Amelia.jpeg
Blogi

Kolmet rintaliivit: Elomi – Amelia, Goddess – Kayla ja Sculptresse by Panache – May

Elomi Amelia

Jälleen kerran ihanaakin ihanampi yhteistyökumppanini Lumingerie lähetti mulle upeat rintaliivit sovitukseen. Ihan ekana nappasin sovitukseen Amelian ja tykkään kyllä tästä liivimallista, vaikka toinen kuppi onkin ihan pienen inahduksen verran liian pieni. Sitä ei huomaa muuten kuin että pikkuisen pullottaa tuosta edestä. Käytössä nämä ovat olleet todella mukavat ja tykkään että kannattavat suuria rintojani pienellä olkainten kiristyksellä – enää ei siis tarvitse kiristää melkein loppuun saakka että rinnat olisivat mukavasti. Huomatkaa ihana pitsi tuossa sivussa.

Harmikseni nuo ihanat pinkit leopardikuvioidut liivit eivät sitten
sopineetkaan, kiitos liian pienen kuppikoon. Näitä saa kuitenkin H-kuppiin ja
130cm ympärysmittaan saakka. Jos siis jollakulla muulla käy parempi tuuri näiden kanssa. Pirtsakat ovat!

Goddess – Kayla

Kolmannet liivit ovat Panachen Sculptresse mallistoa ja nimeltä May.  Nämä ovat hieman erilaisemmat kuin edelliset Sculptressen liivini ja istuivatkin paljon paremmin. Vähän tuo kangas jää ryppyyn mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Mukavaa löytää toinenkin merkki jonka liivit sopivat rinnoilleni, kun aiemmin luulin että vain Elomin liivit ovat sopivat. Jos olkaimet pisti kireämmäksi ja ympärystäkin laittoi erittäin tiukalle, niin näissä myöskin keskiosa menee rintakehään kiinni. Mayssa ja Ameliassa tykkään siitä että molemmat ovat sinisiä – mulla kun ei ole aiemmin tämänvärisiä ollut vaikka olihan Bettyt turkoosin väriset. Plussaa myöskin siitä, että näitä liivejä ei selkämaggarat häirinneet joten kummassakaan ei tuo liivi lähtenyt rullaantumaan, kuten siis yleensä. Rullaantuminen ei ole kuitenkaan koskaan haitannut käyttöä.

Muistanette varmaankin mun projektin, jossa etsein liivejä joissa keskiosa menee rintakehään kiinni? No sen saa kyllä, kaikissa liiveissä mutta joihinkin joutuu ostamaan sellaisen klipsin millä saa olkaimet tuolta takaa kiinni. Aiemmissa Ritassahan tuollaiset klipsit olivat valmiiksi olkaimissa.

Sculptresse by Panache – May

22 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Iiiiiks noi pinkit ois ihanat!
  Tämä olikin minulle uus tuttavuus Lumingerie…oon kait bongannu sen tuolta siun aikasemmista jutuista mutta ny vasta kattomasa niitä tuolta nettisivulta….
  ja painuu ny selaileen ja tilaan ainakin yhet liivit…meibii toisetkii… 🙂

  T.Poronpurija

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ne ois! Mut harmi kun mulla on niin iso kuppikoko niin ei tuu toimimaan. Joissakin kaarituettomissa tuo H menee kyl ihan OK. Näissä tuli turhan paljon kainaloläskiä 😉 Käyhän ihmeessä kurkkimassa. Siellä on se virtuaalisovittajakin ja kaikki sellaiset avustajat. Et kantsii ottaa ittestä mittanauhan kans ne mitat ja pistää sinne ohjelmaan, kyl ne aina hyvin paikkansa pitää. Voi sitten vain olla, ettei just se liivimalli sovi sun rinnoille. Mulle kävi noin. Mut onneks Lumingeriesta saa loistopalvelua jos tulee tenkkapoo.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aika monet on, kyllä. Mut käytän niitä vaihtelevasti eli jokainen on kyllä jossain välissä käytössä. Töissähän käytän noita Enellin urheiluliivejä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kauniita ovat, varsinkin noi pinkit. Pitäisi uskaltaa tilata, mutta kun se koon valitseminen on NIIN muka hankalaa. Olen vältellyt kaariliivejä huonojen kokemusten vuoksi; kaarituet painaa käsivarsia sivuilla ja mahaa rinnan alla istuessa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vinkkinä sinulle, että otappa itsestäsi mittanauhan kanssa mitat. Eli rinnan päältä rintaliivien kanssa sekä rintojen alta. Ne tiedot laitat tonne Lumingerien sivuilla olevaan koko-oppaaseen ja se ehdottaa sulle sitten kokoa mistä kantsii aloittaa. Kantsii varautua et siinä voi joutua muutaman kerran vaihtelemaan mutta taatusti se oikea koko sieltä löytyy. Itsekin taidettiin joutua yks kerta vaihtamaan kun löytyi sitten oikeanlainen koko. Ja sen jälkeen se rintaliivien osto onkin helppoa, kunhan on siis vain samalta valmistajalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis mie oon palauttanut pinkit Lumingerielle. Mulla oli H-kuppi eli suurin mahdollinen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kalliita liivejä ovat! Itse ostan Sokkarilta Actuellen parinkympin kaarituettuja liivejä ja ne on tosi hyviä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva jos olet löytänyt noin halvalla hyvät kaarituettomat liivit. Niitä kun on niin harvassa. Oon itsekin käyttänyt 20eur kaarituettomia, Ellokselta ostettuja. Niin eivät koskaan olleet noin jämäkät kuin mitä nämä Goddessit. Ja varsinkin jos omistaa pikkaisenkin isomman ympärysmitan taikka kuppikoon, niin 20EUR ei vielä riitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaarituettuja itsekin käytän, sekä noita urheiluliivejä työkäytössä. Tuettomia en ole käyttänyt enää muutamaan vuoteen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pisteet Pipsa sulle näistä kuvista! Itellä ei ikipäivänä pokka riittäisi…
  Älä jatkossakaan piittaa muitten mielipiteistä ja nillityksistä, kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, maailmaan mahtuu mielipiteitä ja se heille suotakoon mutta edelleen liputan sen asiallisesti ilmaistun mielipiteen puolesta vaikka olisikin eri mieltä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pipsa miten hyvin sulla piti paikkaa tuo sivulla oleva koko mittari? voinko mää oikeasti pitää näin pielessä olevaa kokoa kun nyt oon pitänyt :O Pidän kokoa 85 D ja mittarin mukaan koko ois 90G .. hurjaa!!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se aika hyvin pitää paikkansa, kuppikoossa voi lähinnä yllättää. Mullakin nousi kuppikoko aikalaillakin kun Lumingerieen tutustuin. Kantsii kokeilla. Voithan sä kokeilla omallakin koolla ja jos se ei olekaan hyvä niin kokeilla tuota ehdotettua.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Saanko kysyä, mihin tarvitset noin monet liivit??? Asukuvissa sinulla usein näkyy ne urheiluliivit, joita kerrot aina käyttäväsi töissä tai sitten saatat olla ilman liivejä videopostauksissa. Kerrot myös, että kotona olet usein yöpaidassa, joten et varmasti silloin käytä liivejä. Miksi tuollainen valikoima turhaan liivejä?? Jos nämä blogiyhteistyöllä saadut liivit olisivat sinulle loistavat kaikin puolin, kait käyttäisit niitä myös töissä, vapaa-ajalla enemmän!?

  Ano1234

  Ps. Minä en ole vielä koskaan löytänyt pyöreän selkäni ja ison kokoni vuoksi sellaisia liivejä, jotka eivät nousisi jossain vaiheessa liian ylös selästä. Yksinkertaisesti en voi ostaa niin tiukkoja/istuvia, että ne pysyisivät paikoillaan. Ja liian isolla ympärysmitalla sitten hilautuu päivän mittaan selusta niskaan, mikä on epämiellyttävää, mutta minun vartalollani enemmän sääntö kuin poikkeus.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No täytyyhän joka viikonpäivälle olla omat värinsä. 🙂 Toki asukuvissa näkyy urheiluliivit jos otan kuvat ennenkuin töihin lähden taikka kun tuun töistä ja sattuu isäntä olemaan nin sopivasti siinä. 🙂 Hehehhe, siis kyllä mä useinkin olen kotona ihan kotiasussa mutta joo, välillä yöpaidassakin mutta se on kuitenkin enemmän iltapuolella se. Eli ei nuo liivit nyt turhia ole. 🙂 Siivoustyössä en todellakaan käyttäisi näitä ihania kaarituellisia, jos olisin jossain muunlaisessa työssä, niis sitten. 🙂 Ja siis vaihdan kaarituelliset kotona päälle, kun tulen töistä. Toki käyn suihkussa ensin ja sitten vaihdan. Näin teen aina. Niin, liian iso ympärysmitta tekee tuon että nousee niskaan kiinni, siksipä sen pitäisikin olla vähän kireämpi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niinpä, pitäisi olla tiukka ympärysmitta, mutta isokokoisella ihmisellä (ainakin minulla) se tekee välittömästi ylimääräistä makkaraa(jota on jo muutenkin tarpeeksi) joka puolelle, joten ei kiva. Näinpä joudun pitämään hieman reilumpaa ympärysmittaa, ettei lisätissejä tulisi sivulle ja selkään. Se onkin jännä, että sinä pystyt ilman ongelmia valitsemaan noin pienen ympärysmitan. Tosin johtuuhan se ryhdistäkin osittain. Itselläni lisäksi huono ryhti, joten selkä on pyöreänä paljon päivän mittaan. Inhoan liivishoppailuja, sanoinko jo että inhoan 😀

   Miksi töissä ei voisi pitää myös kaarituellisia ihania, jos ne kerran ovat sopivia? Mitä säästellä, jos liivejä on paljon?

   Ano1234

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… isokokoiseksi luokittelen itseni enkä itse ole huomannut mitään ylimäärästä makkaraa. Mut ainakin Rita -liivit ovat tarpeeksi leveät että vähän jopa peittävät noita selkämakkaroita allensa ja silottavat. Jos mä valitsisin isomman ympärysmitan, olisi se mulla tuolla niskassa ja se ei ole hyvä. Istuva ympärysmitta korjaa kivasti ryhtiäkin.

   Töissä, ainakaan siis siivoustyössä, en käytän ihania kaarituellisia koska ne eivät ole tuon tyyppiseen työhön soveltuvat. Mieluummin käytän urheiluliivejä ja noita ihanampia sitten töiden jälkeen. 🙂 Mä tykkään säästellä, vaikka liivejä onkin paljon. 🙂 Tai en nyt tiedä voiko säästämisestä puhua kun joka päivä mulla on eri kaarituet käytössä.

 • Mimmu

  Mimmu

  Onko noissa Elomissa mimmonen kuppikoko esim verrattuna johonkin muihin liiveihin, toisinsanoen onko käytössä brittikoko?
  Arvon tässä omaa kokoani, kun lumingeriellä ei ole niin paljon kokovalikoimaa kuin figleavesilla ja mietin että onkohan tuolla briteissä sitten käytössä eri kokoluokitus niissä, kun kuitenkin tuo figleaves näyttää koot että uk/euro ja mukamas samaa. Yoursilla ainakin on käytössä uk-koot ja ovat reilusti isompia kuin nuo eurot yms mitä täällä Suomessa käytössä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elomeissa on tietääkseni käytössä UK-koko. Eli pitäs olla samat koot mitä Lumingeriekin on ilmoittanut mutta vaan meidän senttimetreillä, kun taas Briteissä se on…. tuumaa vai mitä onkaan? 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *