Sulo11kk.jpeg
Blogi

Kissojen Kurinat

Kissojen Kurinat on uusi postaussarja täällä mun blogissani ja nämä ovat nimestäkin päätellen kissoja täynnä olevia postauksia. Nämä ensimmäiset Kissojen Kurinat aloittaa meidän iso poikamme Sulo, näette meidän pienen leikkihetken jonka sain vihdoinkin kuvattua. Sulo ei onneksi osaa jännittää kameraa joten mahtavat loikat tallentui videolle.

Sulo muuten täytti muutama päivänä takaperin 11kk ja poika on alkanut ottamaan aika reippaasti painoa itselleen – hän nimittäin painaa 8kg! Sulo tulee tästäkin vielä kasvamaan, että oikein jännityksellä odotellaan kuinka iso poika meille vielä tulee. Coonithan kasvaa 3-vuotiaiksi saakka. 

Vaikka Sulolla onkin jo aika iso kroppa, niin pää on vielä pysynyt pikkupoikamaisen sirona mutta eiköhän sekin vielä muutu kun alkaa miehistymään, eli naama alkaa kasvamaan. Tytöt saa melkoista vauhtia tassuihinsa kun Sulolla menee painileikit päälle. Ollaankin yritetty itse väsyttää Suloa, ettei kovin vaivaisi tyttöjä. Ja siihen tämä höyhenhuiskalelu on aivan mahtava.

           

Tässä pientä leikkimisvideota Sulon ja Sevin höyhenleluleikeistä, ja taitaapa siellä Sillakin jossain vaiheessa yrittää mukaan leikkiin mutta kun Sulo hyppii ja pomppii niin kyllä siinä kannattaa mennä alta pois. Yhdessä kohtaa videota Sulo hyppää Sevin päälle, kun ei se leikin huumassa osaa varoa mitään, tai ketään.

Tämä on se leikki jolla saamme Sulosta sen kaiken ylimääräisen energia kulutettua pois, tuollainen hyppiminen kun vie mukavasti energiaa. Välillä pitää tosin rauhottaa poikaa kun se hyppisi itsensä ihan henkihieveriin asti kun ei tajua itse rauhottua. Mut leikkihetken jälkeen kotiin laskeutuukin mukava rauha, ainakin muutamaksi tunniksi.

10 kommenttia

 • http://tuijankortteilua.blogspot.com

  http://tuijankortteilua.blogspot.com

  Kyllä noi kissat tykkää leikkiä. Meillä on pieni villakoira. Se täyttää elokuussa viisi vuotta. Kyllä sekin innostuu välillä leikkimään, me sanomme että pössötämme sen kanssa.
  Kiva seurailla eläinten touhuja.
  Jos kiinnostaa käypä vilkaisemassa minun blogiani ja liity samalla lukijaksi. Minä olen seurannut blogiasi jo pidemmän ajan ja nyt laitoin sen lukulistalle. Hyvää alkavaa viikkoa toivottelee entinen porilainen nykyään asustelen Etelä-Pohjanmaalla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tykkää ne leikkiä. 🙂 Varsinkin nää kaks nuorempaa. 🙂 Vanhemmatkin joskus innostuu. 🙂 Aaawww, villikset on söpöjä. <3

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onko kissat repineet tuon teidän sängyn runko-osan reunaa vai onko se muuten vaan repsahtanut? Aika uusi sänky kuitenkin, vai mitä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan ne sitä repineet mutta ei väliä koska sen pystyy vaihtamaan. On siis erillinen kangasosa siinä pitämässä kahta patjaa kiinni toisissaan. 🙂 Eihän tuo nyt kovin uusi ole, varmaan 4v. vanha jo. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihanat kissat. Niin sileät turkit. Miten ne pysyy noin hyvinä. Tuleeko takkuja? Harjaatko usein?
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, ihania ovat. Kyllä niitä takkuja tulee vaikka harjataan joka päivä. Tosin vain yhdellä kissalla on tuota takkuongelmaa. 🙂 Tosin peseminen on helpottanut sitä ongelmaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kissoihin liittymätön kysymys 😀 Kuuluuko tuo sängynpääty tuohon sänkypakettiin, vai ootko ostanut sen jostain erikseen? Jos, niin mistä?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *