41 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muistathan, että se, että on sun kanssa eri mieltä, ei ole kiusaamista.
  Näistä kiusaamisjutuista paasaat lähes joka viikko, mutta et ymmärrä lainkaan sitä,
  että ylipainon ihannointi, eri mielipiteen ääneen sanominen tai se, että ei
  pidä usein liian pienistä ja omituisen värisistä tai kuosisista vaatteistasi ei ole kiusaamista.
  Myös tämä sinun esiintymisesi tooooodella pitkillä videoilla ilman, että sinulla
  on yhtään mitään asiaa, saa paljon kritiikkiä aikaan.

  Tämä oli nyt taas samanlainen video, puoli tuntia puhetta, ei juuri mitään sanottavaa.
  Aikuisia ihmisiä ei kiinnosta se, mitä joku täysin vieras ihminen saa joulukalenterista.
  Aikuisia ihmisiä ei kiinnosta se, miten täysin vieras ihminen on ostanut kassin täydeltä lapsellista krääsää.
  Yritä pysyä aiheessa ja tarjota lukijoille joskus jotain uutta sisältöä.
  Kaikki tietää miltä piparien leipominen näyttää, joten sekään ei kovin uutta ja erikoista ole.
  Olet monta kertaa sanonut, että et ole jouluihminen etkä juurikaan joulua jaksa / viitsi laittaa, mutta kuitenkin julistat someen joulurauhan ja paasaat joulun ilosta ja siitä, että sinun kanssasi ei saa joulukuussa olla eri mieltä ( = kiusata).
  Tiedätkö edes miksi joulua vietetään?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Muistan toki, enkä mä ole koskaan sanonut että erimieltä olevat ovat kiusaajia. 🙂 Mun mielestäni kiusaamisesta on hyvä puhua, koska asioita ei korjata olemalla hiljaa. Ja muutenkin inhoan ajatusta, että se on yksistään kiusatun vika, että ihan kuin sillä yritetetään hakea hyväksyntää että kiusataan. Ja missä täällä on ollut ylipainon ihannointia? Ei missään. Minä en ketään rohkaise olemaan lihava, vaan oma itsensä – oli sitten laiha taikka lihava, tumma taikka vaalea, pitkä taikka lyhyt.

   Ja mitä tulee videoihin, niin eihän niitä ole kenenkään pakko katsoa. Toiset tykkää lyhyistä videoista, toiset pitkistä. Mä teen sellaisia videoita mistä tykkään ja niitä katsoo he, ketkä niistä tykkää. Kritiikki taas… No sitähän nyt saa varmaan jokainen ihan mistä tahansa, mitä tahansa tekeekin. 🙂 Kyllä aina löytyy sanottavaa. 😉

   Niin, kenties sinua ei kiinnosta mitä joku saa kalenterista, tai mitä oon ostanut, tai piparien leipasu, mutta monia muita nämä tuntuu kiinnostavan, koska esimerkiksi piparien leipasua on nimenomaan toivottu. Ja kun joulu tulee ja piparit niihin kuuluu, niin miksipä en niitä tekisi? He joita sellainen kalenterin luukku ei kiinnosta, niin he voivat ihan vain skipata kyseisen luukun. Ei sen kummempaa. 🙂 Ja kaikilla on hyvä mieli.

   Niin, en mä miellä itseäni jouluihmiseksi, mutta on sitä kuitenkin kiva teidän seuraajien kanssa tehdä. Miksi tämäkin tuntuu nyt siltä, että se olisi väärin? Väärin yrittää luoda jonkinlaista joulutunnelmaa seuraajien kanssa?

   Ja edelleenkään eri mieltä oleminen ei ole kiusaamista.

   Ja tiedän kyllä miksi joulua vietetään. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Missä postauksen vastauksissa on toivottu esim piparien leivontaa kun en löydä? Kuinka moni haluaa nähdä sitä?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sikäli jännittävää että sinä jääräpäisesti vain jatkat omalla linjallasi vaikka seuraajat/lukijat ovat eri linjoilla. Kohtahan sinä saat tehdä tosiaan aivan yksin tätä blogia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Se yksintekeminen voisi olla sikäli mielekästä että voisi tehdä kuten itse haluaa vaikka kukaan ei siitä pitäisikään. Se olisi sellainen itseterapoimisprojekti, joka voisi tukea sinun omaa luovuuttasi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hei, muistetaanpa nyt, että tämä on Pipsan blogi. Pipsa päättää, mitä täällä julkaisee ja mitä ei. Hän tekee tätä blogia. En ymmärrä, miksi jonkun lukijan pitää tulla tänne kiukuttelemaan yksittäisen henkilön blogin sisällöstä. Blogeja on niin monia. Moni on siirtynyt pelkästään tubeen tai / ja instaan. Siitä voi lähteä valikoimaan katsottavaa. Myös oman blogin aloittaminen kannattaa. Silloin voi tuottaa sellaista sisältöä kuin haluaa. Hyvää joulua! 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ollut postauksessa niitä toiveita, kun kysyin niitä instan puolella ja siellä aika monellakin oli ehdotuksessa piparien leivonnasta, tai leivonnasta ylipäätään sekä kaikkea muutakin. 🙂

   Jokainen saa vapaasti lukea blogia, tai jättää lukematta. Jos aiheet ei nappaa, niin ei ne nappaa. En mäkään voi yhden, tai kourallisen mieltymyksien mukaan blogia tehdä, vaan sen mukaan mistä itse tykkään ja te seuraajatte pystytte itse päättämään luetteko vai ettekö. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiitos joulukalenterin ensimmäisestä luukusta. Mielestäni olisit kyllä voinut jättää nuo kiusaamisepisodit edes joulutunnelmista pois, ne on kuultu niin moneen kertaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ole hyvä vain ekasta luukusta. Mun mielestäni noista on hyvä puhua, kun maailma on niin pullollaan negatiivisuutta ja kiusaamista. Näistä asioista en tule koskaan olemaan hiljaa, vaan muistuttelen aika ajoin, jos musta tuntuu että siitä pitää muistuttaa. 🙂 Mieluummin toimin äänenä kiusatuille, ketkä eivät ehkä itse uskalla olla äänessä, kuin että seuraisin sivusta hipihiljaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Samaa mieltä ano 12.20 kanssa. Ei se kenenkään kiusaamisiin vaikuta vaikka sinä toisit sen esiin joka postauksessa. Vie vain hyvää joulumieltä pois.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olipa taas kiva video.Mulla on lapsenlapsi,8 vuotias poika kyläilemässä ja yhdessä katsottiin.Aina , kun hän on meillä,niin hän kysyy ,että mamma katotaanko taas se Pipsa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkäsin, tykkäsin! Sä olet niin hersyvän iloinen ja elämänmyönteinen bloggari! 🙂 Kivoja ostoksia ja toi sun raidallinen paita on nätti. Sä puhuit täysin asiaa, vihaajat saisi edes joulukuuksi jättää rauhaan.Odotan innolla seuraavaa luukkua! Kiitos tästä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, mukava kuulla että tykkäsit. 🙂 Kyllä nuo negatiivisuudet voisi jättää joulun ajaksi muualle, vaikka ymmärtäähän senkin että jos on itsellä huono olo ja sillon yleensä sitä kiukutellaankin. Yritetään purkaa sitä pahaa oloa pois, mutta harmillisen usein ihan viattomaan. Jos sais universumilta toivoa yhtä isoa lahjaa, niin se olisi rauhaa ja joulumieltä kaikille maailman ihmisille.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moni on täysin kyllästynyt sinun ns. kiusaamisjuttuihisi. Eri mieltä oleminen ei todellakaan ole kiusaamista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei eri mieltä oleminen ole kiusaamista. Mistä tää edes on alkanut? Mä oon puhunut täällä blogissa ainoastaan siitä, että kun sen mielipiteen voi sanoa asiallisemminkin vaikka olisi eri mieltä, eikä olemalla töykeä. Se on silti eri asia kuin kiusaaminen. Mut kyllä mä tuun puhumaan kiusaamisesta, ihan yleisellä tasolla kuin omillakin kokemuksillani. Jos se jotain ärsyttää, niin sille en voi mitään. Ehkä sitten tämä ei ole oikea pakka, jos se ärsyttää.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihmettelen kyllä, etyä jos ei ole muuta sanottavaa, kuin että olet tylsä narisija, niin mikä ihme saa sitten seuraamaan kyseisen henkilön juttuja?
  Miten paha olo pitää olla, että se ajaa tuohon? Koska toisen ulkonäön ja vaatteiden kritisointi ei ole mitään eri mieltä olemista, se on vain törkeää ja käytöstavatonta typeryyttä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niin että kehitysehdotuksia on turha antaa? Olen itsekin pitkäikäinen seuraaja ja valitettavasti nykyään jutut toistavat jatkuvasti itseään. Ne monta kertaa sanotut jutut mielestäni vois jättää joulukalenterista pois.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elämä on tätä, että ei voi miellyttää kaikkia. Toiset tykkää, toiset ei. Kehitysehdotukset on vähän, että miten ne asiat ilmaisee jne. Suosittelen laittamaan tällaiset FB:n yksityisviestitse. Jos siis oikeasti haluaa keskustella blogin kehittämisestä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksei näitä ehdotuksia siis voi käydä blogissa? Mielenkiinnosta kysyn.

   Mielestäni hedelmällisin keskustelu syntyy kun siihen voi useampi lukija osallistua. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Entäs me jotka ei olla Faceboonissa tai Instagramissa? Miten me voimme vaikuttaa kyselyihin sun muihin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mie toivon mieluummin niitä toiveita facebookiin tai instagramiin. Myös sähköpostitse muhun saa yhteyden, jos ei kyseisissä paikoissa ole. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva video, oikein mukava joulukalenterin aloitus!

  Mistä simmosen Pukka-kalenterin saa? Tykkäisin simmosesta!

  Hei, mä oon vanha 50-60 v ja minusta yksisarvinen-peruukki oli ihana ja hauska!

  Joo mullakin on "omituinen" huumorintaju. 😀 Oikeastaan ajattelen, että nuoret on paljon enemmän tarkempia siitä mikä on ok/muotia/in, vanhemmat ei enää ole niin tarkkoja vai onko vaan mun lähipiiri simmosia? Elämä on lyhyt, ei kannata pingottaa joka asiasta, antaa kaikkien kukkien kukkia, erikoiset ihmiset on upeita! Sinäkin vaikutat simmoselta "vanhalta sielulta" koska teet aika paljon niin kuin itse haluat, joskus ihan uhallakin, jos tajuat mitä tarkoitan? 😀

  Ethän oikeesti käytä liimaa siihen piparkakkutaloon? Ajattelin vaan, jos räjäytät sen ulkona, linnut ja muut ne murut kumminkin syö ja ei ole kivaa jos ne syö liimaa?

  Mulla on parasta aikaa kauhee silmätulehdus, toinen silmä on kuin tomaatti ja pikkusen haittaa näköä, joten jos tämä kirjoitus vilisee kirjoitusvirheitä, se on syy!

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, kiva että pidit. 🙂

   Pukka-kalenterin löysin itse Sokokselta. Aivan ihana kun se on tommonen iso ja meilläkin se on ovessa, koska muuten kissat piehtarois siinä. 😀 Hyvät tuoksut. 😀

   Nooo, se yksisarvinen on ehkä vähän semmonen, ettei kaikki ymmärrä tuollaista huumoria, mutta musta on hauska ainakin pitää hauskaa. Viis siitä minkä ikäinen olen. No, se oli kyllä hommattu yhtä muuta juttua varten, mutta jäi omaksi huvitteluperuukiksi. 😀

   Mut joo, se huumori on vähän vaikea laji. 🙂 Mut totta, mä varmaan oon tommonen vanha sielu, että ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. 😀 Mut ihan mieluusti oon sellainen.

   Ei hei tartte pelätä, me korjataan ne palat aina pois, eikä se viimeksikään niin pieniksi paloiksi mennyt, että ois linnuille mitään jäänyt. 😀

   Auts, silmätulehdus ei ole kiva ei. Toivottavasti paranee pian pois. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla. On ollut mukava tehdä kalenteria teille. 🙂

 • Anja

  Anja

  Olipas runsas ekaluukku, paljon kaikenlaista, kassikaupalla 😊. Ei ole minulla minkäänlaista joulukalenteria tänä vuonna. Taloudesta kyllä löytyy yksi tuollainen Veikkauksen joulukalenteriarpa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei, onhan teillä sitten se veikkauksen arpakalenteri. 🙂 Saas nähä tuleeko mitään. 😀 Se 5€ nyt varmaankin. 😀 Mut kiva että tykkäsit ekasta luukusta, halusin tehdä tämmösen höpöttelytyyppisen ekaksi luukuksi. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiusaajat saavat enemmän valtaa ja tyydytystä mitä enemmän heihin reagoit tai muistelet vanhoja juttuja. Parasta lääkettä on kun elät elämääsi, puhut ja teet ihan muita juttuja. Alkaa vihaajia ärsyttää kun et niitä noteeraa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi, kyllä ne saa sitä tyydytystä ilmankin. Ja oon itse valitettavasti kokenut, ettei se huomiottajättäminen auta, ainakaan ihan jokaisen kohdalla. Kyllä mä elän elämääni vaikka näitä asioita ylös nostelenkin. 🙂

 • Unknown

  Unknown

  Ihana joulukalenterin luukku:) Tykkäsin:) Musta on kiva katsella näitä kun touhuan samalla muita juttuja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että pidit. Mulla o sama juttu, eli touhua -yleensä kirjottelen- kun katselen videoita. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukava aloitus kalenterille! 🙂 Minulla on The Body Shopin kettukalenteri, ihana joulukuun piristys.
  -Pauliina

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai sulla on semmonen! Mie kans sitä kattelin mut en sit oikein uskaltanut ottaa, vaikka heidän tuotteistaan pidän. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se ois kyllä kiva, harmillisesti noita tuben juttuja ei voi ajastaa. 🙁 Mut yritän aina aamutuimaan laittaa luukun julkaisuun. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *