8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihana video, huomasi miten itsekin olit innoissasi tulevista kuvauksista. Kaikki tavarat olivat kauniita ja jouluisia, innolla odotan erilaisia kuvia! Jouluvaloihin vinkki, että pysyisikö paremmin selvillä, jos punoisi ne jonkin pahvin ympärille?
  -M

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai huomasko sen et olin innoissani. 😀 Tuntuu kyl et kaikki kuvaukset saa mut intoilemaan. Joo, varmasti pystyisi paremmin selvillä jos tekisi esim. noin kuin ehdotit. Ja silleen täytyy varmasti tehdäkin. Tai sitten ottaa ne tähtipäät pois, koska en siitä tähtipäästä välitä, riittää vain valot. 😀

 • Leena

  Leena

  Hieno kannu. Vähä marokkolaistunnelmaa. Korisi on luultavasti pajua.
  Mun täytyy sanoa, että olen joulu pallojen ostaja. Liikaakin niitä on. Vai voisko olla. Tänä jouluna kuuseen tulee runsas koristelu. Johtuu siitä, että viime jouluna ei kuusta ollu. Ulko-oveen tein kranssin kuusen havuista ja kaiteeseen laitoin tekohavuköunnöksen ja siihen valot.
  Sulosta tulee varmaan hyvä kuva, rusetti kaulassa.
  Joulukortteja laitan muutamalle vanhemmalle sukulaiselle.
  Meillä eka kertaa kaikki sisä Kynttilät on led-kynttilöitä. Aikaisemmin on koko aja joutuu katsoon, ettei kissa häärää kynttilöiden lähellä. Turvallisuus on pääasia. Kun syödään jouluruoka, silloin on oikeat kynttilät pöydässä. Ledit on nykyisin niin oikeen näkösiä.
  Poro on hieno. Pentikin potoja olen joskus menneinä vuosina ostellu lahjoiksi. En enää nykyisin.
  Mutta nyt, taidan lopettaa. Tuli vähä pitkä kommentti. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sinähän sen sanoit, pajukorihan se taitaa olla. Ainakin kun katselin googlen kuvahakua. 😀 Voin muuten kuvitella runsaan kuusen koristelun. Silleen saa näyttävän joulukuusen. 🙂 Onko teillä muita ulkovaloja kuin kranssissa oleva? Mä en taida ehkä lähettää joulukortteja. Mut en oo viel täysin varma tästä(kään) asiasta. 😀 Tuntuu et parii päivää ennen kovalla innolla (lue: kiireellä) teen niitä kortteja. 😀 No ei vaa, ei oo oikee ketää kelle ees lähettää. Moni käyttää muita tapoja. Mä oon tommosta pentikin poroa katellu mut sitä hienointa ei vissii enää ees tehdä, tai en oo huomannu. Ku en niistä kaikista tykännyt. Ni tää on sitten kakkosvaihtoehto. 😀 Hieno silti tämäkin. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • Leena

   Leena

   Ei ole ulko valoja, kuin siinä kaiteen köynnöksessä. No kuistin ikkunassa on valot, sellaiset jääpuikko tai miksi sitä sanottiin. Asutaan rintamamiestalossa, niin siihen kuistin on kiva laittaa valot.
   Tähti yläkerran ikkunaan ja kynttelikkö alakerran ikkunalla. Täällä asustaa perhe, joka on asunut Australiassa ja heillä on koko piha täynnä valoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, rintamamiestalossa on ne ihanat kuistit. 🙂 Et on teillä ihan kivasti kuitenkin valoja. 🙂 Pitämään pimeys loitolla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ostin pari päivää sitten Pentikin hopeoidun poron. Kokoa sillä on 30 cm ja hinta oli jotakin alle 140 euroa. Olen siitä haaveillut pitkään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *