Blogi

Kissavideoita

Löysin laatikosta Primacatin lähettämän herkkupussukan (kananmakuisia namipaloja) ja ajattelin pistää näihin kahteen herkkusuuhun liikettä. Siiri ei noista niinkään välitä vaikka tuli kyllä katsomaan. Siirillehän ei siis noita saa antaa. Samalla tuossa näkyy meidän uusi peitto, joka tilattiin Ellokselta.

Meiltä löytyy vaikka mitä leluja mutta parhaimpia ovat nuo pullonkorkit. Melkein voi sanoa että mitä yksinkertaisin lelu, sitä enemmän hupia kissoille. Silla on viel semmonen et se tuo korkin mulle ja haluaa että heitän sen sille.

                  

Nämä kaksi videota saattaa ainakin instagramin (@pipsa83) seuraajat tunnistaa. Olen ne sinne alunperin ladannut mutta halusin laittaa tänne kun ovat viimeisimpiä videoita joita oon kissoista kuvannut. En siis kokoajan mene kameran kanssa niiden perässä. Sevi on kyllä yks söppänä pikkukissa. Sen piti väkisin vääntäytyä Sillan viereen nukkumaan. Tai ekana Silla pesi sen puhtaaksi (harmi etten siitä saanut videota) ja sitten pistettiin maaten. Silla muuten änkes mun syliin kun vessassa olin. Hupsu kissa – ois voinu millo vaa tulla syliin mutta ajoittaa sen sitten siihen kun toinen istuu vessassa.

                 

8 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, onhan ne nättejä vaan joskus jästipäitä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Silla varsinkin on melkoinen takiaispallo. 🙂 Videolla sitä ei nyt huomaa mut voi kun joskus sais otettua teille kuvaa siitä sen sekoilusta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  On ne vain edelleen ihania. 😀 Yks mun kissoista kans harrastaa tota et se tuo mulle lelun ja sit sitä pitää heittää. Oikeestaan oikein kätevä leikkimistapa täs koneen ääres. 😀 Siihen tosin kelpaa vain sen kaks lempilelua: vinkuva possu (jota kutsutaan potsuksi) ja erittäin entinen sulkapallo.
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Toi leikittämistapa on kyl kivoin, harmi vaan et meillä ainoastaan Silla tekee tuota. Ja siihen kelpaa täällä vaan yks ainoo päivänsä nähnyt hiirilelu. 🙂 Joka tällä hetkellä on hukassa. 🙁

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *