003.JPG.jpeg
Blogi

Don’t you try to catch me

Terveiset vaan täältä Porin pakkasista.
No ei vaan, ei täällä kovin pahat pakkaset oo vaikka mittari näyttääkin -14 astetta. Nyt se vaan ei tunnu niin purevalta, kuin viime viikolla – miksiköhän noin? No ehkä sitä sitten kerkes tottumaan.

Kuvassa näkyykin aika hyvin miten mie ulkosalle lähden. Repussa on aina lämmittämässä korvaläpät, niitä en useinkaan tarvitse kun on nuo paksut hiukset. Voitte varmaan huomata, että kiharassa on hiukset taas. Musta tuntuu, et toi pakkasilma saa ne menemään tolleen kiharaan – perjantaina ne oli oikeen korkkiruuvilla! 

Punainen tuubihuivi / Äiti <3
Punaiset hanskat / Sokos
Duffelitakki / Ellos
Punainen pitkkähihainen neulepaita / Ellos
Roaman’s housut / Ellos (housujen alla legginssit jotka ostettu Anttilasta)
Kengät / Ecco

Tuli muuten todella pirteä ja iloinen olo, kun näki auringon paistavan kun kotiin tulin. Teki mieli napata teille kuva, mut eihän se nyt tietenkään onnistunut kun ei ollut edes puhelinta mukana. Onneks sitä tarvitsen harvoin, niin ei niinkään väliä. Mut pitäisi kyllä hommata se suojakotelo tuolle kameralle, kun vähän meinaa pokka pettää vetäessäni kameran pois jostain villasukasta. No on se ainakin pehmee, ettei tuu kolahduksia kameralle. Oon näissä asioissa todella tarkkana, kun haluan että laite kestää kauan käytössäni. 🙂

20 kommenttia

 • Anonyymi

  Tiedäthän, että 80% kehon lämmöstä haihtuu PÄÄN kautta??
  Kivat vaatteet 🙂

  AnoAno

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos tietoiskusta, tiedostan asian kyllä. En vaan osaa käyttää pipoa, olen sitä koettanu opetella mutta ei… korvaläpät on ainut jotka hyväksyn ja ne on kyllä aamusin korvilla.

  • Anonyymi

   Ole hyvä ;))
   Minäkään en käytä pipo-pipoa vaan kudottua baskeria ja tarvittaessa lisäksi takin huppua.
   Kyllähän jokainen aikuinen osaa/tietää miten pukeutua paukkupakkasilla. Ei meidän tarvitse sinua valistaa.

   AnoAno

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No huppua tulee kyllä käytettyä, kun sellanen tuossa duffelitakissa on. 🙂 Vai baskeria, ne on ihan persoonallisia – oon itekki joskus katsonut, mutta jotenkin lasken ne (kiitos mummuni) vanhempien ihmisten lakeiksi. 🙂 Vaikka taitaapa niitä nuoremmatkin käyttää, jos oikein olen nähnyt.

   Nimenomaan, kyllä jokainen aikuinen osaa ja tietää, miten pitää pukeutua. Minäkin tiedän, että tarvitsisin sen pipon mutta menen silti läpysköillä. Ja siinä päällä on vielä yleensä huppu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, on se parempi kuin ei mitään. 😉

 • Anonyymi

  Eli tuo on taas joku periaate, josta et anna periksi missään tapauksessa. Tuubihuivinkin voi kietaista päätä lämmittämään!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ohoh… tepäs näette periaatteita joka puolella tätä nykyä 😉 Sanon tämän nyt vielä kerran, lue oikein tarkkaan… Mä vain EN OSAA KÄYTTÄÄ PIPOA. Noin simppeliä, ei mitään periaatteita ja kuten sanoin, kokoajan yritän saada itseäni käyttämään pipoa.

   Hei, mut niin voikin tuubihuivia käyttää pään lämmittämiseen! 🙂

 • Anonyymi

  Korvaläpät estää vain korvien paleltumisen, mutta ei estä ruumiinlämmön karkaamista pään kautta. Suosittelen lämpimästi jonkun päähinen käyttämistä paukkupakkasilla (on niitä muitakin vaihtoehtoja kuin pipo [ja pipojakin on erilaisia/-mallisia]). Tossa kuvan takissakin näyttäis olevan huppu, vedä se edes päälle korvaläppien kaveriksi!

  -M

  Ps. älä turhaa vastaa tähän ettet osaa käyttää pipoa, tiedän sen, enkä odota sitä vastauksena tähän 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, eiköhän tullut jo moneen otteeseen selväksi mitä en osaa käyttää 😉 Mutta siis huppu tulee kyllä useinkin heitettyä päälle. Ja kai mä koetan tuon tuubihuivin kanssa tehdä jonkin viritelmän. 🙂

 • Anonyymi

  Mitä osaamista pipon käyttämisessä on?? Pipo päähän ja ulos, aika yksinkertaista, eikö?!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, satun vain vieroksumaan pipoa, ei sen laitto siinä ongelma olekkaan.

 • Anna / Kuvan mukainen

  Toi sun takki näyttää ihanan lämpimältä <3. Tosi kaunis! Ja hei baskerit on just cuul 😀 Mulla on kaks. Hehe. Hupput on kyllä ihania, kun niihin voi pahana päivänäkin vaa hautautua :). Turvallinen tunne <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on yllättävänkin lämmin, vaikka ilmeisesti syystakiksi tarkoitettu (?)

   Onks tosiaan niin, et baskerit on nykyään… eiku voi hitto. Mä oon kokoajan aatella baskereita semmosiks mummohatuiks… Guugletin nopsaan ja hei, nehän on kyl nättei. Ehkä tommonen vois olla mullekki paremmin kun joku pipo.

   Joo, tossa duffelitakissa on ISO huppu. Et siihen kyl hukkuu, ku sen laittaa päälle. Ei oo semmonen mikää hupparitakin huppu, vaan paljon isompi. Täällä sen hupun isouden voi nähdä: http://1.bp.blogspot.com/-xmyF5u_GGhI/TnCVv9cRaYI/AAAAAAAAAhk/VDLFzAeDV6M/s1600/025.JPG

 • Anonyymi

  Hui kamalaa olla ilman pipoa! Mulla kai jäätyy ekana pää 😀 En oo ikinä tajunnu, miten ihmiset voi olla pakkasella ilman päähinettä. Oon toki tarkka,et pipo on kiva, mut kun on oikein pakkasta, niin pipo ku pipo!

  Täällä on melkeinpä koko talven jotain 10-15 pakkasta… Tuo 14 ois aika kiva, vaik ois koko talven. Nyt kun on ollut ja on tulossa parin viikon jakso n. -30 yötä päivää, ei oikein jaksais, autot ei tykkää ja sisällä saa polttaa takassa tulta koko ajan, mut asennekysymys 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, ällös huoli. On mulla tuo iso huppu kuitenkin suojaamassa päätä ja nyt kun tajusin erään anonyymin ehdotuksesta käyttää myöskin tuota tuubihuivia pään suojaamiseen, niin on vielä sekin. 🙂 Mä vaan en osaa käyttää pipoa, mut voin mää sen vielä teillekki näyttää mimmosen pipon omistan. Näytän sen kanssa -mielestäni- ihan jostain karanneelta 😉

   Niin, se on aina sitä että valitetaan liian kuumaa tai kylmää. Koskaan ei oo hyvä olla. Paitsi ehkä siinä alkusyksystä. 😉 Mut auton takia määkää en tykkää, et on näin kylmää. En mie varsinaisesti siitä, että itelle tulee kylmä kun ittensä saa kyl lämpimäks jos haluaa. Mullaki vaa on sillee vähän hankala ku bussilla liikun, ni ei oo kiva ku tulee tukala olo jos on liikaa päällä vaatetta.

 • Anonyymi

  Olen uusi lukijasi, ja fanisi! Ihanan rehellinen iloinen oma itsesi olet 🙂 Ihana takki muuten sulla, samanlaisen haluisin itellenikin! Mukavaa kesän odotusta sulle!

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Anonyymi,
  Oi, fani! 🙂 🙂
  Joo, tuo Duffelitakki oli melkoisen suosittu. Meni aika nopsaan loppuumyydyksi.

 • Anonyymi

  Joo tuo takki on ihana, sopii sinulle tosi hyvin! Mullakin on just samanlainen, ostin vain hiukan liian pienen koon, ja käsivarsista on tosi kapea mulle. Oletan että se sopii vielä joskus mulle, ja hyvä sitten etten palauttanut, jos ne kerran on myyty loppuun. 😀

  Mullakin on paksut hiukset, enkä varsinkaan nuorempana tykännyt käyttää päähineitä, vaan pantoja tai korvalappuja, korvat mulla ainakin ensin palelee. Ja silloin tuli oltua tosi vähän kerrallaan ulkona, niin eipä sitä tarvinnut päähinettä. Nyt viime talvina olen muuttanut pohjoisemmaksi, ja lasten kanssa joutunut seisoskelemaan ulkona pitkään, niin pipo on ollut pakko laittaa.

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Anonyymi,
  Kiitoksia, on ollukki ihana takki. Ja ihan koko talven on ollut käytössä vaikka hieman pohdein että mahtaakohan tarjeta mut hyvinhän sillä! 🙂

  Hyvä ettet palauttanu, nopeastikos ne käsivarsista menee kun niitä alkaa treenaamaan. 🙂 Nää meni todella nopeasti loppuunmyydyksi.. tosin sillon kun itse ostin niin kaikkia kokoja näkyi vielä olevan.

  Hih, joo ei täälläkään se PÄÄ talvella palele mutta korvat. Siksipä siis panta/korvalaput pitää olla. Vaikka voihsna se pipo olla toki parempi. 🙂