Img 3440.jpg.jpeg
Blogi

” Jos haluut sitä miestä niin halaa sitä miestä, et huvilaa, rahoja tai audi a4:sta ”

Lemppari kuvittajalta tämmönen tervehdys <3
Mad Teaparty

Ollaan vietetty täydellistä kotona olemista. Tai no siis, mie oon kyllä näyttänyt nenääni tänään ulkosalla mutta mieheni on ollut kokonaan perjantaista lähtien kotona. Ihme kunnei tuu mökkihöperöks koko ukko. 😉 Kaikki kotihommatkin touhusin eilen aamulla jo pois, että täksi illaksi jäi sitten keittiön siistiminen. Että on joka päivälle jotain pikkutouhua vaikka voisihan ne kaikki yhdellä kertaa tehdä ja sitten pitää pari päivää vapaata mutta jotenkin tottunut siihen, että joka päivä tekee pienesti aina jotain.

Oli se vähän yllätys, kun huomasin että yön aikana on satanut lunta. Joten mikäs ihana tekosyy olikaan kokeilla noita uusiavanhoja talvisaapikkaita jotka kirppikseltä ostin. Eivätkä ainakaan vielä ole muuttuneet virheostoksiksi. 🙂 Eli eivät hiertäneet mitään kantapäätä taikka painaneet mistään mihinkään.

Meillä on täällä ollu viikonloppu melko villiä, kun naapuri ilahdutti meitä läsnäolollaan. No se hyvä puoli, että tajusi jumputtaa subbarillaan kohtuulliseen aikaan vaikka kyllähän se kieltämättä hieman sai punasta näkemään kun en saanut elokuvien puheesta kunnolla selvää kun taustalta kuului niin hyvin seinän takana soiva kappale. Pojuahan ne siellä jumputti – tykkään itsekin kyseistä biisistä mutta olisin sillä hetkellä halunnut katsoa sen elokuvan. Mut onneks yöt oli kohtuu rauhalliset siis, ettei tarvinnut poliiseja vaivata ja ehkä siihe vaikutti sekin, että naapurit kävi kolme kertaa asiasta sanomassa – joka siis vaikutti tasan 2h joka kerralla kunnes melutaso nousi takaisin. Mut joo… hieman siis rauhottunut joten katsotaan sormien läpitte. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *