana tykkäsin pukeutua niin ettei muhun kiinnitetty huomiota. Halusin olla näkymätön. Kun nyt taas kun olen itsevarma, niin haluan näkyä ja kuulua.

Jos muuten etsit punaista talvitakkia, niin voin suositella tätä päälläni olevaa Inger-takkia* Lisäksi tää ois vielä tämän illan Elloksella alennuksessa. Hinnasta lähtee Cyber Monday alennuksen takia -40% pois. Itse tuijottelen tässä nyt tätä Irene-takkia*, mutta pohdiskele onko tuo väri t.sininen vaiko musta. Tietääkö kukaan? 

!! * -merkityt ovat kaupallisia linkkejä !!

16 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai lukeeko? Missä? Oon syynännyt ne tekstit ja kaikki tarkkaan, mutta ei ole osunut silmiin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Takki on kyllä kivan värinen ja oikein hehkuu syksyisessä maisemassa. Mekko sen sijaan näyttää liian kesäiseltä ja valjulta. Kontrasti takin kanssa on liian suuri. Mutta nämähän on makuasioita, sinusta se on raikas yhdistelmä. Irene-takki on myös kiva, mutta kuinka monta takkia ihminen oikein tarvitsee, varsinkin jos tarkoitus on pienentyä ja ensi talvena vaatteet ovat jo liian isoja?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia ja näinhän se on, nämä on makuasioita vaikka en kyllä tainnutkaan sellaisia kysellä mutta ei se haittaa. 🙂 Nainen tarttee aina pari takkia ja muutaman varakappaleen. 😀 Ja saahan ne myytyä jos isoiksi käyvät. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, varmaan ois ollut parempi jos olisin ulkona pitempään ollut mutta nyt vaan napattiin kuvat. Enkä vierailulla tarvinnut lämpimämpää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en kyllä löytänyt, mutta kokeillaan uusiksi jos en Prismasta niitä bongaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Ei ollut kylmä, koska tuo takki on lämmin enkä toisaalta kovin kauaa tuossa ulkona ollut, joten eipä siinä kylmä ehtinyt tulemaankaan. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *