19 kommenttia

 • campari

  Pidä livestreami youtubessa omalla kanavalla. Anna parille tyypille modeoikeudet, jotka pystyy poistamaan tarvittaessa epämieluisat kommentit. Siinähä siis mahdollisuus interaktiiviseen vuorovaikutukseen sun ja katsojien kesken (kommentoimalla)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Toi ois kyllä mielenkiintoinen, mutta mulla ei ole koneessa kameraa joten pitäisi sitten hommata erillinen. Oon mä chatteja pitänyt aiemminkin, mutta niidenkin pidosta on taas aikaa.

 • Anonyymi

  Milloin tulee se video siitä kasvomaskijututust, joka näky sun mydayl elokuus? Sanoit siin et kuvasit siit testivideoo.

 • Anonyymi

  Vinkki englannin kirjoittamisesta: excited on innostunut, exited ihan jotain muuta (exit=uloskäynti). Ja surprised-sanassa on tosiaan kaksi ärrää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ohoh, kiitoksia vinkistä. Tässä vissiin kyse mun instakuvasta, tai näin oletan kun en muussa kohdin ole noita käyttänyt. Siinäkin itseasiassa tapahtui siis moka, koska käytin vaan niitä mitä insta suoraan ehdotti ja missä oli paljon muidenkin käyttäjien käyttöjä. 😀 Ei vissii pitäs! 😀

 • Anonyymi

  Toivoisin että nämä videot tulisivat hiukan tuoreempana. Tuo #meetoo kampanjakin on jo vähän menneen talven lumia vaikka tärkeä aihe onkin. Samoin näin joulua odotellessa ei jaksa katsoa videoita enää syksyltä.

  • Anonyymi

   Mielestäni #meetoo kampanjasta ei voi sanoa että se olisi menneen talven lumia. Niin tärkeä aihe että saa pysyä esillä ja varsinkin jos joku ajattelee että aihe käy kohun jälkeen vanhaksi tulee siitä puhua enemmän. Tästä aiheesta ei vain voi puhua liikaa kun niin pitkään sen on annettu vain tapahtua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Toiset tulee nopeammin ja toiset hitaammin. Minun mielestäni tuosta #METOO kampanjasta kannattaa puhua, kenties se auttaa ymmärtämään mikä ei ole suotavaa ja mikä on.

 • Anonyymi

  Mä olin joskus 19 kesäsenä yhdess työpaikassa, jossa meillä oli sellaset "navettatakit" työasuina. Siellä yhdellä miehellä oli tapana kourasta persuuksesta, juuri silloin, kun kannoit jotakin käsissä.
  Oli tosi inhottavaa. Nyt se olis seksuaalista häirintää. Sillon siitä vaan vaiettiin.
  Kiva video. Kuuntelin ja tein muita hommia siinä samalla.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuo on kyllä ollut kamalaa. 🙁 Kyllähän noista ahdisteluista vaietaan vielä tänäkin päivänä ja siksi on kyllä hyvä, että tulee ilmi. Kunhan sitten on oikeasti tapahtuneita ahdisteluita, eikä mitään kiusaamista – voin nimittäin nähdä asiassa myös tämänkin puolen. 🙁