22 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olipa kiva video 🙂 Tuo höyryjuna oli upea, en ole ikinä nähnyt sellaista livenä.
  Kysyit teestä, tykkään eniten ihan siitä Liptonin perusteestä heh 😀 Ja saunaa rakastan kanssa!
  Sun kissat on kyllä niiiiiin ihania, ihan sydän hyppii kun kuvaat heitä. Se kun Siiri leipoi ja kehräsi sängyllä oli tosi herttaista ja miten isot kisut mahtuu pienehköihin peteihin on ihan mahtavaa! Ne tykkää olla niin rullalla ettei vie paljon tilaa.
  Mä tykkäisin kyllä katsella myös jos kiertelet vaikka kauppoja mutta en tiedä saako silleen kuvata, häiriintyykö muut asiakkaat tms. Mutta tykkäisin katsella tuotteita ja hintoja samalla.
  Kylläpä sait ihanan korvauksen siitä viallisesta tuotteesta! Siitä riittää hyvin jakaa kavereille.
  Teatteriesitys näytti tosi hauskalta! Ihana kun sait tuollaisen elämyksen.
  Joo kyllä mä ainakin tykkäisin jos sä laulaisit jonkun lempijoululaulusi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noita voi nähdä Haapamäen museoveturiyhdistyllä + kaikissa tapahtumissa missä kiertävät, just tälleen että on joku juna-ajelu jonnekin. 🙂 Facebookista taitaa nähdä missä liikkuvat kalustonsa kanssa. 🙂 Siiri on aina tommonen, että tulee leipomaan ja kehräämään. 🙂 Ja se on kyl hauska, miten pieneen tilaan nuo kissat mahtuu. 😀 Sulo tosin tykkää kyl olla "pitkin pituuttaan". Kaikkialla ei saa kuvata, joten ihan joka kaupassa sellainen kauppojen kiertely ei sovi. Mut noista pitää ottaa yleensä etukäteen selvää, onko OK että kuvaa. Aika moni tubettaja kyllä kuvailee kun liikkuu kauppakeskuksissa esimerkiksi. Joo, se korvaus oli kiva mutta päätin että pistän sen jakoon eli tuosta tulee jossain välissä instan puolella arvonta. 🙂 Teatteri oli todella hauska, tykkäsin todella paljon ja aion mennä uudelleenkin. Mut en mie tosta laulamisesta tiedän. 😀 Ei teidän korvanne kestäis. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hauska video, oikein kiva! Kissat on tosi sööttejä.
  Olisi kiva tietää menetkö jonnekin juhlimaan Itsenäisyyspäivää tai jos olet kotona niin pukeudutko hienoon mekkoon ja seuraatko telkasta Itsenäisyyspäivän juhlia Presidentinlinnasta? Ja jos teet jotain tarjoilua niin mitä on Itsenäisyyspäivän menüüssä?

  Black Friday… Ostaisin jotain mitä tarvitsen jos saisin sen huomattavalla alennuksella. Silmäilin tiettyä lahjaa lapsilleni mutta ei ne ollut alessa niin en ostanut kuin ruokaa silloin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että pidit. Kissat on aina sööttejä ja niitä on aina pakko kuvata videolle, ku jos ei ois, niin aivan taatusti toivotaan. 🙂

   On meillä jotain suunnitteilla Itsenäisyyspäiväksi eli hienossa mekossa tulen olemaan ja sivusilmällä seuraan Linnan Juhlia. Tosin paremmin ehdin reagoimaan niihi vasta seuraavana päivänä. En tiedä mitä on menuussa, koska en itse sitä tee. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sä et varmasti ole tietoinen siitä,että yleensä ei esityksiä saa kuvata ja jakaa.Siinä syyllistyy tekijänoikeus rikkomukseen.Eräs viisaampi ihminen mulle saarnasi tästä asiasta ja peljätti munt pahanpäiväsesti,kun kertoi,että voi joutua korvauksia maksamaan kymmeniä tuhansia euroja.Mä en tiedä,miten se asia on,mutta en uskalla kuvata.Suuremmissa teattereissa ja konserteissa lukee jossakin nähtävillä tiedotus kuvaamiskiellosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei! Olen kyllä tietoinen noista asioista ja kysyinkin luvan Rakastajat teatterilta käyttää tuon pienen pätkän videollani. Ja se siis lupa tuli. 🙂 Ei tarvitse siis olla huolissaan tässä tapauksessa, mutta yleisesti ottaen kannattaa aina tiedustella saako kuvata/jakaa nettiin ellei ole selkeätä kuvauskielto näkyvillä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Yleensä teattereissa on pidettävä puhelimet kiinni, vai millä kuvasit? Olitko ensimmäistä kertaa teatterissa?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niin, mietin ihan samaa. Ja eikö ole niin, ettei teattereissa saa edes yleensä kuvatakaan?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan puhelimella kuvasin, enkä ollut ensimmäistä kertaa teatterissa. Tai siis tuossa Rakastajat teatterissa kyllä. Tuolla sai kuvata, enkä ollut ainut joka kuvia otti. 🙂 Ennen näytelmän alkua sanottiin, että saa ottaa somea varten kuvia jne. 🙂 Itsekin otin omat pätkäni ihan näytelmän alussa, joten se ei häirinnyt muiden eikä itseni seuraamista. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllä oli ihanan ihanan video, tuli oikein kiva joulumieli. Hienoa ettet stressaa mitenkään joulunvalmisteluja vaan pystyt lepäilemään riittävästi. Järjestätkö muuten sukulaisillesi joulun, esim äidillesi. Ajattelin että sinulla on kuitenkin kivasti aikaa valmsitella jouluruokia jo ennakkoon pakastimeen ja leipaista kaikkea kivaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tulevatko äitisi ja sisaruksesi lapsineen teille, sillä sinullahan on varmaankin eniten mahdollisuuksia/aikaa järjestää joulunvietto suvulle? Kaunis omakotitalo ja kissat luovat kivan ympäristön sukujoululle.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sun äiti varmaan tykkäisi jos viettäisitte joulun yhdessä teillä. Hänen ei tarvitsisi hankkia 1 hengen jouluruokia ja teillä olisi mukavaa seuraa ja hän saisi nauttia myös kissoista.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä se joulu tulee ihan järjestämättäkin, joka vuosi vielä samana päivänä, 25.12.

   Ja kyllä hyvä joulumieli oikein tihkuu tuosta viestistäsi…..

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En nyt ymmärrä Ano 1.20 viestiä/kommenttia. Olen järjestänyt joulunvieton ja jouluruokailut vanhemmilleni ja sisareni perheelle iät ajat 20 v, enkä ymmärrä mitä ihmeellistä on siinä, että kysyn tuleeko Pipsalle jouluvieraita. Ei oo iso panostus ja tuo sitä kivaa paljon puhuttua joulumieltä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei ole minunkaan mielestäni iso panostus kutsua vaikka joulupäivälliselle porukat. Sehän menee samalla kaavalla kuin perussunnuntailounas kolmella ruokalajilla. Jouluna voi vielä korvata jälkiruuan vaikkapa torttukahveilla (ja konjakilla).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan meillä aiempina jouluina ollutkin vieraita, mutta tänä vuonna heitä ei taida tulla samaa määrää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En tiedä lähtikö äsken mun KESKENERÄINEN kommenntti tänne? Jokatapauksessa kesken lähti, enkä aikonut lisätä siihen sähköpostiosoitettakaan? No, sanon silti vielä että parasta Pipsaa taas nähtiin! Kiitos ihana video!

  -Leila

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No ei se sitten lähtenyt se keskeneräinen, hyvä!

   Haluan silti vielä sanoa siitä höyryjuna-jutusta, että se oli jännä! Katsoin sen moneen kertaan, en tiedä mikä siinä kiehtoi, mutta se vaan oli niin kiva! Samalla mietin, mahtaako siitä paksusta höyrystä jäädä niihin lähipuihin sillasta huurua? Voisi olla kaunista?

   Olet Pipsa niin paras näissä höpinä-tyyppisissä videoissa, onnistut luomaan mukavan ilmapiirin! Ninäkin olin taas täysillä mukana, nyökyttelin ja vastailin millon mihinkin. 😀

   Kissat <3 <3 <3

   Itsenäisyyspäivän juhlista sen verran, katsotaan joskus äidin kanssa niitä ja arvostellaan asuja PUHELIMESSA! 😀 Koska asutaan eri paikkakunnilla ja se on kivaa! Mahtaisko onnistua tänä vuonna katsoa niitä sun kanssa? (videolla)

   -Leila

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voitasko kommentoida asuja jotenkin reaaliaikaisesti Pipsan kanssa? Pipsahan on muotitietoinen niin se olisi kiva piristys iltaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Reaaliaikaisesti, facebook-ryhmä, youtube-live ilman ääntä tai kuvaa tai joku sen kaltainen? Sohvaperunat-tyylillä!

   Wau,siinä vasta idea! Kannatetaan! Mä en ole muotitietoinen, enkä piittaa simmosesta, mutta voi sitä kommentoida mistä tykkää, ilman hirveetä haukkumista, se olisi mun toiveeni…

   -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En tiedä mahtaako höyrystä jäädä puihin huurua, jotenkin en usko iha näillä pakkasmäärillä. Ehkä jossain Siperiassa? 🙂 Mut nyt ei itsenäisyyspäivän liveseuranta onnistu, ku en ole kotona siihen aikaan. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *