ID_aamunsarastus.jpeg
Blogi

”Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota. – Tove Jansson”

lähden töihin sopivaan kellonaikaan, saan aina parhaimmat aamunsarastuskuvat. Tuossa vain on jotain niin kaunista. Sitä huomaa itsekin rauhottuvansa kun vaan katselee ja ihmettelee silmien edessä olevaa näkyä. Vaikka aamusti olisikin noussut väärällä jalalla ylös.

Olen kuulkaas hetken aikaa miettinyt sellaisen KYSY! postauksen tekemistä, kun nuo lukijamäärät on lisääntyneet niin voisi olla kiva tekaista tällainen taas pitkästä aikaa vai mitä sanotte te? Mie en kaihda vaikeitakaan kysymyksiä mutta asiattomuuksiin ei silti parane kenenkään mennä. Oon tykännyt muissa blogeissa lukea niitä vastauksia ja ajatellut samalla, et munkin pitää tekaista tommonen mut aina se on jäänyt kunnes nyt taas muistin kun yhdessä blogissa oli sellainen ollut.

Mulla oli eilen ja tänään puolta lyhyempi työpäivä joten tietenkin raahasin itseni kaupungille ihmettelemään menoa. En tiedä mikä siinä onkin, mutta tykkään katsella ihmisten menoa. Miettiä että mihinköhän hänkin on menossa. Ja siinä vain huomaa piristyvänsä. Hyvin tuon huomaa silloin kun on joutunut olemaan kipeänä kotona eikä ole juurikaan muita ihmisiä nähnyt kuin oman avomiehen. Vaikkei näiden ihmisten kanssa olisikaan missään kontaktissa niin silti sitä piristyy. Minä ainakin.

Tulihan sieltä nyt jotain ostettuakin, nimittäin kyniä, postimerkkejä sekä aivan ihanan pirteän pinkkejä kirjekuoria! Ai niin, sekä noita mustia sukkia! Mä ajattelin et nyt pistän tuon sukkakorini sekaisin eli sukat vaihtuu kaikki mustiin perussukkiin. Nilkkapituisiin ja vähän korkeampiin. Mutta pirteät eripari ja värikkäät sukat lähtee pois. On tullut otettua niin monta päivän asua missä sukat riitelee sen itse asun kanssa. Musta on siitä hyvä väri et se käy mihin vain.


Mun on niin pitänyt tämä tehdä jo aikoja sitten mutta toisaalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mun korviini kun kantautui sellaista sirkutusta etten saisi aina ilveillä noissa vaatekuvissani tai esittää mukailoista. Pahoitteluni mutta kun mä vain olen sellainen… tai tällainen vai kertokaahan nyt kumpi teistä on parempi vaatekuvissa? Tuollainen mökömökö vaiko häpihäpi? (kyllä muuten nyt vaan huomaa miten paljon parempia kuvia tuolla järkkärillä saa, verrattuna pokkarilaatuun – en tajuakaan miten kestinkään moista niin kauan) Mun mielestä paras on tuo ilveily koska tuollainen mökönä seisominen on niin…. ei kivaa ja ei mua!

Onneksi ollaan otettu hyllyltä punaiset maljakot pois, sillä Zilla tykkää chillailla siinä aina päivisin. Sekä Siiri the perävaunu on yleensä jossain lähistöllä – nytkin se oli tuossa kaiuttimen päällä mutta läks heti pois kun nappasin kameran käteeni. Zilla on vielä enemmän linssilude kuin Siiri, se katsoo aina suoraan päin kameraa.

 photo 037_zpsfc6a1e1d.jpg

Pahoittelut
nyt kun täällä on niin valtavasti tätä kissa-aiheista höpötystä mutta kun nämä kisulit nyt vain ovat suurta osaa mun elämääni ja tätä kautta pääsevät nuo kasvattajatkin hyvin seuraamaan kasvattiensa menoa. Eiköhän tämä tästä vielä tasaannu, etten nyt ihan joka postaukseen änkeä tyttösiä. 

Hienosti ovat tytöt kyllä tulleet toimeen. Aina aamuin illoin täällä mennään häntä putkella eli jaakataan toinen toista. Ja onhan tuo Siiri jo pessyt Zillan päätäkin. Aaawww… Ruokailutkin sujuu nätisti vaikka pikkunen välillä änkeekin Siirin kupille. Toisen sapuska maistuu aina paremmalta vaikka ihan samaa sapuskaa olisikin. Heh heh.

 photo 015_zps8539e91f.jpg

22 kommenttia

 • Anonyymi

  Ihanat karvapallerot! Siirin turkki on mahtavassa kunnossa ja Zilla muuten vaan ihanan näköinen. *kade*

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Molempien turkki on upea, mutta Siirin kyllä ihan mahtis. Zillalla vielä tuota pentukarvaa. Mut eiköhän nopsaan tuu samanlaiseksi.

  • Anonyymi

   Lisäksi Z:n naama on jotenkin tosi kiehtova ja koukuttava. Varsinkin tuo uusin FB-kuva. Ehkä se on tuo väritys tai nuo korvatupsut.. voisin tuijotella tuollaista kisua päivät pitkät!

   -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai voisit tuijotella. No joo, Zillan naama on aika hauska väritykseltään. Varsinkin kun nenun allakin on ihanat valkoiset pisteet. Niitä ei huomaa ku ihan läheltä katsoessa. Tai no jaa, kyllähän ne tossa kuvassakin näkyy.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On ne. 🙂 Siiri on mammantyttö, ihan selvästi. Nyt sen oikein näkee.

 • Anonyymi

  Eikö niissä asukuvissa vois olla ihan normaaleilla ilmeillä? Tai hymyillä? Miksi ainoat vaihtoehdot on mökömökö tai ilveily?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voihan toki mutta se menee silti tuohon mökömökö kategoriaan. Mun mielestä tuo iloittelu/ilveily on kivempaa. Hauskempaa. Enkä edes ymmärrä miksi jotkut ovat siitä niin suutahtaneet. Varsinkin kun asusta on kuvia useampikin. 🙂 Ja vielä videoesittelyt. Että varmasti näkee miten liikkuu päällä. Mun mielestä normaali tönötys ja vieno hymy eivät oo mua. Paitsi ehkä vaisumpina päivinä.

  • Anonyymi

   Samaa mietin, kuin edellinen ano.
   Muhun ei kyl iske tuo venkoilu, mut mitä sil on väliä.

  • L

   Älä Pipsa kato asiaa niin mustavalkoisesti. Asentoja voi ottaa myös muilla ilmeillä, iloisen ilmeen voi tehdä myös luonnollisilla asennoilla.

   Luulen että sä pian löydät sen jutun taas, vaikka nyt et muka näe muuta kuin tönötystä ja ilveilyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   L: No siis tokikin noin mutta nyt oli kyse nimenomaan tuollaisesta seisomisesta suoraan ja kameraan katsomisesta. Niin en mä nykyisinkään tykkää vain pitää käsiä sivuillani vaan vaikka lanteilla. Kultainen keskitie on aina hyvä olla. 🙂

 • Anonyymi

  Mie ainakin tykkään noista häpihäpi-kuvista… juuri hyviä ainakin jos vertaa niihin kaiken maailman mutrunmutrunmutruhuuli-vääntelyihin, joita monessa tuutissa näkee 😛

  UPEA kuva Zillasta tuo, missä hyllyllä köllii ja suoraan kameraan tillittää. Jännän näköinen otus valkoisine alaleukoineen 😉 Komea kissapari kaikkinensa!

  Aurinkoista loppuviikkoa teidän poppoolle!

  – Tilda

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Zilla on kyl ihana, tuolla hyllyllä tykkää nyt kokoajan kölliä. Siiri on kaiuttimen päällä. Siitä ne zoomailee ulos. 🙂 No ehkä toi häpihäpi on vähän turhan ilveilevä mutta pointti oli se etten koe omakseni sitä että seison suoraan ja kädet sivuilla.

 • Anna / Kuvan mukainen

  Ihanat noi kattikaverukset. Oon niin iloi, että Siiri sai oman kamun, kun kissoille se on niin tärkeää <3. Ton hyllyn kanssa kandee olla varuillaan, meillä tuli yks hylly alas edellisessä kämpässä, kun Leon sinne hyppäs..no ne seinät nyt oli ihan pumpulia ja hyllyllä oli muutenkin tavaraa, vaan meinas mun läppärille käydä köpelösti kun kaikki se kama rysähtää päälle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan tuo ihan erilaista, mutta ollaan huomattu myös sekin että Siiri on ihan ADHD. Ei nuo paljon kyllä päivän aikana nuku. Tosin öisin on hiljaisempaa, vaikka on niitäkin aamuja että nuo rupee kukkumaan jo viideltä. No onneks mä voin aina kömpiä töihin jos tuntuu pirteältä ja ettei uni tuu. 🙂 Hyllyn kans saa kyl olla varovainen mutta onhan se hyvin Siirinkin kestänyt eikä ne tuossa edes mitään isompia hyppyjä ja pomppuja tee, vaan aina nätisti sipsuttelevat.

 • Anonyymi

  Onneksi olkoon 🙂 teillähän on perhe kasvanu, ihanat tyttöset ai että <3
  Ja kuvista…häpihäpi kuvissahan on juuri se Pipsa sellaisena kuin on! 🙂
  Positiivisuutta saa ja pitää olla sekä oma asennoituminen kohillaan…ei nurista joka asiasta 😉
  Pirtsakkaa viikonloppua sinne Porriin täältä pakkasista.

  T.Poronpurija

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Juu, yks tyttönen tuli lisää. 🙂

 • Anonyymi

  Ei kahta ilman kolmatta, vai? 😉 Aiotteko hankkia lisää kissoja vai "tyytyä" kahteen?
  Todella suloisia neitejä molemmat, oma kissakuume vain vahvistuu Zillan ja Siirin kuvia & videoita katsellessa.

  Zilla muuten näyttää korvatupsuineen ihan pikkuruiselta mustalta ilvekseltä tuossa hyllykuvassa, ihana 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tällä hetkellä kaks saa riittää. Siirillä on seuraa ja se oli se päätarkoitus. No pieniä ilveksiähän nämä ovatkin 😉