Kudevenla8 Bg.jpeg
Blogi

KUDE DESIGNIN VENLA-MEKOSSA KOHTI PIKKUJOULUJA

 

Kaupallinen yhteistyö – Kude Design

Kuten ehkä jo moni tietää, niin olen ollut Kude Design mekkojen käyttäjä jo monia vuosia joten ei varmaankaan tule yllätyksenä kun kerron teille tästä ihanasta uutuudesta nimeltä Venla-mekko. Tätä mekkoa löytyy verkkokaupasta myös mustassa värissä, mutta itse en voinut vastustaa viinin kauniin punertavaa väriä. Viinin punertavuus kun sopii niin ihanasti tähän vuodenaikaan. 

Venla-mekossa on V- kaula-aukko ja siinä on sama mallipohja kuin Suvi-mekossa. Näissä molemmissa mekoissa on väljempi mitoitus kuin esim. muissa malleissa. Lisäksi mekoista löytyy taskut. Venla-mekossa on 3/4-hihat ja koot S-4XL. Itselleni otin Venla-mekosta koon 4XL, koska halusin väljemmän kokoisen mekon mitä yleensä käytän, koska vyöllä saa kuitenkin muokkailtua.

Tiesitkö, että Venla-mekko on muokattu asiakkaiden toiveiden pohjalta? Aina kannattaa kertoa toiveista, koska se voi käydä myös toteen.   

Harmikseen kaikki pikkujoulut ollaan peruttu, mutta onneksi voi viettää omat pikkujoulut. Ei muuta kuin viininpunainen Kude Designin Venla-mekko päälle, juhlaglögit koriin ja menoksi. Oli kyllä hauskaa juoda kuumat glögit ulkona ja kuvitella jouluisempaa tunnelmaa ympärille. Onneksi tätä mekkoa voi käyttää ihan milloin vain.   

Sukkikset / Snag tights
Tennarit – St. Oliver
Lumme-Kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK
Kaulahuivi – Lahja ystävältä
Kori – Kirppislöytö

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *