4 kommenttia

 • Leena

  Leena

  Oih, mikä kokoelma. Mulla ei ole kuin yksi Vuitton. Hih.
  Favorite PM vaalea kuosi.
  Eli en talviaikaan käytä sitä.
  Sit on pari nahkaista olkalaukkua ja
  mun arikisuosikki, joka vetää kaikki mitä tarvin. Sen kun nappaa mukaan, mitään ei puutu.
  Olis mukava ostaa joku merkki laukku vielä, mutta nyt ei oikeen ole mahiksia.
  Mukavaa viikonloppua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. On siinä vähän liikaakin mut olkoo. 😀
   Favorite on muuten ihana, mä semmosta kans kattelin mut järkeilin ettei siinä oo järkee mulle kun oli tuo pochette. Tosin itellä ollut nyt niin, et harvoin käytän noita laukkuja kun tarvitsen paljon tavaraa mukaan. Ni useinmiten mulla on kamerareppu käytössä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuossako on kaikki laukkusi? Oletko myynyt joitakin pois? Minä en osta periaatteesta yhtään nahkalaukkua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siinä pitäs olla kaikki laukkuni ellen jotain unohtanut mut mielestäni en. Oon joskus myynyt esim mulla oli aikoinaan ruskearuutuinen lv pochette mutta myin sen ja ostin tilalle tuon mustan epinahkaisen pochetten. Mut nyt en oo enää vuosiin ostellut mitään uutta. Näillä mennään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *