FAIL1.jpeg
Blogi

Ei mennyt niinku Strömsössä eli pieleen menneet asukuvat

Ajattelin ilahduttaa teitä tällaisilla ” ei mennyt niinku strömsössä ” kuvilla, koska oon vihdoinkin alkanut saamaan näitä myös itselleni. Parhaiten tällaisia tulee, kun on joku muu kuvaamassa – vaikka löytyy niitä muutamia vahinkokuvia myös jalustaakin käyttäen, jos muuan oranssinvärinen karvapallo tulee häiriköimään. Mulla on pieni muistikuva tästä kuvasta Sulon kanssa, että oon sanonut sille hus hus ja sitten tajunnut että kamera on ajastimella ja RÄPS!

”SINÄ SENKIN!” Tuo mulle tulee mieleen aina kun tätä kuvaa katson, että ihan kun sanoisin kuvaajalle noin, vaikka todellisuudessa yritän kertoa mistä nappulasta hän saa vaihdettua suljinajat sun muut. Itteäni naurattaa just tämän kuvan ”valheellisuus” eli mitä kuva antaa olettaa ja mitä oikeasti tapahtui. 

”Mitä tuolla oikein tapahtuu?” Mä siis ihan kirjaimellisesti tuijotan monttu auki kuvaajan selän takana näkyvää tilannetta. Siellä siis suuri lokkiparvi tappeli jostain (ruuasta?) ja se niiden meteli oli hirveä. Kuvaaja sitten sai ikuistettua tämän ihmettelyni – tältä siis näytän kun katselen suu ammollaan jotain tilannetta. No, mikäs mielestäsi oli näistä kolmesta se parhain pieleen mennyt kuva? 

26 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan nämä omalla tavallaan ihan kivoja. 🙂

 • Anonyymi

  Noi kaikki on hyviä, mutta toi sinä senkin-kuva on hauskin 🙂
  Joko olet aloittanut joululeipomiset? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on hauska kuva. 🙂 En oo vielä alottanut, mutta ihan kohta.

 • Anonyymi

  Haha, nää oli oikeasti hauskoja, pisti hymyn huulille. En osaa edes valita parasta, kun nää kaikki oli niin hyviä! 😀 Onko muuten se Pipsa-ASMR video vielä tulossa jossain vaihteessa? 🙂 Oon noita sun vanhempiakin porinoita nyt kuunnellut ja tuli taas mieleen, että joku semmonen ois niin kiva!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nää on hyviä, hymyilen itekki näille kun katselen. 🙂 En oo ees aatellut sitä ASMR videon tekoa, kun se on hankala tehdä tavallisilla laitteilla enkä aatellut sijoittaa sellaiseen mikkiin. Että tokkopa on nyt kovin lähitulevaisuudessa tulossa, ettei kannata silleen odotella. 🙂 Semmoinen ois kyllä hauska tehdä.

 • S

  Minun mielestä tuossa ensimmäisessä on hienoa dramaattisuutta humoristisella tavalla.

 • Anonyymi

  Ehkä tätä ei julkaista, mutta haluan silti antaa palautetta:
  Pipsa, sun blogi on kiva, mutta sen tärkeä osa oli vuorovaikutus. Sulla oli ennen paljon hyvää keskustelua kommenttiosiossakin, melkein parhainta mitä blogimaailmassa on. Nyt kun sä vastaat niin kovin viiveellä kommentteihin, keskustelua ei enää synny, ei kukaan jaksa enää palata usean päivän, jopa viikon takaisiin postauksiin katsomaan, että onkos joku vastaillut vielä sen jälkeen, kun Pipsa on kommentoinut.

  Niin että alkaa menemään koko ideointi kommentoinnista.

  Toki ymmärrän, että on muutakin elämää, mutta kun uusia postauksia kuitenkin tulee koko ajan. Ja kun tämä tuntuu nyt olevan ihan jatkuva tilanne.

  Että harmi, tulee ikävä entisiä aikoja.

  • Anonyymi

   Minäkin kaipaisin vastauksia kommentteihin hieman nopealla aikataululla. Tietysti saa ja pitääkin olla muutakin elämää kuin blogi, mutta oletko miettinyt että mieluummin hidastaisit postaustahtia niin vastaamiseen olisi paremmin aikaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nykyisin kun on nämä modet, niin kommentteihin ei tule reagoitua niin kuin ennen, koska en tiedä milloin he ovat katsomassa kommentteja. Ja mä oon tykännyt tästä, koska aiemmin kommenttien vastailuun meni liikaakin aikaa. Varsinkin kun joidenkin kanssa se keskustelu meni vain väittelyksi, eikä mulla ole sellaiseen ylimääräistä aikaa. Tällä menetelmällä mennään toistaiseksi ja jos tulee jotain kiirusta aihetta mistä keskustella, niin mulle voi laittaa vaikka whatsappiin viestiä. Mut oon kyl pyrkinyt siihen, että kun laitan uuden postauksen, niin siinä samalla tsekkaan hyväksytyt kommentit ja vastailen niihin. Ihan aina tuo ei toki toimi, mut pyrin siihen. 🙂 Mut tosiaan, kiirusasioissa kantsii laittaa whatsappi viestiä numeroon 0452129810 *peukku*

 • Anonyymi

  Hei! Piristy. Älä vähättele kuviasi. Ne on ihan hyviä, eikä ollenkaan huonompia kuin blogissasi tavallisesti. Eihän se haittaa, että kuvissa on välillä erilaisia ilmeitä.

  Ei nuo kuvat ole yhtään naurettavia, vaan ihan hyvin niissä tulee ilmi, millainen vaate sinulla on ylläsi; asukuviahan niiden on tarkoituskin olla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, en mä niitä vähättelekään, nämä on hauskoja kun ovat just sitä tilannetta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en mäkään ihan pönötyskuvista tykkää mut kyl se kuvien kivempi ilme on parhain. 🙂 Mut on näissäkin sitä jotain 🙂

 • Anonyymi

  Oli kyllä hauskoja kuvia 😀 hymyn toivat huulille. Kaksi alimmaista ovat kyllä sellaisia, joihin voin samaistua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että ajattelin kans hauskoina ja toi hymyn. 🙂 Mä kans naureskelen ja niille mitä ette oo viel nähneet, lisää on luvassa. 😀

 • Anonyymi

  Kiva nähdä välillä tämmösiä behind the scenes -kuvia! 😀 Nää oli hauskoja ja piristäviä! Mä oon aina vaan ajatellut, että sä vaan marssit kameran eteen ja naps, täydellinen kuva on valmis, mut eihän se näköjään aina menekään niin kuin Strömsössä! 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nää on mukavan piristäviä ja on kiva laitellakin nyt kun noita on alkanut tulemaan. Harvemmin niitä siis tulee kun jalustan ja ajastimen kans kuvaan, mut tolleen kun mies tai kaveri ottaa kuvia, niin tulee vähän enempi. 🙂 Mut joo, ei ne kaikki mee aina ihan niinku suunnitteli. 🙂